Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jjeahh

    nagyúr

    válasz Hasaggymeg #124509 üzenetére

    "Nekem így legalább 0,8 as áttétel kell (22/28) ahhoz,hogy bírjam a hosszú meredekeket.Ritkán,ha már kész vagyok és nem akarok leszállni megy a 22/32 (~0,7) re"

    & IMIIKE1998: "Na meg városon belül nem lehet 100-zal száguldozni, 50-60 meg nem olyan fenyegetően nagy sebesség, nekem nyugisabbnak érződik"

    Csak nekem tűnik ma mindenki t-2000-nek? :Y Én amikor fogaskoszorút cseréltem azon agyaltam, hogy a 11-34 helyett vegyek-e 11-36-ot, mert a 36-os fokozatot is kihasználnám 23%+ emelkedőkön. Az 50-60-as sebesség meg városban, síkon nyugis? Örvendek, ha hosszú aszfaltos lejtőn sikerül elérni szélcsendben :)) .

    (#124516) Hasaggymeg: "Országútizásnak is pont úgy megvan a varázsa,mint a többi kerékpározási stílusnak.Sokan azt tartják unalmasnak,hogy felviteted magad valahova,majd lezúgsz"

    Ez én vagyok :DDD . Ugyan nem próbáltam még soha pályázni, de nem is szeretnék, max ha jól megfizetnének érte, már YT-n is szkippelem mindíg a pályás videókat. Egy gravelt vagy CX-et viszont én elfogadnék, mert mivel gyorsabban haladok, ezért messzebbre is eljutnék, olyan tájakra, ahová montival esélytelen 1 nap alatt. Azért gravel, meg CX, mert felénk egy hosszabb túrán általában elkerülhetetlen egy kis terep.

    Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG

Új hozzászólás Aktív témák