-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ragnar95
félisten
-A Verzionosoknak a GSM modeme valóban független elvben.
-Nem, a magyar T-függő csak itthoni T-s kártyával működik.
Ha függetlent veszel, akkor csekkold, hogy nincs-e chip a SIM-tálcában, eredeti-e a tálca, illetve te magad aktiváld a helyszínen restore után a telefont, így tutira gyári függetlent kapsz. Illetve természetesen csekkold, hogy minden működik-e, nincs-e por a kameralencse és a szenzor között, nem sárga-e a kijelző, jó állapotú-e.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gabormgp
senior tag
Melyik Udid regisztrációt vegyem meg?A 8 dollárosat,vagy a 16-osat?A 8 dolcsis csak 1 alkalomra szól?Hogy most felrakom,és utána ennyi,?Ha mégegyszer felakarom rakni,akkor mégegyszer 8 dollár?
-
Ragnar95
félisten
válasz gabormgp #79807 üzenetére
Nem, teljesen más a 2. A 8$-os csak sima UDID regisztráció, bármennyiszer felrakhatsz vele beta-t, bár tudtommal, mint minden más UDID reg, ez is csak 1 évre szól. A 16$-os csomaggal kapsz tanúsítványokat is, amelyek segítségével JB nélkül tudsz nem aláírt, tehát például az AppStore-ba még nem feltöltött, hanem tesztelés alatt álló szoftvereket is felrakni a telódra és ezen kívül megkapod a UDID reget is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mr.robi
tag
a töltős visszahívással kapcsolatosan:
van olyan aki új 5S-el A1300-as töltőt kapott?az Apple oldalán csak a régi modellek voltak feltüntetve
-
gyuromoj
veterán
Most szedtem le az iBooks-ot.
Érdekelne hogy tudok betenni pdf könyveket?PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ragnar95
félisten
válasz gyuromoj #79812 üzenetére
iTunesba behúzod őket, majd bekapcsolod a könyvek szinkronizálását vagy telón másik appból (mail, dropbox) open in opcióval megnyitod a pdf-et iBooksszal.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gabormgp
senior tag
Honnan tudnék még esetleg udid regisztrációt venni?Mivel az iMZDL nem fogadta el a bankkártyámat.
-
almakerdesek
újonc
Sziasztok!
Iphone-m hátlapi kamerája ezt a képet csinálja: [link]
Mi lehet a baja? Garanciális probléma lehet?
Üdv
-
Arcképgyáros
-
wesaaa
aktív tag
Heló
arról szeretnék érdeklődni hogy I5s-re a legújabb frissítés a 7.1.1?
vagy van annál újabb?
R-Sim 9 pro-el lesz mobilnetem(3g)??OLDPH! wesaaa felhasználónak 74 pozitív értékelése van a fórumon! OLD PH!
-
hdanit610
aktív tag
Egy érdekes problémával kerestek meg:
Adott egy i5, ami le lett cserélve i5S-re. Macbook Pro, iTunes biztonsági mentés i5-ről, majd i5S-re fel. Most azonban a visszarakott programok csak szürkék és "Várakozás"-on vannak. Így eltávolítani sem lehet, pedig a törlés/telepítés tuti jó lenne.
Csináltassak egy szinkront alkalmazások kipipálása nélkül?
-
_adaml21_
őstag
Sziasztok!
Érdekelne a véleményetek egy témáról
iPhone 5 vs 5C lenne a vita tárgya. Erősítsetek meg, vagy cáfoljatok meg, de szerintem egy i5 minden körülmények között többet ér egy 5C-nél (a felhasznált anyagok minősége miatt legfőképp), nem csak eszmeileg, hanem számszerűleg is.
Beleütköztem egy olyanba, hogy a 64GB-os, 8hó garis i5-ömet szeretné valaki egy 1 hónapos 5C-re elcserélni (az enyém 64-es, az övé pedig 16-os), és "finoman" a tudtomra adta, hogy szerinte rosszul gondolom a témát...Érdekelne a ti véleményetek is, mert kezdem azt hinni, hogy meghülyültem!
-
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
Lenne egy olyan kérdésem hogy iphone 5 vásárlás előtt állok
találtam egy angliából származó készüléket pontosabban ezt és az lenne a kérdésem ,hogy a hazai tmobilos kártyával tudok vele mobilinternetet használni? Kérdeztem az eladót de egyenlőre nem tudott rá válaszolni, ezért kérdezem hátha valaki vásárolt már angliából származó készüléket. -
szekfizsolt
senior tag
Srácok, nem jelent meg a beta2 ugye? Ne haragudjatok, de nem volt időm, pedig érdekelne, van-e érezhető fejlesztés...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
TheMarci
addikt
-
samgar
őstag
-
Dexter-2000
őstag
Alkamanként előfordul, hogy nem reagál semmit a telefon az ujjamra. Ilyenkor nyomok egy home gombot utána nyomva tartom, hogy a Task managerben vissza mehessek ahol utoljára voltam.
Ez mitől lehet? Ilyenkor az egész képernyő teljesen le blokkokSzép napot!
-
VoidXs
nagyúr
válasz Dexter-2000 #79839 üzenetére
Nálam csak akkor, ha nedves a kijelző.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Érdekelne van e valamilyen reklám blokkoló alkalmazás?
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Arcképgyáros
válasz viperabácsi #79841 üzenetére
Esetleg jailbreakelt telefonra, közvetlen appstores nincs.
-
viperabácsi
addikt
-
vadászcsiga
félisten
válasz viperabácsi #79843 üzenetére
Az igazi bruce willis tudná
-
viperabácsi
addikt
válasz vadászcsiga #79844 üzenetére
Azt én is gondoltam , csak nnem találom a számát
[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Tibee86
nagyúr
iTunes-szal.
-
Arcképgyáros
Szedd le az iRinger programot, amivel tudsz csinálni .m4r file-t, ha megvan ráhúzod iTunes-ra
telefonramint egy sima zenét, és fent a hangok fülön bepipálod a szinkronizálást, aztán szinkron.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz viperabácsi #79848 üzenetére
Leírták már helyettem.
-
V.Stryker
nagyúr
Használ valaki Nike+iPod alkalmazást vagy Nike Run -t?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest