Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shyciii

    veterán

    válasz TheMarci #294427 üzenetére

    Az általad leírtak esetén érthető lenne, de ha csak az elmúlt napokat nézem, akkor baromira nem ezekről volt szó, hanem pl arról, hogy valaki pl NAS-t használ mentésekre (meg persze média tartalmak fogyasztására is). Ez egy tök valid, és valós felhasználás, és még csak nem is ritka eset. A segítség helyett mit kapott? A lebaszásokat hogy mekkora marha hogy nem az icloudba ment.
    Én is megkaptam a képek megosztásánál hogy miért google photo share-t használom, mikor az icloud is jól működik, holott leírtam még tavasszal hogy az icloud-os megosztás esetén nem lehet egyszerre letölteni az összeset, és egyesével majdani több száz képet eléggé maceráns lenne (és nem utolsósorban androidos telóra mentene az illető). Amint 1-2 napja írtam megoldotta közben az Apple, és van már ilyen funkciója, sőt az összes képet 1 fileba tömörítve húzza le, mint ahogy a Google is csinálja már régóta, tehát tavasszal ezt az általatok feleslegesnek ítélt funkciót az Apple valahogy mégse ítélte baromságnak, és míg nyaraltam (vagy előtte nem sokkal) mégis megcsinálta, így már használhatom időnkénti fotók megosztására, úgyhogy én pl így töröltem is a Google Photos és Google Drive programokat.
    Jah és persze azért is barom voltam a hithű iphoneos kollégák szemében, mert miért nem osztom meg az összes fotót oszt kész...nah ez volt a hatalmas segítség részükről.
    Szóval nekem ne gyere azzal, hogy a kérdezők miatt ilyenek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák