- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
válasz vadászcsiga #34846 üzenetére
Akkor várjon csendben a sorára
-
atirag
őstag
Tudja valaki mit lehet csinálni az i5 fényérzékelésével(már ha hiba ez)?
A jelenség. Google maps-al navigálok és mikor leveszi a fényerőt navigálás közben utána ha kikapcsolom a navigálást akkor telejesen minimumon van a fényerő és kézzel kell utána állítanom. Nagyon idegesítő tud lenni vezetés közben -
Ragnar95
félisten
válasz samgar #34857 üzenetére
Másik gépen se megy?
Brumi˘: Mac valóban csodákra képes az iOS eszközökkel, egyszer nekem is kikapcsolt éjszaka tethered JB-es iTouchom és próbáltam 3 windowsos géppel is, de egyikkel se sikerült tethered bootolni, majd a MBP-ról egyből ment[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
csusza`
senior tag
Sziasztok!
Valamilyen uton megoldhato, hogy iphone 4-et usb drive- kent hasznalhassak? Fontos lenne az is, h a.telo lássa a rajta levo adatokat. Dokumentumokat szeretnek rajta tarolni.
Meet me @ Dhen' Ess Hardware! | Mikrotik - Routing the World!
-
nord_
veterán
válasz csusza` #34867 üzenetére
Le bizony. És vigyázz, ha letöltötted pc-re a drive.exe-t, behúzod a felhőből a doksikat, majd később törlöd a számítógépről a progit, akkor is törlődnek az adataid. Én így jártam... Az a mázli, hogy nem véglegesen törli, hanem a kukába rakja, így vissza tudtam állítani. (Marhára nem tetszenek a gugli "újításai"... először a reader, most meg ez...)
-
szoki007
aktív tag
válasz szentkuti11 #34864 üzenetére
Viszont ez érdekes mert pingel az apple-el , de még pow dfu-ba is 3194 hibát ír ....
-
Kommy
veterán
-
Kommy
veterán
-
tothm
őstag
Sziasztok!
Azt kilehet kapcsolni, hogy a naptáram szinkronba legyen a gmail fiókkal, de nem küldjön minden event miatt egy emailt!?
Köszi -
B-L-A-C-K
titán
Na csak megcsináltam ezt az aksis dolgot annak ellenére hogy többen nem preferálták, azaz lemerítettem csontra, és 10 órán át töltöttem kikapcsolt állapotban állapotban az i4-et. Szerintem kimondottan pozitív hatással volt az aksira.
Eddigi használatát elmondanám:
- Folyamatos 3G/Wifi
- Reggel 3 ébresztés
- 15 perc internetezés
- 5 db kisebb hívás 1-3 percesek
- 2 sms (egy fogadása, egy írása)
- 5 db gmail fogadása
- 12 vakus kép készítése
- Plusz megjegyzés: fényerő háromnegyedre húzva, automatikus fényerő: on
-----------------------------------------------------
Jelenlegi állapot: link[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Az mennyire normális, hogy normál szobahőmérsékleten 50 perc netezés/zenehallgatás után már égeti a kijelző az ujjam ?
-
agabe
addikt
válasz B-L-A-C-K #34887 üzenetére
Az akksi érték kijelzés hatására lehet poztitív hatással mint írtuk
Leht így pontodasbb, de többet nem fog bírni, max más értékeket látsz....később, vagy folyamatosabban megy le a %-os értéke az akksinak, de ez csak a kijelzés, és nem valódi használati idő változás. -
B-L-A-C-K
titán
válasz Onderon #34889 üzenetére
Ezt pontosan nem tudom viszont a reggelem mindig úgy kezdődik hogy 3x szól az ébresztő, 15 perc folyamatos internet és ilyenkor már 8%-ot mindig lekap, szóval a helyzet biztos javult...
agabe: Ezt ugye nem tudom még itt mi a helyzet pontosan, de amiben 100%-os tapasztalatom van az notik aksik terén ugyan ez, azaz ha 4-6 havonta csinálok egy ilyet lényegesen javul az üzemidő, viszont ha az akkumulátor már haldoklik egy ilyen beavatkozás nagymértékben ront a helyzeten.
zetape7: Nem tudom milyen telefonod van de 4 illetve 4S esetén sem tapasztaltam ilyet, a 4S lényegesen melegebb viszont egyáltalán nem olyan mértékben hogy érezhetően zavaró legyen.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
Hát....... de az már refurb. lesz. Mindenesetre várok még, hátha másnál is jobban melegszik az i5, ha cibálják és nem olyan ritka dolog ez. Egyébként az egész telefon melegszik, a hátlapon is érezni, de engem a kijelző zavart inkább. Ahogy "tapicskoltam" az ujjamat égette kissé a kijelző. Kezdett olyan érzésem lenni, mint amikor az Acer notim izzad és a tapipad leégeti az ujjam, persze nem ennyire durva, de mint mondtam, kellemetlen. A keret/hátlap inkább csak meleg volt.
@B-L-A-C-K: i5...
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz Blaise #34896 üzenetére
Nem hinném, hogy annyira túlparázom. Az i4 nyáron volt ilyen meleg (35+ fok környékén) amikor asphalt 6-ot nyúztam rajta kb. 1,5 órán keresztül... elviselhető, de ettől még létező dolog. Egyébként a hibás darabokról annyit, hogy i4 és i4S esetén is cserélt telefonjaim voltak, amik szintén hibásak voltak, de már nemigazán volt kedvem azokat is cseréltetni mivel elviselhetőek voltak a hibák. Pl. i4S fényérzékelő. Na, de mindegy, hagyjuk.......
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Kupon kunyeráló
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Politika
- Tesla topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest