- Nagy Matrox topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- E-book olvasók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Aktív témák
-
Norb3rto
őstag
Lehet
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Norb3rto
őstag
mindjárt
[ Szerkesztve ]
-
Steve1979
aktív tag
- első...
[ Szerkesztve ]
COMMODORE gépeket veszek ! C128 és AMIGA előnyben !
-
Norb3rto
őstag
1.
[ Szerkesztve ]
-
Steve1979
aktív tag
1+1
[ Szerkesztve ]
-
God Vazzeg
veterán
3.
-
Chaser
legenda
válasz Router #31399 üzenetére
Tudtommal nincs integrált procis lap pcix16-tal. Ilyenek viszont vannak: zotac ITX lap 775-ös foglalattal, DVI-vel, ez meg DVI nélkül, mind2-n pciex1 foglalat van, talán egy + vga menne bennük.
Te szoktál elektromos bizbaszokat csinálni, nincs kapcsrajzod spektrum analizátorhoz?
szerk: a linkek lemaradtak.. DVI-s lap, DVI nélküli lap, az áruk nagyon baráti.
#31408 bartucc : A GB lap sztem nem jó neki, nyilván azért keres DVI-set, mert vagy ilyen monitorra vagy LCD tv-re kötné a gépet. Persze van PCI-os DVI-s vga is.
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
GrandeP
addikt
Huuu de szétcsaptam magam tegnap.... 3 szülinapot tartottunk egyben...
Jó reggelt... jó ünnepet..
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
Chaser
legenda
válasz Router #31409 üzenetére
Nem tudom hogy mennyiért árulja, de ha megveszed az nf630-as zotac lapot bele E5200-t, lassabb biztos nem lesz Tuningolni is lehet benne, szóval alul is feszelheted. az nf630 nagyon jó chip, alig melegszik, 720p-s filmekhez is elég.
Csinálni akarok kivezérlésjelzőt ahogy te mondod, nem venni Speckó helyre menne szép kis LED-ekkel.
-
Router
őstag
válasz Chaser #31413 üzenetére
30k kompletten az egész. 720p-t viszi az egymagos atom is lazán, a kétmagos pedíg az 1080i-t is kompromisszumokkal. Az asus amit mutattam az x16 miatt lenne faja mert tudnék bele értelmes vga-t tolni amivel mehet a full HD. (nemsokára lesz hozzá tv is ha minden jól megy )
www.reballing.hu/forum
-
george11
addikt
Ez ám a tuning Ültetés, nagy zene, mi kell még?"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
-
Chaser
legenda
válasz Router #31409 üzenetére
Ha a lap bedöglik nagy a bukta, a procit magában nem sokért lehet elpasszolni ahogy nézem. Egy E5200 reggelire megeszi és nem fogyaszt többet. Viszi ez a chip is az 1080p-t, vkinek annak idején ajánlottam egy ilyen chipes GB lapot, E1200-t rakott bele, 2600-2700mhz-en használja az 1080p miatt. Na nem a xarul tömörített filmeket nézi vele, oda E8xxx is kevés 3G alatt. A vga-k is csak a szabvány blueray tömörítést gyorsítják, a többit nem, olyanból meg nem sok szaladgál a neten. Lap+cpu+2GB ram újan garival 40k, sztem megér az a +10k egy jóval erősebb és garis gépet, de tudod.
Kapcsrajzot kösz
-
Szlovi
senior tag
Mi ez a nagy punnyadás már 3 napja,emberek?
Mindenki ittas mán?
-
Jodanovich
senior tag
-
Router
őstag
válasz Chaser #31417 üzenetére
Ezt értem de egy x16-os hely vagy egy sima HDMI kimenet nagyon kellene a későbbi LCD TV miatt mert valamiért nem nagyon bízom a DVI-HDMI átalakítós megoldásban. A Zotac lapon meg nem nagyon tom, hogy mit tud az integrált VGA.
Nvidia Ion lenne a legfaszább de az még nagyon a jövő zenéje.
[ Szerkesztve ]
www.reballing.hu/forum
-
Router
őstag
válasz Chaser #31417 üzenetére
Amit még elfelejtettem az annyi, hogy megvan már hozzá egy régi barebone ház, 350-es 20 pines táppal amit azért vettem mert a gép lényege, hogy kicsi legyen, kussoljon és vigye a full HD-t mivel később nem nagyon szeretnék hozzányúlni. Netre + filmre kell, játék nuku...
www.reballing.hu/forum
-
er8305
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Van egy Nokia E51 Black steel mobilom eladósorban T-Mobilos de adok hozzá turbóSimet így kártyafüggetlen a teló!
30rugó az irányár.
Szép karcmentes.Sztem még gari is lehet rajta ....2008.februári...
Nem előfizetéssel vásárolt!!! -
Chaser
legenda
válasz Router #31424 üzenetére
690g és 780g közt van a teljesítménye, volt ilyen chipes lapom, nem rossz. Nálam DVI-HDMI átalakítás mindig gond nélkül ment, a HDMI-HDMI nem működött 1x egy GB 4670-nel megfelelően. A zotac is miniITX, ha az asus jó a házba ez is Ha tényleg kicsit akarsz házból akkor ez kell neked, tényleg nagyon pici, pálmában szokott lenni de most nem megy az oldaluk, passzív DC-DC van belül, amit kívülről AC-DC-vel hajtasz meg mint a notiknál, ezt adják is hozzá. Az a baj ha tényleg faszát meg jót akarsz, a vége ott van, mintha vennél egy célkészüléket, www.lejatszo.hu , sok érdekes cucc van rajta, az iponyon is szokott lennei gyári HTPC. Ez pl nekem így elsőre tetszik
Locsoljatok helyettem is
-
distvan1
tag
Kellemes ünnepet mindenkinek!!!
Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P 06706112288
-
GrandeP
addikt
válasz Chaser #31431 üzenetére
Gyulladás legtöbbször fertőzés miatt van!
Ergo fertőtleníteni kell, erre meg a legjobb dolog az alkohol...Emlékszek egyszer ilyen fehér sebes volt belül a szám és úgy mentünk el kocsmázni...
2-3 kör abszint után, már nem csípte semmi se... aztán hamar el is múlt..NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
-
bartucc
addikt
válasz GrandeP #31432 üzenetére
Azt aftásodásnak hívják asszem, engem is bahtattak a kemoterápia alatt hogy nehogy olyan legyen(gyakorlatilag gomba, és ha immun nem jó könnyen kijön állítólag) szval alkohol jól írtja
Chaser: a tea az jó, mandulagyulladás kevésbé
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
aXXon
őstag
válasz bartucc #31430 üzenetére
Pedig meg kellett bezony locsolni a keresztlányomat (7,5!!! éves), a kishugát (2 éves), na meg az anyjukat, hogy a gyerekeknek meglegyen az illuzió. Aztán ha már úton voltam, a héten jelezték, hogy apám barátnőjét is ildomos lenne megöntöznöm így oda is beszaladtam. Utána még laci80-éknál ledobtunk pár sört, de haza fele már nem én vezettem
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
-
bartucc
addikt
Persze, 1-2 locsolás felém is volt, de kinőttem már bőven sztem a rohangálok házról-házra féle locsolásból..., szval rokonokat szolídan, az persze alap, a többit nem nagyon feltételeztem
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
-
Steve1979
aktív tag
1.
-
gabe_
őstag
reggelt!
Sovány szakácsban sose bízz!
-
bartucc
addikt
Jó reggelt/napot!
-
kangool
tag
Eladó cuccok, új, bontatlan:
Gigabyte GeForce 8500GT
WinVista Home Basic 32bit HU
TakeMS SD 2GB
Asus my cinema p7131
creative 2GB mp3 lejátszó
USRobotics skype telefonÉrdeklődni privátban.
-
GrandeP
addikt
Skacok most Kecsón van a köcsög egér... nekem már nincs kedvem kiállni a kocsival, gyalog meg messze van,t kb 5 perce álltam be az udvarba...
Aki nem ismerné, lehet nyerni értékes dolgokat...most h mivan a papíron az változó általában feladványok vannak rajtuk, amiket megfejtve eljuthatsz az ajándékokhoz.... vagy kódok melyeket beküldve és kisorsolva nyerhetsz....
Tehát belső emberek játéka...
[link][ Szerkesztve ]
-
GrandeP
addikt
[B]
Egy kis felhívás!
[/B]
Mostanában nagyon sok ismerős vett angliából behozott tv-t....
Ugye kint fogyasztó társadalom van, tehát vagy ingyen, vagy 1-2 fontért vették meg, itthon meg árában adják el, ami nem is lenne baj, tekintve h valamiből nekik is élniük kell...Ami miatt most írnék, az az, h csak (új!) menüs, max 3-4 éves tv-t vegyetek meg....
Mert azokat még talán át lehet hangolni a mi a régiónkra... de a régebbiek felejtősek... vagy hang van, kép nincs, vagy fordítva...
Szerelők is csak komoly pénzekért , vagy egyáltalán nem tudják megcsinálni....Csak ennyi, gondoltam beírom , mert az elmúlt napokban többen is kérdezték h mi lehet a baj... persze csak miután megvették...
Természetesen a kinti gagyi dvd lejátszókra is érvényesek, a nagy márkájúakat, meg könnyeden rá lehet venni arra h lejátssza a helyi szabványt... tehát ebből is csak jót, de teszkóban is fillérekért van...
Angol cuccot onnan ismersz meg, h rajta h made in UK , illetve "disznó dugós" lásd kép... ha le van vágva a vége és "eu" dugó van rá eszkábálva, az már gyanús....
-
A_ScHuLcZ
addikt
Jelentem megvolt a tegnapi sütögetés, és sikeresen megúsztuk mi is, és az erdő is. Amit nem csodálok egyébként, tekintve, hogy mikor kiértünk, több autó állt bent az erdőben, mint az M0-on Vagyis sokan terveztek ugyanilyen programot ugyanarra a napra, helyünk is csak úgy lett, hogy egy éppen induló család helyét foglaltuk be gyorsan.
Ettől függetlenül jó volt, megyünk máskor is"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
SPF
senior tag
Egy USB2 A-B kábel mennyibe kerülhet?
Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kupon kunyeráló
- Nagy Matrox topic
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest