Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lami66

    őstag

    válasz Hasaggymeg #116728 üzenetére

    Én egyszerű ember vagyok, és az ilyen idegen szavak jelentését nem ismerem: OBJEKTÍV.....hm....vajon mit jelenthet? Elolvasom a cikket akkor biztos megtudom.
    Elolvastam, már tudom mit jelent az objektív szó! :) Az objektív azt jelenti, ha valaki olyat csinál amihez nem ért, pl. sem a teszteléshez, sem a bringákhoz.
    Nem ért a teszteléshez, mert DH pályán "tesztel" olyan bringát ami egészen másra van kitalálva (és még le is írja "...egyáltalán nem erre találták ki, de... " Vajon az országúti bringát is a kedvenc DH pályáján teszteli?
    Nem ért a bringákhoz, mert egy döglött teleszkópos bringát nem tesztpályára kell vinni, hanem szerelőhöz. Azt már csak magamban gondolom, hogy azért vitte el "tesztelni" mert a FOX-hoz szokott segge nem ismerte fel, hogy rossz a teleszkóp a bringában. Azt gondolta ez óccsó, ennyit tud, aztán szólt neki valaki olyan ember akinek nemcsak FOX volt a segge alatt, hogy ez nem azért ilyen mer óccsó, hanem azé mert hibás. De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy már tudom mit jelent az objektív :)

Új hozzászólás Aktív témák