- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
zenét itunes-al rakok fel addig ok, de hogy törlök?
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is!
-
Ist
tag
[ Szerkesztve ]
Hitted Te is! :)
-
-
pii314
csendes tag
Nem tudjátok, hol lehet olcsón hozzájutni ehhez a készülékhez?
-
Besi's Touch
csendes tag
Hali! nem tudják hogy miért van az hogy a customizeot mikor elindítanám akkor elkezd betölteni de kidob a főmenübe.már próbáltam újra telepíteni is. segítsetek! kösz
jah és ha már mondtátok volna akkor bocs de vagy 400 hozzászólást már végig olvastam és a többi 600 helyett inkább megkérdeztem[ Szerkesztve ]
-
dzsordzsi
csendes tag
válasz Besi's Touch #1009 üzenetére
ezt nekem is csinálta. probálgasd hogy a power gombot hosszan nyomod és ugy kapcsolod ki, aztán be. akkor lehet jó, ha nem akkor én nemtudom
cs 1.6 @ ponilow skill | guild wars @ lvl 20
-
Zirowe
nagyúr
válasz Besi's Touch #1011 üzenetére
Az első elindításnál mindig ez van.A másodiknál már elindul rendesen.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
DroneZ^
őstag
Touch-ra nincs zenelejátszó progi, amiben lehet keresni??? mint az iTunesban... hogy lehet beirni betünként és szűkiti a kört... ha valaki tud írja már le a nevét
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
EmThor
addikt
hi, volna pár kérdésem,
- zenerátöltés után + lejátszás közben kicsit melegszik a gép hátulja, ez normális?! gondolom...
- egyelőre nem kapcsol ki 1 perc után a kijelző, zsebemben nem nyerő ha megy a kijelző de még dolgozok rajta
- EQ-t csak úgy tudok állítani, ha mindig visszamegyek a főmenü\general options\music\EQ-ba?!
- coverflow nézetben, kijelzi az album képet, de belemenve a számba már nem rakja ki a képet, nem minden albumnál van így.
amúgy kijelző nagyon állat és gyönyörűen szól, héten lesz wifim is itthon
thx
[ Szerkesztve ]
-
bogarsvc13
csendes tag
hy akinek még lefagy a jb-elt ipodja az szoljon van egy titkom hogy hogyan lehet jó
Az ipod nállam a 10*-cuccok közé tartozik
-
efegyke
tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek,hogy végre elérhető M.O.-on is az iTunes Store.Próbáltam beregisztrálni,de leterhelt lehet a szerver és még nem sikerült.Amúgy:ÉLJEN!
-
mbence
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy a 8gb-os verzióban mennyit terhelnak le az alap progik jailbreak...Vagyis, hogy mennyi a nettó tárhelye a 8gigás verziónak. Ja és átlag mennyitől meddig terjednek a játékok és különböző progik.
[ Szerkesztve ]
-
touchmaster
csendes tag
ma böngésztem angol oldalakon és találtam vlc media playert touchhoz ami divx-et, xvid-et is lejátszik
-
kovis
tag
Nem tudja valaki hogy 20 dollárért lehet még software updatet csinálni.
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz DroneZ^ #1013 üzenetére
Szia!
Miért akarsz ekresni? Listázhatod a nótákat playlist szerint (amiket valszeg te csináltál, így tudod hogy melyikben van) cím szerint(dal) , és előadó szerint. Az utóbbi 2 nél kezdőbetű szerint is ugrálhatsz a listában.De konkrétan keresés nincsen, nemtudom hogy miért, a legutolsó video ipod már tudott keresni (5.5gen) , ez nagy "újítás" volt a régiekhez képest, ebből meg csak így kihagyják...
-
Szofesz
csendes tag
bocs lehet egy kérdésem? ipod touchom van, az 1.1.3as változatú, és most letöltöttem, az iTunes 7.7-et, és egyrészt iPhonenah nézi, ez eddig nem lenne baj, csak igy nem akarja megnyitni:S
-
brumesz
aktív tag
sziasztok,nem tudom hogy ez mennyire ok itt ph-n,de van egy kis "hack" ituneshoz.ha megelégedsz a külföldi itunessal,és csak arra használnád,hogy legyen egy accountod,amivel le tudsz tölteni album artworköket,arra tökéletes.és akkor a leírás:
itunes acc.mod.:egy hülye kérdés:lesz az ipodunkra 2.0-s szoft?ha igen mikor?
[ Szerkesztve ]
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
Alex91
félisten
válasz brumesz #1026 üzenetére
Ha az uj 7.7-es iTunes-szal beregisztralsz a magyar boltba, akkor artwork lejon (es App-ot is vehetsz az uj iPhone-hoz .)
Dicsõséges nagyurak, hát Hogy vagytok? Viszket-e ugy egy kicsit a Nyakatok? Uj divatu nyakravaló Készül most Számotokra... nem cifra, de Jó szoros.
-
mbence
csendes tag
Az lenne a kérdésem, hogy honnan tudom letölteni az iLiberty-t és Hogy mennyi helyet foglalna el egy 8 gb-os ipod touch-on? Ja és még az is lenne, hogyha ezt ráteszem akkor az installerhez kell wi-fi hozzáférés, hogy app-okat tudjak adni a touch-hoz, vagy elég az ha az usb-vel rákötöm a gépre. Lehet, hogy ez hülye kérdés, de nagyon kéne a segítség!!! Előre is kössz
-
brumesz
aktív tag
szia,igazából csak google-t kéne használni,de sebaj,itt egy link->[link]
ugyan nem mértem hogy mennyit foglal,szerintem 30-40mega lehet,+ a progik amiket esetleg letöltesz majd.wifi kell hogy appokat adj hozzá.lesz egy cydia és egy installer nevű progi,amiben lesz egy lista,és onnan tudod letölteni a progikat,wifin keresztül.
remélem tudtam segítenicserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
brumesz
aktív tag
nos,emberek,örömmel jelenthetem be,hogy egyrészt az itunesban elérhető a 2.0-s szoftver 10dolcsiért,másrészt máshol is elérhető,harmadrészt az én ipodomon már ez van!tökéletesen stabil és gyors.első pár lényegi változás:a szoftban alapból benne van a maps,wheather,stocks és a mail progik.néhány ikon kicsit megváltozott.a számológép más lett,ugyanazt tudja de jobban néz ki,és persze megjelent az app store a főképernyőn,lehet letölteni mindenféle jót,így nem is kell jailbreakelni,mivel az app storeban rengeteg ingyenes progi lesz!ja mellesleg megy az "Bizsergős", ikonátrendezős cucc is. a negatívum annyi,hogy az új szoft megint többet foglal mint a régebbiek,már csak 7giga hely van a sok zenének,egyebeknek,amire pakolhatunk
-
EmThor
addikt
jailbreak-et leszedjem, megéri felrakni a 2.0-t?
-
brumesz
aktív tag
sziasztok,én sem fizettem érte,olyan hülye nem vagyok hogy egy soft frissítésért fizessek!
egy olyan fél vagy 1 óra nézzetek fel a logout oldalamra,személyesben leírom hogy hogy kell felrakni illetve honnan kell letölteni.vagy ha valaki biztosan tudja hogy ez nem gond itt ph-n akkor ide beírom
ja amúgy szerintem a 2.0ás szoft jobb mint a jailbreak.az installerben mindenféle le nem ellenőrzött progi van,amik ha ingyenesek,és tényleg jók,akkor az app store-ban is emg fognak jelenni szintén ingyen![ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
Hogy tudok lementeni számokat a Touch-ról? Nem használok szinkronizálást.
-
mbence
csendes tag
Megrendeltem én is az Ipod touch 8gb-omat. Remélem nemsokára megérkezik
-
mcroberto
tag
Hy all.
Az új softról nem tud senki semmit? Láttam már lelehet tölteni torrenten a bétást, aztán lehet updatelni a véglegesre, de azért kellene még "móóóórr" infó. Valaki?IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI // Samsung LE32C650// LG 43NANO79 // Intel Serverboard+X3330 xPenology // Supermicro+L5630 xPenology // Lenovo X250@Big Sur // ThinkStation C30 + Dual E5-2650+32GBDDR3ECC+GTX960
-
efegyke
tag
Hellosztok!
Az a helyzet hogy elkövettem egy hibát amit nem szabadott volna.Megpróbáltam jailbreakelni a friss 2.0 szoftwares iPodomat.A Recovery mode-ig el is jutottam,de utána a kis iTunes logónál lefagyott és semmit nem csinál.Újraindítani lehet de akkor is uez történik.Külföldi fórumokon olvastam hogy többen is így jártak.Majd lesz valami javítás ami segít rajta,Reménykedem addig is.Ha esetleg ennek annyi,akkor garanciában tudnak vele csinálni valamit.persze nem tudom mit mondjak a boltban hogy mi történt.Legális az hogy ráraktam ezt a frissítést?Persze nem iTunesról...
-
mcroberto
tag
válasz Alvin_ti4200 #1041 üzenetére
Leginkább az érdekelne hogy a Safariban már mennek e flash tartalmak? És hogy amíg nincs JB a 2.0 ra, addig érdemes-e felrakni.
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI // Samsung LE32C650// LG 43NANO79 // Intel Serverboard+X3330 xPenology // Supermicro+L5630 xPenology // Lenovo X250@Big Sur // ThinkStation C30 + Dual E5-2650+32GBDDR3ECC+GTX960
-
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz mcroberto #1043 üzenetére
nincs flash a 2.0-ás FW-ben (nem próbáltam még ki, csak olvastam, hogy nincs). Nekem egyelőre hiányzik a témázhatóság (Summerboard), az AppStore-t nem tudom használni, mert regisztráció kell még az ingyenes szoftverek letöltéséhez is (egyébként majdnem mindenki arra panaszkodik, hogy nagyon trágya a felhozatal ezen a téren). A tudományos számológép az egyetlen, amit ki is tudok majd használni (azért ez vicc egy multimédiára kitalált terméknél). Lustaságból nem fogom visszarakni az 1.1.4 JB-t, de szerintem egyelőre jobban megéri azt használni. Akit nem zavar a gyári kinézet, annak mehet a 2.0. Ami újdonság és már alapból így kellett volna, hogy legyen az a képek lementésének lehetősége a Safariból.
-
mcroberto
tag
válasz Alvin_ti4200 #1045 üzenetére
Itt feljebb valaki írta hogy lehet accot intézni, amivel tudsz letöltni az Appstore-ból. énis megcsináltam úgy. link meg otthon . Flash jól jött volna. na most vissza meló.
IBM-Lenovo BIOS jelszó eltávolítás. PRIVI // Samsung LE32C650// LG 43NANO79 // Intel Serverboard+X3330 xPenology // Supermicro+L5630 xPenology // Lenovo X250@Big Sur // ThinkStation C30 + Dual E5-2650+32GBDDR3ECC+GTX960
-
mcroberto
tag
válasz Alvin_ti4200 #1047 üzenetére
[ittene] huszönegynéhány hsz. volt feljebb.
-
kovis
tag
Nem mondanám hogy minden free app trágya.
A remote elég pöpec főleg hogy bekapcsolja a gépet.
reggelente nagyon hasznos ha lusta vagy felkelni megnyomni a power gombot és várakozni míg feáll a rendszer akár ágyból is vezérelheted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest