- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb3rto
őstag
válasz WunderKinder #1701 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
bubi92
őstag
-
Devid_81
félisten
Nesztek, nektek is jár!
...
-
GrandeP
addikt
Mi a potsomnek vesznek fel olyat aki meg a Neumann Janinal is idosebb es egy egeret nem tud kicserelni, raadasul 100kmrol jar be ezert az oreg. It tamogato bammeg de nem ert hozza. Fekbeverosszmajli.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
TeeBee73
veterán
válasz WunderKinder #1701 üzenetére
Egy bizonnyos kor felett, az ember már nem válogat.
MOD: Névnapos: Biztos félreértette az öreg. Támogatót kerestek, nem támogatni valót.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
KTU
addikt
válasz GrandeP #1716 üzenetére
hányra jársz be?
majdnem azt írtam dolgozniakkor Ő munkakezdés előtt 3-4 órával kel, gondolom este 8-ra már hipp-hopp otthon is van
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
alázógyík
addikt
-
GrandeP
addikt
válasz Norb3rto #1721 üzenetére
Kecskemét III-ban!
Keresd mög...
Amúgy ha nem spáholsz és nem felelsz meg a vorstellungsgespräch-on, akkor ne is jelentkezz, egészen január-februárig...
Mármint az irodai munkákra, a többihez nem kell nyelv, ellenben akkora a túljelentkezés mint nekem a hitelem!ui: egyébként mivel mi is megyünk 2 illetve 3 műszakba... hozzánk is folyamatos a felvétel, de inkább nem mondom h kiket vesznek fel...
Gamfos diákokon pl sírni szoktam... annyira topák h az valami borzalom.[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz GrandeP #1726 üzenetére
Norberto neked van még aktív diákviszonyod? Mármint tanulmány, nem cekcuális!
Mert ha igen, akkor úgy talán bejöhetsz nyelv nélkül is, mert úgy se szól hozzájuk senki sem csak én, én meg aztán basogatom őket .
.. asszem 500 az órabérük?!A f@szt, jobban keresnek mint egy német... [link]
Lépjen be aki diákmelót keres, mert ők a partner, ellenben nincs náluk senki, illetve csak topák...[ Szerkesztve ]
-
-
GrandeP
addikt
404 HANGGAL!
-
GrandeP
addikt
Izéja....
Lejátszó progit keresek, kis gép igénnyel, eszköztáron fényerő-szín-hangerő ilyesmik állítással, nyilakra állítható mp-es léptetéssel ,mkv, mp4, avi formátum teljes támogatással, felirat szinkronizálási lehetőséggel van -e valami?
Eddig kmplayert használtam a de filmnézős gépet (2,4 cerka, 640 ram, 32 vga,) már egy ilyen 1.4 gigás filmbe is besszagagt, gomplayer bugzik és tele van reklámmal, vlc és mediaplayer túl faparaszt mindenhez, nem is értem ki az aki szereti ez utóbbi kettőt használni?!
Szóval ehhhhh, négyen kivül egy használható?
[ Szerkesztve ]
-
WunderKinder
aktív tag
válasz GrandeP #1736 üzenetére
Most nem a bacctatás kedvéért, de az eee700-ason mediaplayer classic + k-lite codec kombóval az mkv-n kívül minden rezzenés nélkül megy. Fényerőt, színt, másodperceket nem állítgatnak, a filmet nézni szokták rajta. Innentől kezdve user error, cserélj felhasználót és kész!
Szerk.: Kihagytam: Azért van mert nem értesz
ehhez sehozzá.[ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
válasz WunderKinder #1737 üzenetére
De az annyira nyomorék egy lejátszó, én meg szeretem beállítani az adott filmet a napszaknak megfelelő szín-fény-contrasthoz... ezért ne kelljen már 26 menün keresztül a képet eltakavarva(!) beállítanom...
Ezért szerettem a gomplayert annó., ott van az eszköztáron, úgy állítom be ahogy akarom... és lejátszott mindent, de most ilyen reklámok vannak benne, meg összeomlik nagyobb minőségnél..
Egyébként meg ne szóljá be, mert, mert Gyíkkal megerőszakoltatlak!
-
akom
őstag
válasz DeltaPower #1740 üzenetére
+1 VLC
Egy 2 éves is tudja kezelni, mindent lejátszik, és k. mindent lehet állítani a videón..
-
WunderKinder
aktív tag
válasz alázógyík #1741 üzenetére
Csak azért mondjon le a minőségről, mert egy Kékes tévén nézi? Oda is kell az 1080p jelforrás lehetőleg ultragigamegahiperszélesvásznú képaránnyal.És igenis kell állítgatni a színeket mert különben a főhős feje (ami jelen esetben 3*3mm (tehát 1 pixel a tévén) nagyságú) nem megfelelő színekben pompázik. NagyP meg azt hiszi csak el van sápadva a sztállóne a rémbó négyben, közben meg a dzseki csen van a filmben.
-
GrandeP
addikt
Akkó kabbjátok be!
Há hogy tudjátok ti ezt használni? Borzalmas egy program!
-
-
kalapos
tag
Seagate 2,5" 320GB ST9320325AS Momentus SATA2 notebook HDD eladó - 13000 Huf
Inviziböl Dzsizusz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest