-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
-
trisztan94
őstag
válasz trisztan94 #79301 üzenetére
Na ez erdekes...
Ujrainditottam a gepet, es amint ujra elindult elkezdett tolteni. Azota tolt rendesen.
Valaki tud magyarazatot erre?
https://heureka-kreativ.hu
-
Totheground
addikt
válasz trisztan94 #79302 üzenetére
Valszeg a windows összefosta magát egy kicsit.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
heidrich
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy Ti nem tapasztalátok hogy simán a News feedben való görgetés közben elcrashel a Facebook app?
Az előbb letöröltem mert eléggé meghízott a cache-től az app, miután újra raktam azóta ezt csinálja. Elindítom majd 10-15 mp görgetés után kilép az app. Még egyszer újra telepítettem de nem oldott meg a probléma.
Nálatok nem jelentkezett a hiba?
(iPhone 5S, iOS 7.1.1)
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 256 GB | Apple Watch Series 7 45mm Silver Stainless Steel | MacBook Air M1 2020 8/256GB | iPad Pro 11” 2021 M1
-
borg001
csendes tag
Sziasztok!
Ismet az unalmas akksitema...
Repulo modban, vagy nyugalmi allapotban alig merul a 4S-em a 7.1.1-es rendszerrel. De ha hasznalom, megy a kijelzo, telefonalok, akkor eleg gyorsan merul. Pl amig ezt megirtam, 2% ugrott.
Ezt megelozoen ev elejen volt 4S-em. Akkor nem emlekszem ilyen merteku merules lett volna.
Friss telepitesu a rendszer itunesbol, kell egy kis ido amig beall, vagy akksicsere kell?
Ket eves elmult mar, hasznaltan vettem. -
domerator
veterán
Sziasztok
Negyszamjegyu jelkodzarat kezdtem hasznalni amiota cikkeztek arrol hogy veletlenszeruen lezarhatjak a telot ha nincs rajta aktiv jelkodzar. Nincs is ezzel bajom csak azt nem tudom hogy a slide to unlock - ot hogyan lehetne kikapcsolni? Egyutt (illetve egymas utan) a ketto mar maceras.Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
vadászcsiga
félisten
Mit jelent beállításokban az "alkalmazás frissítés a háttérben"? Mi van a kikapcsolom?
-
Kommy
veterán
válasz vadászcsiga #79309 üzenetére
Azt, hogy pl az időjárás app nem csak akkor frissül ha megnyitod hanem a háttérben is tud frissíteni. Ha kikapcsolod akkor nem tud a háttérben frissíteni
-
Ragnar95
félisten
válasz vadászcsiga #79309 üzenetére
GPS appoknál elemgedhetetlen ez pl, h a háttérben is tudja folytatni a navigációt, amikor épp kiléptél belőle.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
vadászcsiga
félisten
Köszi, akkor ez iPaden felesleges hogy bekapcsolva maradjon, csak az akksit szívja.
-
Tibee86
nagyúr
válasz borg001 #79305 üzenetére
Teljesen normális, hogy ha nem használod a telefont akkor kevésbé merül, mint amikor használod.
iBackupBot milyen adatokat ír az akkudra?dnl91: A zenehallgatás szívja legkevésbé az akkut, 10+-os használati időket is kényelmesen lehet hozni vele.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Tibee86 #79313 üzenetére
24+-os használati időt is, ha lezárt képernyőnél hallgatsz zenét A gyári 40 óra tényleg kicsit túlzás, mert időnként úgyis fel kell oldani a kijelzőt, de én hoztam már össze csak zenehallgatással iPod Touchon anno 24+ órás használatot.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
domerator
veterán
-
Tibee86
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
válasz domerator #79315 üzenetére
Hogyha nem lenne benne a slide, akkor könnyen benyomódhatna véletlenül rossz jelkód és zárolná a telót x időre, így ez elég rossz megoldás lenne Ráadásul sokan csak az időt megnézni hozzák elő a lockscreent, így nekik végképp kényelmetlen lenne, ha egyből a jelkódos oldalt látnák.
Amúgy a touch ID ezt kiküszöböli, ott 1 mozdulat az egész feloldás.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
domerator
veterán
-
nova001
senior tag
Telefonon (ios) szeretnék Kínában facrbookozni, valaki tud mondani valami megoldást? Proxi vagy vpn kéne állítani de ehez nem értek
-
bundli
tag
Az mitől lehet, hogy nem működik az iránytű? Mikor elindítom és körbe kell forgatni nem csinál semmit, majd 10 mp múlva eltűnik és bejön az iránytű képe, de nem csinál semmit. A szintmérő hibátlanul megy.iPhone 5 7.1.1Hard Reseten túl vagyok párszor.Meglett a megoldás, ez megoldotta:
You can also try changing the compass to use Magnetic North instead of True North. Go to Settings> Compass> then unselect use True North. This worked for me as I also had the same problem with my iphone 5
5let, hogy ez miért van, valaki?
[ Szerkesztve ]
-
asderr
aktív tag
Sziasztok
Adott iPhone 3gs,6.1.6-al.
Következő a bajom.
Néha (5böl 3szor) ha hívnak,kikapcsoltat jelez a hivó félnek,ha sms-t küld,azt se kapom meg.
Mi lehet az oka?
Restore volt.
Térerő mindig van[ Szerkesztve ]
Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
smallmer
őstag
senkinek nincsen ötlete, hogy a tesco lopásjelzők miért csipognak állandóan ha nálam a telefon?
-
bododani
senior tag
válasz smallmer #79327 üzenetére
Fogalmam sincs nekem, még nem voltam tescoba azóta amióta megvan a teló (1 hete), de majd letesztelem, hogy csipog-e. Elég szar lehet azér neked ez hogy nem mehetsz be telóval, nem is értem mi ez
Kikapcsolva is csipog?[ Szerkesztve ]
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
borg001
csendes tag
válasz borg001 #79326 üzenetére
Ezt írja ki az iBackupBot:
Battery
CycleCount: 449
DesignCapacity: 1430
FullChargeCapacity: 1191
Status: Success
BatteryCurrentCapacity: 43
BatteryIsCharging: true
ExternalChargeCapable: false
ExternalConnected: true
FullyCharged: false
GasGaugeCapability: trueEz alapján kb 83%-os az akksi...
-
galaxys80
veterán
Bekerült a ProCam-be a HDR funkció. Ez mire jó tulajdonképpen? Mert én eddig még csak "szellemképes" képeket tudtam ezzel a beállítással lőni.
-
Ragnar95
félisten
válasz galaxys80 #79331 üzenetére
Több képet lő egymás után és az alul-, illetve túlexponált részeket a több képből vágja össze eggyé, így az eredetileg nagyon sötét és nagyon világos részek is használhatóbbak lesznek.
Sötétben vagy nagy fényben jöhet jól a HDR.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
samgar
őstag
A beta 1 mikor várható elviekben?
Oppo Find X5 PRO
-
Bencus88
nagyúr
Hello!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy PDF formátumot hogyan tudnék a készülékemre rárakni? iphone 4-em van.
-
Ragnar95
félisten
-
samgar
őstag
Vagy ami most jelent meg az a beta 1 es ezutan jon a beta 2...? Lehet rosszul kerdeztem az elobb
Oppo Find X5 PRO
-
Ragnar95
félisten
válasz smallmer #79343 üzenetére
Egyikre sincs túl sok esély, de az is elég abszurd már magában, hogy a telefon besípoljon. Más boltokban is ez a helyzet, illetve az összes Tescoban vagy csak 1 adott helyen? Ha utóbbi, akkor gyanús,h a lopásjelzőkkel van valami gebasz...
-
bododani
senior tag
iOS 7.1.1-et i4-en 100 hogy nem lehet JB-elni? Csomó videót látok videón meg neten leírásokat és ugy emlékeztem hogy írják kommentekbe hogy jó.
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
xors
senior tag
Telenorral működik minden jól iPhone -on? Úgy hallottam mintha lennének problémák, igaz ez?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest