- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Egy kis előszó a totyikhoz, amit jó ha mindenki elolvas:
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz george11 #238 üzenetére
Az a srác akit tavaly ajánlottál a Petőfi városban?
vezérmű csere komplett (vízpumpa is stb. )
ugyan ez volt a tapasztalatom.csak azt mondta hogy szét van szedve az autó és nem tudom elhozni.
ehhez képestdélután összerakta a cserélendő alkatrésszel, (régivel)
és mászkált vele
másnap vittem az alkatrészt és akkor cserélte
mikor mondtam neki,
hát Ő nem gondolta volna hogy probléma hogy papírok nélkül megy az autóval
ja nálam is kb. 50-esműszaki nekem esedékes (1 hónap)
de szerintem viszem Ballószögbe a Faragóékhoz
műszaki előzetes 2500 (volt 2 éve) de ezt levonják a végén amikor a véglegesre viszed[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz TeeBee73 #247 üzenetére
Bázze, sógornál betonoztuk a padlást és hát nem kicsit sikerült beb@xcsizni nekem is.
Most elég rendesen zsibog a fejem.
Dzsordzsi: hol van ez a társaság, ahová nem szabad vinni az autót műszakira?4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
GrandeP
addikt
-
gabe_
őstag
Hogy OFF is legyen:
Usb háttértárat kezelő 300mbit wlan routert keresek olcsón, lehetőleg egy TL-WR741ND beszámításával. Valaki?Sovány szakácsban sose bízz!
-
Wictor
őstag
Csókolom! Edzőterembe jár-e esetleg innét valaki? Nem a gyomoredző-teremre gondoltam, hanem a hagyományos értelemben vettre.
Kondibérlet, vagy alkalmi árak érdekelnének, ha tud valaki egy jó helyet.
-
faragojof
őstag
-
george11
addikt
Nem Ő volt, hanem egy helybéli ember. vagyis annak az embere ... ha nem adta volna oda a kollégájának, akkor nem lett volna semmi basz.
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
aXXon
őstag
Elnézést, nem gondoltam, hogy így beléd gázolok, de meg kell állapítsam, hogy egészen más fogalmaink vannak a kocka definíciójáról. Az én nézőpontomban akiről te beszélsz, az nem kocka, hanem csak idióta gamer vérpistike....
De még egyszer bocsi, nem gondoltam, hogy ilyen indulatokat vált ki belőled a dolog
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
Fele?? Na ne túlozzunk, olyan voltál a kerékpárral, mint egy terminator Élőszövet a belső fémvázon
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
aXXon
őstag
Megnéztem. És? Ezt nem értem, de tényleg
De ha már itt tartunk, kíváncsi lennék, hogy ki, hogyan definiálja a kockát!
-
fero02
nagyúr
Tipikus és sajnos jó példa a kockaságra az öcsém:
A nap java részét a kibaszott gépe előtt tölti, amin zömmel (85%) játszik, a maradékban pedig msn, facebook, youtube, stb. Rengetegszer káromkodik (pl ha sorozatosan megölik), ha szólok neki, hogy fejezze be, mert szájbavágom, akkor még neki áll feljebb. Otthon természetesen lószart nem csinál, se egy fűvágás, se egy takarítás se semmi (de tényleg semmit). Ha ezt szóvá teszem, akkor ő sértődik meg, meg én vagyok a gyök, mert beszólok neki. Ha pedig kirugdosom a gép elől és mondjuk kiviszem telekre kényszermunkára, akkor meg puffog, hisztizik. Mindezt 22 évesen.
-
george11
addikt
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
fero02
nagyúr
válasz God Vazzeg #278 üzenetére
Nálam a kockaság már a win7-es mahjong és fekete özvegyben kimerül. A többi zene hallgatás, net és kb ennyi... illetve a munka miatt gép előtt töltött időt kifelejtettem.
-
TeeBee73
veterán
válasz Norb3rto #280 üzenetére
Van annak 3-ik része is, de nagyon ratyi.
Én meg mostanra sikeresen túléltem a másnapot, berúgtam újra.MOD: bartucc: Engem is kockának deklarálnak, amiért ha bárhol felhívnak, tudok telefonos support-ot nyújtani. (Az esetek 99%-ban).
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
TeeBee73
veterán
Hűdemocskosrészegvagyok.
Megfőzöm még az ebédet, aztán pihi."4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
ekrisztian
őstag
-
TeeBee73
veterán
Szerintem, meg simán beb@sztam.
Kötözködől', kötözködöl'?MOD: chaser: Itt a boot particiónál döglött meg az egész. Win8 boot-ol, Win7 nem. Most jön az Ubuntu, gyanítom, az is menni fog.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
george11
addikt
-
GrandeP
addikt
Laza tarifád van neked is...
Más:
Aksi töltő, absaar, 6 amperes, reggel 8 kor raktam rá, a motor aksit (? amper), elöbb néztem meg, tekert 1-2, aztán placcs...
Nézem, a töltő 0-án áll, bármit is teszek rá, cseréltem biztit, és itt megállt a tudomány, kuka vagy ismertek olyat aki megtudja nézni, vagy vegyek én is 4k-ért tescósat, aszondják jaó!?NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Minden ami hőszivattyú
- Assetto Corsa Competizione
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Opel topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest