Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sgeza

    veterán

    válasz Bondix #310240 üzenetére

    Ezt írtam, hogy alapvetően ugyanaz, azzal a különbséggel, hogy a készülékről történő eltávolítást az iCloud szinkron esetén nem te kezeled. De attól még megtörténik. Ha fogy a hely, megteszi. Tehát a végeredmény szinte ugyanaz. Nézhetjük abból az irányból is, hogy azért akarod a készülékről törölni, mert kell a hely. De amíg van, minek törölni? Ha meg fogy, akkor úgyis megteszi automatikusan (mármint továbbra is az apple fotókról beszélek).
    Nem emellett érvelek neked, csak azt akarom mondani, hogy lényegében ugyanazt éred el a kettővel, a különbség nem ebben van, hanem a módszerben. Hogy a Google esetén te magad tudod kézben tartani a tárhely felszabadítást, míg az apple fotók automatikusan teszi a tárhely fogyása esetén.
    Egyébként hozzáteszem, hogy én is a Google fotókat használom mentésre. Csak azt akartam megértetni, hogy a kettő összehasonlítása, illetve a kettő közötti különbség nem abból ered, hogy megmarad/nem marad meg, illetve kukába kerül vagy nem stb. Mert a lényegi működése ugyanaz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák