Hirdetés
- Projektor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aaron14
őstag
Sziasztok!
Már jó pár hónapja van touchom, de csak most fedeztem fel, hogy a bal alsó és jobb felső sarkát picit letudom nyomni, tehát olyan, mintha a plexi picit elengedett volna.
Észlelt valaki még valami hasonlót?Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Norbi950
csendes tag
hali!
Valami Ipod guru vegyen fel légyszi msn-re.o)
madarasnorbert@freemail.hu
köszi![ Szerkesztve ]
Norbe
-
BB64
csendes tag
Akkor senkinek nincs semmi ötlete, mért nem észleli a wlan-t az ipodom?
Mindenesetre kipróbálom egy másik helyen is, de ha ott se talál akkor nagy gáz van. -
leeate
senior tag
Légyszí segítsetek, valami történt az ipodommal!
Először az volt, hogy a home gombra már első kattintáskor a gyors zeneléptetés jött elő. Aztán benyomtam a home + bekapcsológombot egyszerre, és úgy csinált, mintha képernyőképet készítene, de fehér maradt az egész képernyő.Ha nyomkodom a home vagy a bekapcsológombot, csak ez a teljes fehér jön ki.
Mit lehet ilyenkor tenni??[ Szerkesztve ]
Soha többet nem vitatkozom DSLR témában!!
-
-
leeate
senior tag
válasz skylinelaca #5013 üzenetére
De nem a DFU módot.. Megpróbálhatom a restore-t, de mi lesz a megvett programjaimmal utána? Vehetem újra ha akarom?
-
skylinelaca
senior tag
ha az appstore ra gondolsz akkor sztem nem, ő regisztrálja azt h te már megvetted egyszer... legalábbis az ingyenes app oknál igy van. mikor frissités utén rányomok egy már korábban letöltött appra akkor kiirja h ezt már egyszer megvettem de ha ujra le akarom tölteni akkor nyomjak OK "gombot" ! csak ne felejtsd el h mien email címre regisztáltál app storeban!!!
Üdv: Laca
-
MaTTeS
senior tag
-
leeate
senior tag
Na, restore-oltam, sikeresen visszajött a szűz osx, most egy nagy backupba kezdett. Csak tudnám, mit tart ilyen sokáig backupolni, amikor a 7 gigának is max. a felét használtam ki..
-
MaTTeS
senior tag
ötletes
Nemtudja valaki, hogy valamilyen streamen keresztül nézhető lesz-e a ma esti Apple konferencia? (10am USA NY-i part, ez 19:00 Magyarország) Vagy egyáltalán nem is adják, csak az újságírók beülnek azt joccakát . Remélem Ebay-en hamar feltűnnek a 3. generációs Touchok, mert szeretnék egyet beszerezni, itthon meg +15-20k-t elkérnek érte ami pofátlanság és amúgy is világgari van rá, úgyhogy jó azis, ha az USA-ból rendelek egyet.
-
MaTTeS
senior tag
[link]
Liveblog a konferenciáról néha képeket is nyomnak. -
leeate
senior tag
Tényleg lesz kamera az új touchban?
-
válasz skylinelaca #5024 üzenetére
Én már tudok. Csak olvasni kell a híreket
Lesz új iPod, látszólag kamera nélkül (még lehet, hogy a végén bevillantják), de az biztos, hogy az iPhone 3GS hardverére építve. Lesz belőle 64 GB-os verzió is, az árakat meg (legalábbis az USA-ban) elég rendesen lenyomták (40k egy 8 GB-os iPod Touch 3G-ért? Veszek hármat is )
Apropó, az iTunes-ban megjelent a 3.1.1-es szoftver az iPodra!
Jailbreakesek kerüljék![ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
MaTTeS
senior tag
Mondjuk ezis érdekes: [link]
Tessék nézni a 32 és a 64gigás változatokat: Faster performance. Vicces, de a 8 gigás változat marad ugyanazon a hardwaren és a 32 és a 64 gigás kapja meg a gyorsabb belsőt Mongyuk 300$-t ki nem adnék érte, inkább majd egy Zune HD ha így alakul.Ja ráadásul azért van csak updated felirat szerintem a 8GB-s változat felett, mert ott csak az árat nyomták. Technikai adatoknál is külön vannak szedve.
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
Hát nem fogok váltani, kamera nem lett, de a nano kapott kam-ot
-
skylinelaca
senior tag
mondtok egy-két magyar oldalt ahol programok vannak? úgy látom h az appulo.us most eléggé magába zárkódott...!
Üdv: Laca
-
MaTTeS
senior tag
Így már biztos: [link] "The new 32GB and 64GB iPod touch models feature improved performance and support for OpenGL ES Version 2.0, which lets developers create games with superior graphics. So games launch noticeably faster, and you experience richer, more lifelike textures and detail."
Tömören: A 32 és 64 gigás iTouchok kaptak új hardvert (azt ami a 3gs-be is van szerintem), a 8 gigás meg csak árcsökkentést kapott meg alapból 3.1-es szoftal adják ki.
Ebből mi következik? Várjuk a Zune HD-t és leginkább a program felhozatalt és a böngészési sebességét.
-
Davey7
senior tag
hát így várok még egy évet...addigra hátha tesznek bele vmi értelmesebbet... addig marad az 1G
-
-
MaTTeS
senior tag
válasz skylinelaca #5035 üzenetére
Én már megvettem hozzá mindent kijelzőfédő fólia (tudom karcálló, de nem olcsó a cucc és ha lehet legalább ennyivel védve legyen), fali töltő, tok.
Kell hozzá egy bankkártya, paypalra beregizve. A lényeg, hogy listázásnál magyarországi szállítást is kérj. Mivel elég nagy értékű dologról van szó így nézd meg, hogy szállításnál van-e biztosítás és ha van akkor ingyenes vagy fizetni kell érte (0-8$ általában). -
Davey7
senior tag
na nem semmi...én nem próbálkoztam ebay-vel...
én úgy akartam,h eladom a mostani 1G-set 30k-ba és úgy számoltam ha kijön az új és maradt volna a 8GB $229 akkor hozatok cimborámmal,mert most fog hazajönni az usa-ból,és átszámítva 45 lett volna...de,hogy kb. semmit sem változtattak nem éri meg. Nekem elég így az 1G is...Erre könyeb asrácoknak a törést is megcsinálni Annyit meg nem jtszok,h kelljek a jó proci...majd jövőre veszek egy újat kint.
Fali töltőt mennyiért vettél?azt is az ebay-en?mert azon én is gondolkozom,csak itthon drága.
-
BB64
csendes tag
Ma elvittem az iskolába az ipodomat, és szerencsére talált wlant, úgyhogy végre tudtam rajta netezni. Ennek nagyon örültem, mert nincs semmi baja az ipodnak, azt viszont még mindig nem értem hogy a házunkba mért nem találja meg. Úgy néz ki, hogy csak egy új router oldja meg a problémát.
-
leeate
senior tag
válasz skylinelaca #5040 üzenetére
Az olyan laikusok, mint én, azt hinnék, hogy a nanót már kihaló fajnak szánja az Apple..
Szerk: most néztem, és miez, van FM rádió is benne? Egy ipodban? Hová fajul a világ.. De most izé, ez állóképeket is tud vajon készíteni?
[ Szerkesztve ]
-
skylinelaca
senior tag
-
-
skylinelaca
senior tag
-
Sipi16
őstag
Frissített már valaki rajtam kívül. 9.0-ára? Nekem bejön ez az új külső.
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
-
Bling95
őstag
nekem is bejön az uj itunes, rengeteget gyorsult, már csak a 3.1 kéne felraknom de várom a JB-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Canon EF-S 10-18mm 1:4,5-5,6 IS STM kit, és objektív eladók
- Delock HDMI HD Audio Extractor 4K 60 Hz - HDMI eARC
- Új Gamer PC Ryzen 5 5600/MSI RX 6600 XT 8Gb/2x8Gb Fury DDR4/500Gb NVME M2/650W 2Év gari
- Játszós PC v2 , R5 5600X , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest