Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • soldier2

    őstag

    válasz Ábi #37333 üzenetére

    Alakul ez. Csak így tovább :)

    Parci. Azért részletes leírást kaphatunk az említett kávékról. Nem korzós részletességűt, de 2 sornál kicsivel többet.

    Bean Busters, Váci út, Westendel átellenben. Fél éve nyitottak Specialitynek hirdeti magát, már legutóbb is be akartam menni, de akkor nem sikerült, most pótoltam. Egy fantasztikusan finom Costa Ricai espressót szolgáltak fel nékem, hagyományos szűrőtartóval csapolva :). A hely kellően nagy, hogy ne legyen bezártság érzete az erre érzékenyeknek, rengeteg szendvics és sütemény (ezeket idő hiányában nem kóstoltam) és a kávé valami fantasztikus. Nagyon kiegyensúlyozott csokis/gyümölcsös vonal, nem kirívó, de egyértelműen jelen lévő savassággal, kedves lányok által felszolgálva. Ki ne hagyjátok ha a környéken kávézni támad kedvetek. Sajnos dumálni sem volt időm, így nem tudom, szokták-e váltogatni a kávéikat, most épp az Avenue pörkölő kávéiból készül 2 féle Espresso. Az egyik az említett Costa Rica, a másikra nem emlékszem. Az Avenue kávéi meg is vásárolhatók a helyszínen.

    Parci2: Látom közben már irtál is:) valami hasonló véleményre számítottam. Örülök, hogy ízlett, hisz részben én ajánlottam.

    [ Szerkesztve ]

    Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Új hozzászólás Aktív témák