- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
válasz TeeBee73 #1486 üzenetére
Mivanmivan?
Ha jól csinálod meg a kóbászt, akkor lehet sütni, füstölni, pirítani, akármit. Ha túl sok időd van, akkor csinálsz egy zsírosabbat sütni, kevésbé zsírosat füstölni, de szerintem tök fölösleges.
Nálunk olyan köménymag ment bele ami épp volt. De nem sok, ha teli van nyomva vele, akkor valszeg szar a paprika vagy a hús..."Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
TeeBee73
veterán
válasz DeltaPower #1502 üzenetére
Az "egyfajtátcsinálokosztjólöszmindenre", az az a fajta megoldás, mikor már matt részeg mindenki, reggel fél 8-kor.
MOD: Egyébként is, így kell csinálni.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
aXXon
őstag
válasz TeeBee73 #1494 üzenetére
Nem a szokásjogot vitattam, csupán annyit mondtam, hogy szerintem mindenki, aki érdekelt a témában, vágta, hogy miről van szó
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
bsh
addikt
-
daninet
veterán
Ne maradjak ki
[link]egyébként a modok rendes merevgörcsöt kapnak mire 1000hsz-t lecsekkolnak itt a totyikban linkek terén.. vagy már feladták
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
george11
addikt
válasz daninet #1517 üzenetére
Áááá nem olyan nehéz az.
Ha látszik csöcs/suna ésvagy grande/george írt akkor ban, ha nem, akkor belefér
Erre szerintem valami algoritmust is lehetne írni"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
daninet
veterán
kár hogy a másodiknak ilyen riadt tekintete van, lentről felfelé jól indult
george: aha nem lenne nehéz, jellemzően bőrszínű pixelekkel körbevett barnás pixelhalmazt kellene megkerestetni az algoritmussal, ha a szemet felismeri néhány program ez sem lehet olyan nagy érvágás
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
TeeBee73
veterán
válasz alázógyík #1529 üzenetére
Haggyadmán'. NagyPénél a csajok, olyanok, mint a
hasmenésHalál.
Ha szól, hogy "Menni kell", akkor menni kell.
MOD: Mondjuk, ezt faragojof mondta, majális közben, de schmitteltem.
MOD2: Igaz, olyan állapotban volt, a helyi KMB-nak is beszót', nem egyszer.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
OTee
aktív tag
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
-
chipi-85
senior tag
Lenne egy kis problémám, és hátha tudtok segíteni!
Egyik ismerősömnél lejárt a NOD ingyenes kódja, és mondta hogy tegyek fel neki valami másik ingyenes vírusirtót!
Leszedtem a NOD-ot, és felraktam az AVAST!-ot, tökéletesen meg felel neki!
Igen ám, de olyat csinál a gépe, hogy úgy csinál mintha nem lenne bedugva a LAN kábel, és így nem tud kapcsolódni!
Az eszközkezelőben vagy egy Eset Personal Firewall Miniport, mi mellett sárga felkiáltó jel van, és az istenért nem tudom törölni!
már mindent megpróbáltam: kihúztam, bedugtam, ADSL modem restart, PC restart 186szor.Ötleteket várok, mert hülyét kapok már tőle
-
-
KTU
addikt
Ezt most olvastam 1 PH-s tesztben, 1 kicsit kacagtam
videóval is szerettük volna demonstrálni, ám a kameránk megmakacsolta magát (pedig az is Samsung, úgyhogy ezt majd utólag igyekszünk pótolni.
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
forintuser
őstag
Nem Axxon vagyok....
Holnapkészítést vállalok.
-
KTU
addikt
válasz forintuser #1547 üzenetére
szerintem változtass avatart mert jön délután aXXon
meg különben a nevét is rosszul írtadnehogy komolyan vedd, már mint engem
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
bsh
addikt
válasz DeltaPower #1542 üzenetére
ja, látszik; még eltávolítani se tudja magát rendesen...
(#1546) WunderKinder:
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest