Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Shyciii

    veterán

    válasz BigBlackDog #294187 üzenetére

    Most ezt a kombót konkrétan bármilyen Windows-os IE, Edge, Firefox, Chrome alatt ha kiadom, akkor pontosan ugyanezt csinálja. Kipróbáltam gyorsan Linux alatt is mondjuk a hwsw.hu oldalon kijelöltem egy szöveget, majd scroll le, ctrl+shift-et nyomva majd katt, és kijelölt addig mindent, szal semmi köze az icloud.com weboldalhoz.
    De hovatovább ha megnyitok Windows alatt egy notepad-et, Word-öt akkor szintén működik ez a bill kombót, tehát még csak a böngészőhöz sincsen semmi köze.

    Szal ez továbbra sem icloud-os tulajdonség. Amúgy meg egy "idegen" mobilos letöltésnél probléma a ctrl+shift megnyomása. lehet szídni a Google-t, mert az úgyis divat, de per pill eszközfüggetlen megosztáskor ha a kényelem és a gyorsaság is számít, akkor muszáj ekkora képmennyiség megosztásához a Google Drive-ot használjam, hogy vagy 1-2 katt, vagy 1-2 tap-al letölthető legyen akárhány 100 kép függetlenül attól hogy milyen oprendszer, milyen asztali gép, milyen mobilra akarja valaki letölteni, mert a google drive alkalmazás is képes erre még iphone-os verziója is. Ennyi.

    Én tökéletesen meg tudom érteni azokat az embereket, akik NAS-ra mentik a fotóikat, mert onnan bármikor, bárhonnan képesek elérni (kevesebb pénzmagért), és plusz 2-3 backupot is könnyen fel tudnak rá programozni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák