- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Világrekord: már 12 GHz felett járnak a DDR5 memóriák
- Projektor topic
- Threadripper X3D-vel?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Termetes, 21:9 képarányú gaming monitort újított a Philips
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandigno
senior tag
válasz Vasinger! #34300 üzenetére
a 7-es majd az 5S-el vagy 6-al fog kijönni, kora ősz, de lehet már nyárra megjelenik, mivel vissza akarják állítani almásék a nyári teló bemutatót! persze mindez csak várakozás, illetve kiindulás a megszokásból és sajtó"hír"ekből
szekfizsolt: én még 5.1.1-en vagyok, az automatikusan letöltődő OTA frissítésekkel küzdöm, mert jó sok helyet foglalnak de nem frissítek, pedig sz@rakodik a rendszer, belassul, hülyeségeket produkál...nem tudom köze van-e hozzá a frissebb rendszereknek
[ Szerkesztve ]
-
szekfizsolt
senior tag
válasz bandigno #34301 üzenetére
Összesen azért frissítettem, mert pont aznap, amikor megjelent a 6.1.3, reggel az ébresztő elhúzásánál újraindult a készülék safe módban. Ésszel tettem rá cuccokat, terhelve nem volt. Restore-t akartam, de már nem tudtam megoldani a 6.1.2-vel... Nem tudom mi lett volna ha rajta hagyom. Lehet, hogy semmi gond, de lehet, hogy rákényszerültem volna. Nem bánom olyan szempontból, hogy gyorsabb lett (JB nélkül), az akksi nálam kifogástalan, de azok a "rohadt" tweak-ek hiányoznak nagyon... Ráadásul fizettem minden tweak-ért és témáért, amit nem bántam meg, csak ilyenkor...
Régebbi értékeléseim: http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
ittakary
nagyúr
válasz Vasinger! #34304 üzenetére
613ra ugye minden gond nelkul. 6.1re is visszaterhetsz h most mentesz egy SHSHt. De mivel 612rol meg nincs mentesed oda mar sajnos soha nem fogsz tudni menni. Szerintem is van ez az egesz.
Tomoren: ha nem hivatalos iOS a celod akkor olyat tudsz csak felrakni amihez van mentesed. Ha nincs mentes akkor mindig csak az aktualis legfrissebbet tudod feltenni.
[ Szerkesztve ]
-
TheMarci
addikt
válasz bandigno #34306 üzenetére
Nem úgy van most, hogy hiába van shsh-d, még nem tudsz vele mit kezdeni egyenlőre?Szerk.: "Jelenleg gyakorlatilag csak iPhone 4 (A4-es processzor) vagy korábbi eszközök esetén lehetséges az aktuálisan legfrissebbnél régebbi firmware visszarakása, és itt is csak akkor, ha van mentve SHSH a megfelelő verzióhoz." via Szifon.
[ Szerkesztve ]
Do You Dream?
-
smallmer
őstag
Sziasztok,
tegnap vettem egy iphone 4 telefont, azt álítja az eladó, hogy független. Na itunesből frissítettem a telefont és most elölről kezdene mindent, de nem veszi be sehogy sem a telenoros kártyámat. Valakinek van ezzel tapasztalata? -
Rota
tag
válasz Totheground #34240 üzenetére
Sajnos csak részben oldotta meg a problémát. Az itunes legalább felismeri a telefont, de hiába töltök fel zenét, hiába mutatja a telefonon is szinkron után az itunes, a telefonban semmilyen zene sincs..
itunesdb/cdb fájlok közül csak itunescdb -t találtam
-
smallmer
őstag
válasz Tibee86 #34312 üzenetére
Szia,
hát tegnap vettem egy sráctól. Használt volt. Ő azt mondta, hogy teljesen független. Elfogadja a kártyámat, csak amikor a kezdő lépéseknél az iphone aktivációnál nem akar tovább menni hanem azt isrja, hogy this phone is not currently .... , amúgy szolgáltatás sincsen.
Nem tudom mit ronthattam el. JB nem volt rajta -
majestic
őstag
Tudnátok segíteni abban, hogy 6.1.3-ról hogy tudok visszatérni 6.1.2-re?
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
TheMarci
addikt
válasz majestic #34317 üzenetére
Egészen ma reggel volt róla szó.
"Jelenleg gyakorlatilag csak iPhone 4 (A4-es processzor) vagy korábbi eszközök esetén lehetséges az aktuálisan legfrissebbnél régebbi firmware visszarakása, és itt is csak akkor, ha van mentve SHSH a megfelelő verzióhoz."
Do You Dream?
-
smallmer
őstag
értem, és valahogyan ha a régebbi fw-t vissza varázsolnám akkor sem tudom függetleníteni?
-
Tibee86
nagyúr
válasz smallmer #34324 üzenetére
Miért nem próbálod előkeríteni az eladót? Átb.szott nem kicsit, szóval a minimum, hogy visszavásárolja. Persze sajnos sok esetben már nem fogod tudni elérni, de hátha.
Egyébként lehet függetleníteni, hivatalosan annál a szolgáltatónál, amilyen függő a telefon.
Kicsirics77: Igaz, hirtelen nem gondoltam rá.[ Szerkesztve ]
-
smallmer
őstag
válasz Kicsirics77 #34327 üzenetére
hát akkor megpróbálom valahogyan visszacsinálni a dolgokat, ha meg nem sikerül akkor meg eladom
valakinek csak van vodája azt hiszem vodás így -
smallmer
őstag
válasz Kicsirics77 #34329 üzenetére
áhh sajna pesti vagyok
de azért köszönöm szépen -
Kicsirics77
veterán
nem pont szakmai de szerintem befér ide off-ba:
hol lehet kapni sima i4-re normális előlapi fóliát elfogadható áron,mert az ozaki fólia közepe felpúposodott 1 év után[ Szerkesztve ]
.... .- --... -.- ..-. . -.- .-. .- ..-. - .-- . .-. -.- .-. .- -.. .. --- .- -.-. - .. ...- .. - -.--
-
Rota
tag
Találkoztatok olyan problémával az itunes -ban , hogy zene szinkronizálást nem végzi el?
Ha viszont a telefon- összegzés lapon -zene és video kezelése kézzel - t választom akkor már feltudom másolni a zenéket és a telefon is mutatja. Ez csak akkor macerás ha már több száz zeném van.....
Írnak erről a problémáról , de ami megoldást ott írtak azok egyike sem oldja meg.. [link]
bár nekem 3gs -em van.... -
Tibee86
nagyúr
válasz Kicsirics77 #34332 üzenetére
Mi számít " elfogadható ár"-nak?? Bár ha jól rémlik, az Ozaki is valami 3 ezer forint környékén van. Amíg fólia volt az enyémen, nekem az SGP vált be [link]. Egy ideje nem használok már fóliát, mert hiába akármilyen csudaszuper fólia, sokkal jobb nélküle.
-
Blaise
veterán
válasz Kicsirics77 #34332 üzenetére
Én kínából rendeltem 1,5 dollárért elő és hátlapi fóliát, mostanában fog majd megérkezni.
-
Blaise
veterán
válasz Kicsirics77 #34337 üzenetére
Február végén rendeltem, március 11-én adták fel, remélhetőleg a napokban ideér végre, akkor majd beszámolok.
-
bigdady
nagyúr
En is rendeltem mult heten de mostanában atszoktam uk-re illetve eu-ra. Nem sokkal drágább es egy hét alatt itt van a cucc es vám se lehet. Asszem 1 GBP volt 3 fólia.
-
B-L-A-C-K
titán
Na annyira megtetszett ez az iphone 4 (android váltás után) hogy ma jó áron találtam egy 4S-t és ha összejön meg is veszem remélem ezt már nem cserélem 5-re...
-
bigdady
nagyúr
válasz Blaise #34341 üzenetére
http://item.mobileweb.ebay.co.uk/viewitem?itemId=360609878399
A héten érkezik elvileg.[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Na meg is vettem a telefont, elég nagy szerencsém volt, teljesen karcmentes, még egy hajszálkarc sincs rajta. Így hogy a sima 4 mellé raktam annyi tünt fel hogy a fém keret mintha kicsit másabb anyagból lenne, illetve a némító gombnál jobbra-balra van egy minimális holtjáték, míg a sima 4-nél fix.
-
Barett 50cal
senior tag
Hali! Olyan problémám van, hogy van 2 idevice egy account alatt icloudra szinkronizálva. Ezzel nincs is baj szépen teszi a dolgát mindkettő, viszont az iPhone valami hihetetlen sok helyet foglal pedig nem kéne neki (már). Ugyanis többnapja kiirogatja hogy megteltem nem tud backupolni. A fotóim 2,2 gb, viszont ma a felét kitöröltem, photostreamből is sokat, a videókat is pedig azokat nem is tolná fel, de a méret még mindig semmit se változott. Van 2-3 megosztott photostream mappa de abban összesen van ötven kép kb és nem is jó minőségűek. Van valami ötletetek hogy tudnék helyet felszabaditani? Köszi ( Erősen gondolkozom a plusz tiz gigán csak az már sok lenne lehet fwp)
Time you enjoy wasting, isn't wasted time
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest