Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz ivana #136658 üzenetére

    Én nem egészen így látom, ilyen 200 eur körüli iparis kerekeket minimum 1500-2000 eurós xc-ken látok, de lehet tévedek. Belépő xc-ken inkább olyan kerekek szoktak lenni, mint az enyémen voltak, nehéz, nem tl ready felnik, tourney, joytech, acera, nagyon maximum deore agyak, gyorszár. Azt sem hiszem, hogy jobb sorsú helyeken a full xt számít belépőnek, nem hinném, hogy a deore szint alatti suntour telós montikat csak Magyarország meg Románia számára gyártják. Ezeken meg hiába is keresed a kerekeken a DT meg Mavic logót, én úgy gondolom ezek a kerekek a belépő szint, amiről már csak előrelépni lehet. Persze lehet azt mondani, hogy nem, azok nem is kerekek, hanem ipari hulladékok, de az sznobság lenne ;]

    ZolkoW: 130-140 eurótól már lehet kapni xt agyas kerékszettet, igaz nem shimano a felni, de asszem full gyárit is lehet 200 alatt kapni, később utánnanézhetek.

    szerk: igazad van, full gyári xt kerékszett drágább, de mi a baj azzal, ha össze van legózva DT küllőkből és pl. Rodi felniből? Rose-on 140-ért van ilyen szett.

    [ Szerkesztve ]

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák