- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bsh
addikt
-
george11
addikt
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Wictor
őstag
Basszus, ma buszon annyiszor lenyomták, hogy egész nap ez szólt a fejemben... Kedvezek most Dzsordzsinak rendesen.
-
M_o_g_y_i
őstag
Lett telefonod?
Elfelejtettem írni, hogy van itthon kettő k510i és egy k800i is. Ez utóbbi új burkolattal, de a régit is adom vele, nem törött, csak kopottas volt.[ Szerkesztve ]
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
bsh
addikt
mit össze offoltok mán itt...
-
aXXon
őstag
Csütörtökön újra megyek Szegedre, ha ez segít valamit az ügyben... KTU, te is intézzed embereddel a bizniszt!
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
M_o_g_y_i
őstag
Félegyházára szerintem át tudom küldeni munkatársammal, ill. ha el tudom vinni a mocit műszakira a héten, akkor akár én is járhatok arra.
A kép nemtom vótemá mer' nememléxem...
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
TeeBee73
veterán
Banyek, most érek haza hulla másnaposan valami kiccsajtój, mit látok?
Egy légy telekulázta a monitoromat. Állhatok neki takarítani."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
GrandeP
addikt
De gáz már, amikor egy 21 éves jó muff, összejön egy 4X éves kopasz, sörhasú munkanélkülivel!
És akkor nyomatja a facebookon a csaj a közös képeket, meg a "cejelmes" idézeteket, baaaz, annyira gusztustalan....
Mert még ha lenne pénze, vagy jól nézne ki, de húúúú baaz, nagyot csalódtam a lányban...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
GrandeP
addikt
Ezt valaki láttam már? [link]
Megéri megvenni, vagy inkább csak elrabolja az időt?!
Trailer olyan gyanús, h lehet h jó kis thriller...NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
alázógyík
addikt
-
george11
addikt
A mai nap legnagyobb E betűje
-
-
TeeBee73
veterán
válasz GrandeP #1131 üzenetére
Annyira még soha nem rúgtam be, hogy telefossam a monitorom.
(Mondjuk, akkor nem is 5 percig kellene takarítani.)MOD: (#1132): Nem vagyok még 40.
MOD2: Kiskutyákok pár hét múlva ingyen elvihetők. E'.
Újfullandi szuka, amerikai bulldog kan párosítás.
Ezem meg itt nyüszögnek reggel óta. Van 4, amit ha nem visznek, palántázom.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- ASUS VivoBook X556UQ (i5-7200U, MX940, 8GB DDR4, 256gb SSD)
- CANON PwerShot G3X
- iMac 21.5" 4096x2304 3,4GHz i5 8GB DDR4 Radeon Pro 560 4GB 1TB + billentyű
- Mechanikus billentyű (taktilis/tactile) kapcsoló vásár (Akko, outemu)
- Jó ideje mellőzött, tesztelt, pormentes Chieftec iARENA GPA-500S8 80+ 6+2pin VGA csatival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs