Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tapsi

    veterán

    válasz mobal #16230 üzenetére

    Nagyon helyesen - szerintem. Évekig volt olyan HÖK-ös a karunkon aki a nevét nem tudta leírni - államin.

    Hát igen, egyedi példák alapján minden gond nélkül el lehet lehetetleníteni komplett generációk jövőjét! Már most is tömegesen mennek külföldre tanulni a diákok, és ez a szám folyamatosan növekszik. Kérdés, hogy biztosan akkora biznisz-e elveszítenie az országnak az egyetlen valódi erőforrását, a tudásvagyonát?

    Csak egy kérdés, állami óvodába, iskolába jártál egyetem előtt?

    Igen, és? Azt a szüleim már bőven megfizették. Én pedig megfizetem a gyerekem magánoviját, magániskoláját majd. Ugyanis az állami egy zülledék, értékelhetetlen fertő. Nem szerintem, minden kutatás, és a pedagógusok szerint.

    (#16229) axioma

    Te milyen szociális segélyről beszélsz? Amit a kormány gyakorlatilag megszüntetett? Most írtam le, 3 hónapig kapsz havi 70 ezret. Rokkantnyugdíj mértéke pariban van ezzel. Erről könnyű szívvel le tudok mondani, kösz. Amúgy a mondókáddal az állna pariban, ha semmilyen adót sem fizetnék. Még azt a havi 50/75 ezret sem.

    A devizakárosultak ügyét pedig pofátlanság ide hozni. Számtalan elemzés leírta már, hogy ott kőkeményen át lettek verve az emberek, olvass már el erről legalább 1 olyan cikket, ami nem a kormánypropaganda része!

Új hozzászólás Aktív témák