Aktív témák
-
jabá
tag
Régebbi egyszerű telefonjaim is tudták azt, hogy ha valaki beszélt a másik vonalán és én akkor hívtam jelezte a telefonom, hogy várakozik a hívásom. 3GS nem tudja ezt?
-
Enjoy
addikt
válasz D@niel #18897 üzenetére
Nekem szilveszterkor volt olyan, hogy hívtam 20-as számot, és ~10 másodpercig meg se mukkant a hangszóró, mintha nem csinált volna semmit.
Aztán egy 10perc múlva, már tudtam hívni.. (Egyébként másik , szintén 20-as számnál is csinálta ezt korábban... érdekes)► més que un club ◄
-
-
Enjoy
addikt
válasz Mr.Grincs #18903 üzenetére
Igen, gondoltam én is. De érdekes mód, csak a 20-asoknál csinálta ezt.
_Egyébként nem tudja valaki, hogy a MobileLog képes-e arra, hogy telefonálás közben kiírja a kijelzőre, hogy hány másodpercnél jár a beszélgetés? Vagy van erre valami más alkalmazás?
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
-
<NewL>
addikt
válasz bepe79 #18893 üzenetére
A GS drága lesz,3G meg megint ha Dominóban akarod venni. Sokkal jobban megéri ezekkel az ikon 200-akkal,havi 5K sms,percek,mobilnet ...vodás vagyok-sőt flottás! 15ft percdíjam-akárhova akármikor,családon belül ingyen beszéd,plusz 50 ingyen sms de még így is gondolkozni fogok ha nem veszi fel a kínálatába nyárig a voda az iPhonet akkor nem kell a flotta. Az biztos ,hogy már iPhone lesz a következő telefonom azért mert jó,de egyelőre 3G-ről Gs-re a váltás nem erőltetem meg nem látom sok értelmét,sőt ha ugyanaz marad kívülről a 4G mint ezek akkor marad ez. Amire kell mindenre megfelel,kicsit lassabb annyi.
Mi egyébként megmondtuk ,hogy nem érdemes olyan drágán venni 2G-t,most elég lesz eladni hasonló árban mint amennyiért vetted. Meg csúnyán kell még mellé tenni a két telefon ára mellé.
Egy kérdés,valaki van a T-nél flottás csomagban,ott ,hogy alakulnak az iPhone árak?
There's an app for that
-
jacis
nagyúr
Sziasztok.Sikerült az üzemidőmet megnővelni. Intenzív használat mellet 1 napról 2-re.
Vissza vettem a kijelző fényerejét kb 75%-ra és esténként a netezés közben ill. éjjszakára offline módban használom.
Imádom ezt a telót nagyon jó döntés volt megvenni. (már csak egy GPS progi kell hozzá és fullos lesz).
Le fogom majd cserélni most nyáron amikor kijön az új 4G. Szerintetek mindent át lehet majd rá pakolni? Teli van már jó dolgokkal és ha sokmindenben megváltozik az új (kijelző felbontás) félek hogy egy jópár dolog nem lesz alkalmazható az újon majd. Akkor pedig igazi sz.pás lesz mert sokat költök az Appstore-baniPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
<NewL>
addikt
válasz tikshow #18912 üzenetére
van akinek kielégíti így is az igényeit.
van akinek meg semmi nem elég ...nesze neked restore
játékok mentéseit valahogy le tudom szedni,lementeni gépre? pl Avatar
ööö valakinek nincs egy felesleges apple matricája? - adok érte műszálas törlőkendőt
az aprók között találtam egy srácot akinek van pár cumója,kábel 600ft-ért stb stb veszek tőle pár dolgot ha korrekt a cucc akkor ajánlani fogom.
a gyári kábelen van alma jel? mert múltkor láttam egy iPod kábelét azon volt talán nagyobb az usb-s része is,vagy az enyém lehet utángyártott? meg "kiszakadt" a kábel az usb-s résznél (látszanak a fémhuzalok),többször a kábelt húztam nem az usb-t...veszek egy marik kábelt most
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
Ulkesh
őstag
válasz D@niel #18897 üzenetére
"3. Előfordult már veletek olyan, hogy hívott valaki de nem csörgött az iPhone, helyette jött egy üzenet azzal, hogy 'xy ekkor és ekkor hívott' ? "
T-Mobile hiba.
Eddig 4-szer fordult velem is elő és csak akkor ha 30-as számról hívtak, ha rögtön visszahívtam, akkor csak süket csend volt a vonalban, majd a hívott fél is egy SMS-t kapott, hogy kerestem (pedig a 4-ből egyik sem iPhone volt).
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
Ulkesh
őstag
válasz <NewL> #18913 üzenetére
"játékok mentéseit valahogy le tudom szedni,lementeni gépre? pl Avatar"
A játék mappájából mentsd el a Documents és Library mappát, azok valamelyikében vannak a mentések. (Ha Cydiából telepíted és lefuttatod az AppLinks-et, akkor a var/mobile/Applinks mappában könnyebben megtalálod a játékot.)
"a mobil hardverek mióta is rendelkeznek olyan erőforrással, hogy egyáltalán szóba jöhessen a Flash?" moonman
-
Luser2000
addikt
Tettem egy navi gyorstesztet.
iGoMyWay2009 (1.1) FullEU: kegyetlenül késik a pozíció, pontatlan a helymeghatározás
NDrive EU: kevesebbet késik, de ez is sok. Pontatlan.
Sygic 7.71: elveszti a jelet (vagy inkább lekapcsolódik a vevőről), pontatlan.Elég elszomorított a dolog.
Lehet, hogy megtartom a Herot. Egyre több érvem van az Android OS-nél maradni, mint kísérletezgetni az IPohe-nal.---
Van valami mód a GPS képesség javítására? (esetleg egy patch vagy fix)
Lehet valahogy TotalCommanderrel kapcsolatot teremteni a készülék memóriájával?
Köszi,
BalázsApple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
Luser2000
addikt
válasz Csapi007 #18918 üzenetére
Szia Csapi007!
Még mielőtt a fórum haragja törne rám (talán többször lehetett erről korábban szó), leírnád nekem (pü-ben, ha úgy jó), hogy:
1) Hogyan állíthatom át a frissítés? Tudok letölteni valami csomagot hozzá?
2) Hogyan izzíthatok (és milyet) SSH-t a rendszerbe. (Azt se tudom mi az az SSH, pedig idén lesz 25 éve, hogy van saját számítógépem).Köszi,
BalázsApple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
sztara
aktív tag
Navigon jobb. fent van mind2. elvileg gps 3 másodpercenként kap jelet(ezért a jel előrébb mozog úgymond.) ami azért elég gyatra. de valahogy lehet állítani, hgy akár másodpercenként kapja a jelet. csak az nem itteni téma
http://www.spiritaker.atw.hu/lelek.php?id=55163&nyelv=hun
-
-
-
-
-
-
dirty.yakuza
aktív tag
Tudja valaki hogy hogyan lehet kicserélni a szifonom boot logoját (az almát) ?
A LogoMe 3.1.2-n nem működik, pwnagetool kilőve.
Van valaki aki már lecserélte?
Köszi! -
migabi24
nagyúr
válasz dirty.yakuza #18933 üzenetére
Tudtommal nem lehet, pont azért amit írtál, mivel nincs rá másik progi, manuálisan meg nem ajánlott bántani mert könnyen restore lehet a vége
-
D@niel
addikt
Van itt olyan, akinek valamilyen problémája volt az iPhone-jával és újat kapott a garancia miatt ? Ha igen, érdekelne mi miatt.
2. Jól gondolom, hogy T-s iPhone-ra 2 év garanciát adnak (egy évet a gyártó, egyet a szolgáltató) ?
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
-
válasz manchester85 #18943 üzenetére
Általában a hanghívásoknak nagyobb a prioritása, mint az adatkapcsolatnak. Az iPhone-on nem tudom hogy van, de minden telefonom eddig magától ledobta az EDGE-et, és elkezdte a csörgést, ha bejövő hívásom volt.
“All nothings are not equal.”
-
<NewL>
addikt
muhaha windóz logóra akarod?
nekem ,hogy telepítve van most nagyjából minden Cydiás cucc,max 2 hetente kell egy restart.pite4 :
rendben,fogok. elég olcsón hozza a cuccokat,remélem korrekt lesz meg jó is amit hoz.
szerintem rendelek pár almás matrincát is^^ valaki tudna mutatni egy képet róla ,hogy mégis milyen nézzek ebayen?[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
zH.
senior tag
Elég fiatal vagyok ,de ettől a wolfeisten-től teljesen retro érzetem lett.
Aki még nem próbálta volna ,annak ajánlom. Szerintem szép a grafikája ,egész könnyen irányítható , jó kis game. És 3G-n sem laggol sőt.. teljesen gyors.Egyébként nem tudom ,hogy van ez a gari ,de nem olyan rég vettem egy 3G 16gb-ot.
Hirdetésben az állt ,hogy 9hónapos több mint egy év garival.
Bementem hát az üzletbe és megerősítettek - több mint egy év gari volt még rá.
Persze nem cserélték ki ,mert csak karcos volt.. de akkor is garanciás volt még több mint egy évig.[ Szerkesztve ]
just be
-
-
Enjoy
addikt
A következő helyen találod az apple logót:
/System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/applelogo.pngNyugodtan írd felül, nem lesz semmi baja, ez csak egy png csere-felülírás.
<NewL>: Újra végigvittem az Avatart. Átrohatnam a pályákon, csak ott gyilkolásztam, ahol nem engedett tovább. Jah, s tanács az utolsó pályához: Csak a főellenséget akard megölni
[ Szerkesztve ]
► més que un club ◄
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest