- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Csüt reggel kezdtem, szombat dél körül megálltam jó másfél napra. Ma reggel indultam és egy órája megálltam megint jó másfél napra. Rájöttem, hogy a két melós hetem alatt számomra ez optimális eloszlása a munka és pihi időszakoknak. Tud vki olyan céget, ahol stabilan ilyen eloszlásban lehet eltölteni a 2/2 melós részét? Természetesen teliben fizetve.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
HoTaZo
addikt
Évnyitó speech elhalasztva (ok), nyertem egy napot.
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
-
törölt tag
válasz Somatom #7809 üzenetére
Bakker!
Ha te poénkodsz meg kell érteni! Ha felvágsz a munkahelyeddel,azt is meg kell érteni,mert te ezt itt így szoktad.
Ha más poént ereszt el akkor megsértődsz,de elvárod,hogy más értse meg a te vicceidet.
A büdös életbe nem írok ide többet! Álltalában tisztelem a kamionos kollégákat,de te baromi nagy kivételt vívtál ki. Ha mégis megtenném,hogy írok ide,tedd meg azt a szivességet,hogy egy rohadt írásjelet sem reagálsz!
Baromi jól megleszünk egymás nélkül…[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz #77081088 #7810 üzenetére
"te baromi nagy kivételt vívtál ki"
Szted ettől a kardomba fogok dőlni? Te húztad fel az orrod egy poénon. Aki ilyen sértődős, az jobb is, ha nem kamionos közegben keresi a társaságot."Ha mégis megtenném,hogy írok ide,tedd meg azt a szivességet,hogy egy rohadt írásjelet sem reagálsz!"
Nem ígérem és egy nyilvános fórumon ez nem is reális opció. Mellékesen megjegyzem, hogy nem csak úgy, általánosságban írtál ide, hanem a hsz. -e(i)det kifejezetten nekem címezted és engem idéztél. Ha nem tartasz fincsinek, akkor minek kóstolgatsz?A munkahelyemmel nem szoktam felvágni. Nem is lenne értelme. Másoltam, majd magamra faragtam egy német nyelvű önéletrajzot. Kiküldtem, kaptam egy időpontot. Kimentem és ahogy Freiherr is írta, pár óra múlva egy megrakott szerelvénnyel mentem ki a kapun. Ezt bárki megteheti, akinek van C+E jogsija. Arra meg pláne értelmetlen lenne felvágnom ebben a topikban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Somatom #7812 üzenetére
Hány hszt linkeljek neked,amin a melódat isteníted?
Sértődős vagyok ja,de ha valakinek nincs annyi esze,hogy nem mindig neki van igaza,nincs mindig helye a hülye vicceknek,akkor azzal mit lehet csinálni?! Még jeleztem is,hogy szarba vagyok,erre még direkt nyomod.
Kóstolgat téged a retek. Attól nem leszel nagyobb keményebb,hogy fórumon így nyomod,és kamionos vagy.Baromira kíváncsi lennék,hogy ha családod lenne,5 éves gyereked,akkor is így tolnád? Az észt könnyű osztani. Tipikusan az az ember vagy,akinek minden körülmények közt igaza van.Na,kérjetek egy admint,aki törli az én kommentjeimet. Lépek!
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz #77081088 #7814 üzenetére
Több kamionost ismerek, akinek családja, meg gyerekei vannak. Sztem itt, a topikban is akad ilyen. Sőt. Többen épp azért kamionoznak, hogy el tudják tartani a családjukat, a gyerekeiket. Ettől még nem kell eljátszani a hattyú halálát.
Én még soha, senkire sem hívtam moderátort. Az nem az én stílusom.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz #77081088 #7816 üzenetére
Egyébként nem értelek. Kezdő sofőrnek nem való a melóm, de ha normálisan el tudsz celebrálni egy nyergest, és van egy kis német alapod (sztem pár hét alatt megtanulható a szükséges szint), akkor szívesen segítek. 400 ezer körül keresnél, és előre tervezhetően minden második két hetedet otthon tölthetnéd. Sztem ez a legcsaládbarátabb beosztás.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Somatom
Nézd! Akkor hogy tisztázzuk!
Ezzel kurvára sajnáltatni fogom magam,de nem ez a célom,sose az volt. De hogy megértsd mi a bajom.
Nem a hattyúk halála játék a célom.
Anyám Kurvára szenvedve halt meg egyedül a kórházban,tüdőrákban,de leukémiája is volt. Németbe voltam,hazafelé tartottam amikor hívtak hogy meghalt. Apám annyira begolyózott a gyász magány miatt,hogy teljesen ellenem fordult,öngyilkossági kísérlet volt.Jelenleg még él. Bátyám annyira szeret,hogy a feleségemetszemem láttára mondta el mindenféle szarnak.Nejem 3 hónapja tüdőgyulladásban van,pár napja mentő vitte el 40 fokos lázzal. Az anyagi részt is ecsetelhetem,hogy kerültem szarba,de már annyiszor kérdezték,annyiszor elmondtam,és senki még csak el sem hiszi.
Szóval jelenleg nem kellenek a viccek. Zárjuk végre ezt le!
Tudom,tudom,mindenkinek van problémája. Ha én nem poénkodok más baján,én miért nem várhatom el ugyan ezt?[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz #77081088 #7819 üzenetére
18 évesen, két hónapja lehettem katona, amikor kiderült, hogy anyám két napja meghalt rákban, csak a távirat "elkallódott". Legalább a temetésére kiengedtek. Az apám alkesz, legutóbb, amikor elvonóra vittem, akkor egereket, meg bogarakat halucinált. Pelikán elvtárs! The life is not habostorting.
-
HoTaZo
addikt
válasz #27070592 #7813 üzenetére
Még nem tudok semmit. Csak annyit, hogy az egri telephelyünkön történt. Szerdán indul majd az élet a cégnél, nekem bőven elég csütörtökön elindulnom, így örülök, hogy nem kell a speech miatt felutaznom a másik telephelyre, ahhonnan indul a brigád nagyja.
Majd megtartják a szédítést az első turnusunk után, amikor új autókat is kapunk, állítólag.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Somatom
veterán
válasz #77081088 #7824 üzenetére
Miért kamuznék? Ráadásul van itt olyan, aki személyesen is ismer, úgyhogy hamar lebuknék. Dehogy akarok megállapodni. Imádok úton lenni. Utazni szeretek, nem megérkezni. Ettől érzem, hogy élek. Sohasem volt becenevem, itt a cégnél kaptam egyet: Róker. Nekem tecccik.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Somatom #7825 üzenetére
Nem tudom hova tenni azt a nevet,nem értem.
Nem vágytam soha kamionozásra. C megvan ugyan,de sose használtam. Nekem bőven jó a kis dobló. Heti egy német kanyar,ezt szeretem is,senki nem parancsol. Ha ez megszűnik egyszer,abba is hagyom a sofőrködést. Németbe nagyon max ugyan úgy kis autóra vállalnék munkát. De nekem itthon van a család,az öt éves lányom. Nem tudom hogy változik e egyszer a gondolkodásom,de jelenleg csak velük együtt mennék külföldre.
A topikot nem kifejezetten a bandáért követem. Mondtam,tisztelem a szakmátokat,az embereket. Inkább sokszor az infó hasznos,ami itt megoszt a közösség. -
Somatom
veterán
-
HoTaZo
addikt
B.U.É.K. srácok!
Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
törölt tag
Srácok, a baj már nem kicsi.
Azt álmodtam, hogy Új-Zélandra mentem kamionozni. Első kanyaromon rögtön ki is vett két biciklis rendőr, barna bőrű filippínó.
Eskü nem viccelek. -
Somatom
veterán
válasz #27070592 #7836 üzenetére
Pfujj! Útálom. Viszont, akkor örülj, hogy csak ilyen álmod volt! Egyszer, egy egész dragon után, ültem egy kombi 123 -as Merci hátsó ülésén középen és kapaszkodtam a két első ülés támlájába. Egyszer csak megemelkedett a Merci eleje úgy 70 fokra, majd hihetetlen sebességgel gyorsulni kezdett a 240D. Ami ezután jött, azt senkinek sem kívánom. A pici, zöld emberkék voltak a legbarátságosabbak a vízióimban. Soha többet hallucinogén vackok! Szedjél inkább vmi természetest! Igaz, hogy drága, de ....
-
HoTaZo
addikt
Kis aranyos.
[kép]Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
HoTaZo
addikt
válasz Somatom #7842 üzenetére
Az is lehet. Svájcban nem láttam őket szaladgálni éjszaka. Igaz, eddig 3x éjszakáztam csak ott, akkor is aludtam.
Ja, vegülis, ha a kabinból hátra lehet menni, akkor tök buli.
Talán még áruházi parkolóba is be lehet menni vele.Tényleg, jut eszembe. Ezekkel a furgonból kialakított lakókocsikkal lehet menni bárhová? Vagy tálaltak már ezekre is ki korlátozásokat?
Párommal tervezgetünk egy kis európai turnét.Si jeunesse savait, si vieillesse pouvait.
-
Somatom
veterán
-
dlaj
őstag
HoTaZo kolléga keresett pár hónapja határátkelő pontokat valamiféle gyűjtemény formában. Pár napja találtam is, amit tegnap privátban elküldtem neki.
Most megosztom itt is veletek, illetve még jó néhány hasznosnak vélt térképet. Ha csak egy van közte, ami valamikor kellhet, akkor már megérte!Bizonyára tudjátok, hogy innen bármelyik konvertálható KML-be, így az iGO-ban is megjeleníthető az útvonal mentén a hasznos helyek között.
Európai határok
Magyar konzulátusok
Hungary Kamionparkoló
EU TruckStop Europe
Deutschland TruckStop
Deutschland autohof
Deutschland Söröző, sörkert !!!!!!!!
D-Parking Bundesbahn
Deutschland Autópálya pihenőhely
FR francia Industrial zone
Francia truckstop
Ile de france
CZ cseh truckparking
Italia truckstop
Italia Autogrill
GB UK truckstop
Austria truckstop
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Autós topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest