- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dezs520
senior tag
Sziasztok,Mahlkönig K32 ajánlott daráló? (410€)
-
Bazsee71
őstag
válasz Gyurike #79400 üzenetére
Bírnia kellene rendes őrleménnyel is. Egyik barátom nyomásfokozó nélküli karral és CM702-vel használja, bírja a strapát. Persze be lehet fullasztani, de pont nem előre őrölt kávéval. Esetleg még a kart nézném meg, hogy a nyomásfokozó része működik-e rendesen, átenged-e.
-
dezs520
senior tag
válasz fragola.6035 #79407 üzenetére
Köszönöm a válaszod,még nem vettem semmit,jobb híján a mellettünk lévő spárba járok darálni,ott van egy ilyen daráló...egy Rancilio Silviához vettem volna,de akkor várok egy jobb ajánlatra...(karácsonyra a szüleim megleptek egy Russelhops darálóval,dehát kritikán aluli,még a bolti őrölt kávé szintjét sem éri el)
-
MrSealRD
veterán
-
adp
őstag
válasz fragola.6035 #79407 üzenetére
Ez a kenya vagy a Guatemala? Az előbbi elvileg nem rossz filterre.
[ Szerkesztve ]
-
-
Tomi_Sci
őstag
válasz Deer76 #79416 üzenetére
Ja, hát igen...
Sajnos ez ilyen: kép1 kép2Valahol itt olvastam, hogy a román Brikkák első generiációjában is ilyen volt, aztán kicserélték Made In Italy szűrőre, mert egyszerre kicsit sok volt a népnek a minőségesés
Amúgy jön hozzá az IMS szűrő. Nekem ami fontos volt, az a kosártömítés. 2004-es gyártmány amúgy.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
Deer76
aktív tag
válasz Tomi_Sci #79417 üzenetére
A képek nem jönnek be nekem.
Amúgy igen, a Brikkám szűrője olyan, hogy figyelnem kell, hogy ne keverjem össze a pár ezres Butler's kínai kotyogóval, gyakorlatilag egyformák, csak kicsi az eltérés.
A fény azt hiszi, gyorsabb mindennél, de téved. Mindegy, milyen sebesen száguld a fény, mindig azt fogja találni a végén, hogy a sötétség ért oda elsőnek és rá vár.
-
Jaszer
újonc
Sziasztok, mi a véleményetek, tapasztalatotoka syphonos kávéval kapcsolatban? Hogy érdemes készíteni, miképp?
-
Tomi_Sci
őstag
válasz Bazsee71 #79424 üzenetére
Nem lottó, hogy jól működik-e. A víztartály és a szilikon tömítéses kosár jól illeszkedik, nem kell csiszolgatni/bemákolni, hogy ne eressze a vizet.
Ettől függetlenül lehet majd veszek egy szürkeimport 4-es románt, hogy két főnek is jusson kávé
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html
-
72lakiluk
tag
Kérdezném hozzáértőktől, hogy pl. az Expolygonnál van ilyen: Marzocco 7 gr-os szűrő párszázas ajánlatban, meg van eredeti Marzocco 7gr-os párezerért. Ez utóbbi sem horror ár, de mégis mi a különbség ? Meg az olcsóbb miért viseli a Marzocco nevet, ha a másik az eredeti ? kösz. ( tudom, igyak duplát, de mégis )
-
senior tag
válasz 72lakiluk #79428 üzenetére
Az eredetinek valamivel jobb a kidolgozása, minősége, de ennél a szűrőnél ez nem jelent sokat, nyugodtan megveheted a párszáz ft.-ost, a különbségből meg vegyél egy 12/18g IMS-t ( ha még nincs ) , mert ott viszont fényéveket számít a gyári duplához képest. A szimplához viszont szűkséged lesz 41 mm-es tamperre és segédre, ha nem akarsz szívni vele.
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
yazoo1
tag
Van egy Momma 56 mm és tamperem,amit kaptam de nekem nem jó,nekem 58 as kell.. párszor használt. Kérésre küldök képeket.
Ár: 2.800 -
beleriand72
tag
Kávézzunk: Umami SanRemo blend (KVKorzó szavazáson év blendje). Reneka szűrő helyett a fiókban találtam egy felirat nélküli szűrőt, tényleg nem tudom milyen. 17grammból kb 41 gramm, 28 mp, 92 fok, GC rézkazános. A kávé nagyon friss, extra mennyiségű crema, ami nem is nagyon esik össze. Csokis blend fanoknak kötelező, közepestől sötétebb pöri, semmi kesernyés íz.
[ Szerkesztve ]
MI6 - Canon EOS 30D - Gaggia Classic - Mazzer Super Jolly - Klipsch R-28F - Yamaha RX A-670 - Scott Sub Cross10 - Sonder Camino Ti Rival 1x - Bianchi Oltre XR4 - Ricoh GRIIIx - Lelit Bianca PL162T-v3 - Mazzer Omega - Niche Zero
-
72lakiluk
tag
válasz beleriand72 #79434 üzenetére
Jól néz ki. Izzítom is a kazánt rögvest az a gyári dupla szűrő, vagy nem
-
stereofan
tag
iszonyat jól néz ki, főleg ebben a csészében!👍
milyen kiszerelésben kapható?
minőségi kavéscsészék: https://bit.ly/2zlhnDo
-
mutyi
senior tag
Nagyon jól néz ki, gyönyörű cremaval, annyi a bajom,hogy ha jól látom,akkor csak 1kg-os kiszerelésben van, én még az 500 grammot is utálom,mert megdöglik a kávé a felénél, nemhogy 1 kg-ot.
Hiába teszem bele másik szelepes zacsikba, szerintem akkor már elkezdődik a kémiai folyamat. -
mdav88
aktív tag
Van nekem is itthon ilyen szűrőm, expolygonban lehet kapni kb 400 ft, de elég vállalható végeredménye van.
-
beleriand72
tag
-
senior tag
[ Szerkesztve ]
Mini Gaggia (Aplimont) pid box-szal vagy nélküle eladó
-
vicces1
aktív tag
Most esett le, hogy van ilyen 10mm-es hőálló szilikon hablemez a műhelyben. Ezzel most jó zártan leszigetelem a bojlert a vacak filc helyett.
Innen jött az ötlet, bár gondolom itt sokaknak már így van tuningolva[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi2s, Mi4c, Mi5s plus
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest