Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz fragola.6035 #43775 üzenetére
Nem-nem. Ez nem ilyen egyszerű Fragola. Tények kellenek. Én azokat szállítottam Neked. Azok a rusztikus jelzők, amikkel engem illettél eddig (eltekintek a felsorolásuktól), azok nem bizonyíthatók. Az a Te szuverén véleményed. A tények viszont makacs dolgok.
Egyszerű a teendőd. A HG-1-et, ha jól számolom mostanában kb 3-4e user használja. Ha igazad van, akkor rengeteg elégedetlen lehet közöttük. Kiszemezgetheted a Home-Barista-ról és a Kaffee-Netz-ről a sok "értelmetlen" téma közül, az elégedetlen tulajdonosok véleményét, panaszáradatát. Az csak nem lehet, hogy mindnek olyan érzéketlen nyelve legyen mint az enyém :-). De itthon is van legalább 10 db. Nem reprezentatív, de mégis valami.
De, hogy mást ne mondjak, ha ügyes vagy, az LSM őrlőjének az ütése is mérhető terhelés alatt. Azt videózd le Te! Kíváncsi vagyok.
A gyógyszertári gumilabda is inspirált! Inspiráljon már a botcsinálta mérésem is :-).
Jó kutatómunkát és szép hétvégét!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AliExpress tapasztalatok
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Path of Exile (ARPG)
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- ELADÓ Quansheng UV-K5(8) kézi amatőr rádió
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI AVATA Pro-View Combo - ÚJ - drón (DJI goggles 2) +Motion Controller 2 - ÚJ drón, garanciával
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- DJI AVATA Fly More Combo Kit - 2 akku, töltő
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest