Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CartmanX360
csendes tag
-
csdm
senior tag
válasz makimakom #9451 üzenetére
Lehet béna vagyok, de nekem ez is meg a sima windows os is amit előtted írtak, ha megnyomom a Home gombot csinálok valamit, majd 2szer home gomb után visszatérve az msnbe újra be akar jelentkezni, és direkt kértem meg embereket hogy írjanak amíg, én épp multitaskingolok, de nem jött meg, azt mondták, hogy ki is jelentkeztem.
-
Kommy
veterán
-
máyköl
veterán
Sziasztok!
Délután elvileg veszek egy itouch 3G-t, használtan. Mit nézzek át rajra, hogy meg legyek róla győződve, hogy nm veszek rossz cuccot?Köszi előre is!
-
Kommy
veterán
Nézd meg, hogy mindenhol működik a kijelző (elindítod a számológépet és elfordítod oldalra, ekkor átvált tudományosra, itt a legegyszerűbb). Nézd meg, hogy tényleg 3G e, van e hangirányítás (voice controll, hosszan nyomod a home gombot). Mindenképpen próbáld ki a fülhallgatót, hogy szól e mindkét oldal, a fülhallgatón ha hozzá való akkor kell rakta lennie vezérlőnek és mikrofonnak. Működik e minden gomb. A wifi-t se ért megnézni hogy működik e. Egyenlőre más nem jut eszembe.
-
csdm
senior tag
[link]
Ezzel működne ipodon a GPS?
Bármiylen BT-s gps-el működik? Jailbreak kell hozzá?[ Szerkesztve ]
-
csdm
senior tag
Tudsz olyat mondani, ami köztudottn működik ipoddal, és olcsó?
-
HUNHippY
csendes tag
Sziasztok!
A veddvelem.hu-n toborzást indítottunk ahol ipod touch 4g 8GBket fogunk venni.
Ha összejön a 20 vevő akkor az ár 56000ft lesz!!
HA szeretnétek egy itouchot venni olcsón akkor csatlakozzatok a toborzáshoz, és hívjátok meg az ismerőseiteket,hogy olcsóbban megszerezzük! Itt a link: http://veddvelem.hu/deals/376 -
máyköl
veterán
Ipod Touch tulajdonos lettem.
Iszonyúan tetszik.Kérdés:
Ha el akarom távolítani a gépről a Touch -ot, akkor ugye iTunes-ban a Home Sharingnál a kis ikont kell megnyomnom. Ha az eltűnt, kihúzhatom belőle az usb-t, ugye?Köszi előre is!
-
C4mp3r
addikt
Ma voltam a t-ben fogdosni egy iPhone 4-et és tényleg elképesztően gyors. Odamentem, a nyelv franciára volt állítva és kb 20-30app futott a háttérben de egy pillanatnyi lassulást sem éreztem. (Biztonság kedvéért azért bezártam mindent mikor otthagytam. ) A kijelző gyönyörű elképesztő, hogy egy pixelt sem láttam, pedig már hülyének néztek, hogy 2cm-ről hasonlítgatom a touchom kijelzőjéhez. (Zárójelben jegyzem meg, hogy a térerő tényleg csökken, ha rövdrezárom a bal alsó sarkot, de nem dobta el sosem és kb a feléig ment le csak.)
Sajnos iStyleban nem volt se 4G-s touch se iPad demoban, így nem tudtam jól összehasonlítani az enyémet, majd legközelebb ha arra járok. Egy white macbookot nézegettem szerintem az egyetemre azzal újítok.
máyköl: Ahol az eszköz nevét írja a bal oldali sávban, ott lesz egy kis eject gomb, arra kell kattintani.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
Mi van, ha még sosem választottam le?
Őszintén, eddig fel sem tűnt az a kis nyíl.[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
valaki nem tudja hogy miért van az hogy letöltöttem egy játékot ami 393mb és iTunes meg 541mb-nak mutataja
[ Szerkesztve ]
-
Poll Tamás
tag
Pécsi Média Markban már kapható az új touch?
Még szeptember végén voltam, és a 8gb-s 3gen-es tácsk 60 ezerbe került.
Sajna nem mindig tudok leugrani Pécsre kipróbálni.
Szóval, eddig ahányszor is mentem oda, nem tudtam kipróbálni ott az ipod touchkot.
Az eladó azt mondta, hogy hibás elvan állítva, valami gyerek lekódolta, csak nézni lehet. Bekapcsoltam, jééé csak az iTunest kérte, semmi baja nem volt.
Jó, gondoltam, bemegyek a T-mobilba, kipróbálni az új Iphone 4-et.
3G S volt kint, az is levolt merülve, szóval azt sem tudtam kipróbálni."A tenger szépsége nem csökken szemünkben attól, hogy tudjuk, olykor hajók süllyednek el."
-
csdm
senior tag
iPhone 3G/3GS/4 dokkolóval működik Itouch 4G is?
Másik kérdésem, hogy caps lockot hogy kell bekapcsolni rajta?
Utolsó meg az lenne, hogy amit intsalleren keresztül, ha töltök le app-ot akkor annak a letöltött ipa-jat hogy kell letörőlni, hogy ne foglalja a helyet? -
csdm
senior tag
Köszi mindkettötöknek!
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Hardverilag mekkora különbség van az iPhone 3GS és az iPod 4G között? Melyik az erősebb?
braner00 kerüljétek!
-
válasz sagesz93 #9485 üzenetére
Rosszul tudod, de közel vagy az igazsághoz.
Az iPod touch 4G egy elég hibrid állat A SoC-je megegyezik az iPadéval, tehát max. 1 GHz-es CPU, 256 MB RAM (vö. 512 MB az iPhone 4-ben, a kijelzője nem IPS, de ugyanúgy nagy felbontású. Ez talán a legnagyobb előnye.
“All nothings are not equal.”
-
máyköl
veterán
Normál esetben mennyit kén bírnia egy Touch akksijának?
-
csdm
senior tag
Napot tuti. Amúgy meg attól függ, hogy hanyadik generációs, mit használsz rajta, mekkora fényerősséggel.
Én kiszámoltam, 4G-t touchom( legnagyobb akksi ,de legigényesebb hardver van benne) 4,5 órát bírna folyamatos játékkal, automata fényerőn, hanggal. Én szerintem ez egyáltalán nem rossz.
Netezni egy napot simán végig lehetne, (7-8 óra) zene meg elmenne 24 órán át is. -
máyköl
veterán
Az én 2G-m 2,5 órát bír folyamatos játékkal, nettel, programokkal max. fényerővel. Kicsit kevésnek érzem. Bár még nincs hozzá normálkis töltőm, mindig gépről töltöm, szerintem nem töltöm sose csurig, 1 hét és itt lesz ebay-ről a normál töltőm, szerintem többet bír majd, ha egész éjjel töltöm.
-
csdm
senior tag
A 2G-be kisebb akksi van . Én is csak gépről tudom tölteni. a 2,5-3 óra az kb normális idő 2G-nél, ahogy külföldi fórumokat olvastam, tehát jó az akksid állapota, azt lehet mondani
-
csdm
senior tag
válasz Csirkejozsi #9495 üzenetére
Hali!
Köszi a visszajelzést, tényleg jó árban van ott. Bár most inkább egy telefonra ruházok be, mert a mostani nem méltó az ipod mellé -
máyköl
veterán
Köszi mindenkinek!
-
Don't Panic
senior tag
hi please írjatok 1 olyan appot ami látja a touchot mint usb kulcsot. thx.
-
ViTaZi
aktív tag
Hali
Milyen árban mozog és érdemes megvenni 1 szép állapotban lévő iPhone 3GS 16GB-sat? Garancia van rá.
braner00 kerüljétek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RTX 3090 Ti (ha szereted a ritkaságot)
- Canon A-1 + Tokina 80-200mm
- Samsung SP-LFF3 - Hordozható Smart projektor - WiFi - Multi Bluetooth - HDR & HLG
- AKCIÓ!!! GAMER PC SZUPER ÁRON: i5-12400F/14600KF - RTX 3060 Ti - Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- JGamer PC V2 R7 1700 RX 5700 XT 16GB DDR4 512GB NVME 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest