Hirdetés
- Régi vágású miditorony a GameMax receptje szerint
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
csedaviasd
csendes tag
2,5G-s ipod touchra fel lehet tenni a 4.1 es IOS-t?
Mert neten olyanok vannak ,hogy 2g vagy 3g.
Na de most ez melyiknek számít? -
C4mp3r
addikt
válasz csedaviasd #9802 üzenetére
Mindkét generációra fel lehet tenni, csak az első generációs modellek nem támogatottak. iTunes fel is ajánlja, hogy frissíts, ha még nem tetted meg.
-
csedaviasd
csendes tag
Igen csak az a baj ,hogy én utána jailbreakelni akarom.
És ahol megtaláltam ,hogy hogyan kell onnan lehetett leszedni a 4.1 es IOS-t is.
Gondolom ha az Itunesből szedem azt majd nem tudom jailbreakelni...
Szóval ezért érdekelne ,hogy ez 2g-nek vagy 3g-nek számít. -
Kommy
veterán
válasz csedaviasd #9804 üzenetére
2g, de itunesosat is lehet.
-
harry3
őstag
válasz Don't Panic #9811 üzenetére
Köszi a videót. Van különbség a kettő között, ami főleg netezésnél látható.
Gordiann: Próbáltam az előnyöket csoportosítani és úgy dönteni.
iPod Touch 4G: HD videó, erősebb processzor, Retina Display
iPhone 3GS: GPS, telefonálás, tűrhető fénykép
Ha a hátrányokat nézem, az is kb. ugyanannyi, ezért nehéz. Ami engem zavar, hogy hosszabb távra szeretném és ugye az iPod Touch új, az iPhone régebbi, hogy ez a technológia nem-e lessz akorra lejárt és hogy el tudom-e majd adni jó áron.[ Szerkesztve ]
-
Gordiann
őstag
Az ipod-ot jobban el lehet majd adni (kevesebb veszteséggel összességében). Viszont nincs benne telefon, ami nekem csak akkor nem probléma, ha van mellette egy csak telefonálni tudó minőségi(!) telefon!
A HD videót ha igényled, akkor lehet, hogy jobb az ipod (de én nem dobom magam el a minőségtől, szerintem egy ilyen készülékbe fotó hasznosabb).
Az erősebb processzor nem olyan mérvadó, ugyanolyan jó mindkettő. Mindenre elég. Ilyen új csúcs grafikás játékokra persze, hogy jobb valamivel a touch, de ami nem csúcs, csak nagyon szép grafika (jó játékok nagy része), ahoz bőven elég a 3GS.
A retina az ami hasznos eléggé.
GPS-t ha használod, akkor az is egy jó pont a 3 GS mellett.Én még mindig a touch árállósága ellenére is 3GS-t venném. Használni kell a kütyüket, nem eladni!
-
Dinamite
csendes tag
Üdvözlök mindenkit.
Megfagyott az Ipod-om ma úgy kb 20 perce, és újraindult,és azóta csak az Apple jel van rajta,úgy 2-3 perc után bead egy töltés jelet az alba aljánál aztán pár perc mulva eltűnik és megint csak az Apple jel látszódik..
Mitlehet vele csinálni ? Minden féle képpen szervíz ? -
csedaviasd
csendes tag
Szia!
Nem kell szervízbe vinned...
Ez kell neked:
http://itouch.hu/2009/05/dfu-mod/ -
csdm
senior tag
Én is gondolkoztam cserén. Meg is tapogattam egyik T-be még 3GS-volt kinn. Hát sokkal vastagabb volt, az most mellékes. Természtesen összehasonlítottam az touch 4-gyel. Sebességben az ipodot hozom ki győztesként, viszont nem elég egyértelmű győztes, mert ugyan a settingsben scrollozásnál a Touch sokkal gördülékenyebb volt mint az iphone, a foldereket a 3Gs gyorsabban nyitotta meg egy szösszenettel. Játékok terén is azt kell mondjam, hogy az ipod jobban áll chip, és kiejlző miatt is.
Igazából, ha nem volt még okostelefonod, akkkor az iphone 3Gs kijelzője is szuperzsírkirályistencsászár lesz, viszont, ha hozzá vagyok szokva a jobb kijelzőhoz, pl retina, akkor nehezen szokod meg a pixeleket. Meg lehet szokni, nekem volt már úgy, hogy Diamondról(640x480) váltottam Galaxy spicara(480x320) pár nap alatt megszoktam. Amiben valóban rosszabb, aza videófelvétel, nem csak minőségben, hanem hangban is, ugyanis azipodnak van hátul(csak ott) mikrofonja, az iphonennak nincs, de viszont autofokuszos.
Tehát én ajánlom neked az iphone 3Gs vásárlását, természetesen csak használtan, újonnan semmiképp, a kompaktsága miatt.Iphone ára még jobban tartja amúgy magát, pár napon/heten nem fogsz bukni semmit.
[ Szerkesztve ]
-
dolezsal
tag
Sziasztok!
Annyi kérdésem lenne, hogy tud a kütyü lejátszani flac-et valahogy és ha mondjuk egy divx-es/avi-s filmet nézek rajta, akkor feliratot lehet hozzá rakni valahogy(mint mondjuk pc-n media player classic felismeri az srt-t a filmfájl mellett)?
Köszi előre is!
-
Gordiann
őstag
válasz dolezsal #9821 üzenetére
apple losslessbe nem macerás (nem hosszú idő) konvertálni.
Ugyan tapasztalatom nincs a divx lejátszással, de én jobban preferálom a videókonvertálást is. (lehet, hogy hülyeséget beszélek, de úgy gondolnám, hogy divx lejátszás keményen igénybe veszi a gépet, akksi nem bírja sokáig,..... vagy nem így megy ez?) -
Zsé2003
aktív tag
Saturnba egy ipod touch 4g kép (kamerával az elején) és csak 49...már anyáztam, hogy én meg nemrég vettem 65ér, erre a leírás legvégén: 3g....
-
xxman
senior tag
Üdv!
Tudom hogy nem hirdetésre való a fórum de azért kíírom mert én ilyen gonosz vagyok:
eladóvá vált ipod touch 1G-m 16GBs Fix 19K-ért
érd Püben!I just wanna have some fun.
-
rakloo
aktív tag
Sziasztok
Valaki megtudná mondani,hogy alapból mennyi szabad hely van (teljesen csupaszon) egy 4. generációs 8Gb-os táccson ?555-SHOE
-
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
A Zagg-tól szeretnék rendelni ipod touch 4G-re Invisible Shield fóliát.
Mostani akciójukban 50% kedvezmény is elérhető (eredeti ár 25 dollár + szállítás 6 dollár).
3 darab rendelhető egy kedvezményes kuponnal. Ha valaki szeretne beszállni, akkor dobjon egy privit!-
-
máyköl
veterán
válasz PredatorNo1 #9836 üzenetére
Sorry.
Ez nálam is így van. Ha valamit a fejembe veszek, nem bírok várni napokat. -
csedaviasd
csendes tag
Van valakinek tapsaztalata az okdigital.hu-ról?
Most rendeltem tőlük egy touch-ot...
Azt interneten valahol olyat olvastam ,hogy nem sok jót hallani róluk.:S
De az argép értékelése pedig jó...Véleménye van valakinek? -
máyköl
veterán
válasz csedaviasd #9838 üzenetére
Azért kicsit várhattál volna, körülnézhettél volna jobban, mielőtt rendelsz tőlük, pláne ha nem hallani róluk túl jókat.
Én nem tudok róluk semmit, de google a barátod. -
rakloo
aktív tag
-
csedaviasd
csendes tag
Szia!
44k ért rendeltem 3g-s mc modell.(8 gb-os)
Link:
http://okdigital.addel.hu/detailproduct.php?productid=440248 -
csedaviasd
csendes tag
Szia!
44k ért rendeltem 3g-s mc modell.(8 gb-os)
Link:
http://okdigital.addel.hu/detailproduct.php?productid=440248 -
csedaviasd
csendes tag
A duplázásért bocsánat...
-
cass
aktív tag
Sziasztok!
Aki szeretne újszerű, de használt ipodot jó áron venni, annak figyelmébe ajánlom ezt a hirdetést.
Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.
-
XP NINJA
őstag
sziasztok, van egy ipod touch 2g 8gb-om még van rajta gari és 3 napja van meg, de már 4x ujraindult. nincs jailbreakelve. mi lehet a gond? ha visszaviszem az üzletbe hogyan bizonyítom be ha csak ritkán csinálja?
-
PredatorNo1
aktív tag
Hali
Voltam ma itunes-ba, megnéztem az ipod touch 4g-t, nem voltam elájulva. Jóval kisebbnek tűnik, mint a 3g, és nincs meg az a kellemes hátlap forma mint a 3g-ben.
Plusz a lezáró gomb felül szerintem eléggé megnyomhatatlan számomra.
A játékok szépen futottak többet nem volt időm megnézni. Jah meg a kamera tetszett benne nagyon.Még mindig eladó a szép állapotban levő 3g-s touchom, akit érdekel 34-ért viheti. Sürgös lenne a dolog, mert nemsoká itt a 4g-m
ÜDv
-
rakloo
aktív tag
Voltam ma a"hülye azért nem..." kezdetű boltban ,s azt láttam ,hogy nem volt semmiféle csati a táccson,de mégis azt írta,hogy itunes, meg a szokásos kábelka. Újraindítottam és ugyanaz. Vezeték nélkül is lehet összekötni a géppel?
[ Szerkesztve ]
555-SHOE
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest