- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
i400
senior tag
-
addikt
iOS16 public beta: végre megy a CIB-nek és a Raiffeisen banknak is az applikációja.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Következő problémám lenne. Ismerős SE2020 vagy talán 8, nem ismerem annyira ezeket, melegszik valamitől, ill. nem cseng ki hivaskor. Jelzi, fel lehet venni, de hang nincs. Tudok valamit kezdeni vele, vagy szerviz? Újraindítás már volt. Köszönöm.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
törölt tag
Sziasztok! Nem magyarországi vagyok, de jövőhéten 2 napot Budapesten leszek. Érdeklődnék, hogy hová érdemes iPhone 12 mini-t vinni akkucserére.
-
Arellig
tag
Sziasztok,
15.6-ról kinek mi a véleménye? letölthető? bug-ok akksi merülések vannak?
Köszi
-
Norbi887
aktív tag
Sziasztok!
A napokban rábukkantam egy AltStore nevezetű app-ra, aminek segítségével lehet játék emulátorokat telepíteni iPhone-okra, na most ez mind szép és jó, illetve kiváncsian ki is próbálnám, de mennyire megbízható a dolog úgy alapvetően?
Egy két Nintendo címet szeretnék megnézni, esetleg Gameboy Emu-t, stb.
Valaki esetleg próbálta már/használta ezt a megoldást?// Apple iPhone 15 Pro Black Titanium // Apple MacBook Air M1 Space Grey // MacBook Air M2 Midnight // iPhone 7 Matte Black // Apple Watch Series 9 45mm Midnight // Apple Watch Series 5 44mm Space Grey // AirPods Pro 2. // Lenovo IdeaPad S340-15API // Razer DeathAdder Essential //
-
Hovi
aktív tag
Sziasztok. IOS 16 bétázok. Minden működik, de van egy dolog ami az őrületbe kerget: Bejövő hívásnál a zárképernyő (idő+widgetek) nem tűnik el. Eltakarja a hívó nevét vagy számát. Nagyon idegesítő. Másnál is így van???
-
Hovi
aktív tag
válasz burgatshow #268418 üzenetére
Köszi. Hm, akkor nálam van valami gebasz...
-
allein
addikt
Sziasztok. Adott egy két iPhone, 13 és 6s. A 13-ban van egy Yettel e-SIM, a 6s-ban egy Telekom. Szeretném átrakni a Telekom fizikai simet. Kérdésem: a 6s-en lévő dolgokat (whatsapp, viber) át tudom-e menteni a 13-ra? Két külön apple ID van.
-
akosxyz
senior tag
Bétásoktól érdeklődnék, hogy 16-ban kezdtek-e valamit a hívás végén pillanatok alatt a híváslistába visszadobó jelenséggel? Rettentő zavaró, hogyha a másik fél elöbb lerakja és én is nyomnék rá a piros gombra, egy szempillantás alatt visszadob az előzményekbe és már hívom is azt, aki a piros gomb vonalában van
Írták már másik topicban, hogy van akit ez nem zavar, de azért legalább lehetne egy kis késleltetés, mert tuti nem csak én vagyok az, aki ezzel küzd -
akosxyz
senior tag
válasz KillerATi #268425 üzenetére
Tudom, ez legyen a legnagyobb gondom, de volt már éjszaka, hogy valakivel beszéltem és így véletlen megcsörgettem valaki mást. És értem én, hogy valakinek ez nem gond, mert más a megszokása, vagy pl az, aki szinte nem is telefonál azt ez kevésbé érinti, de szerintem akkor is fura, hogy lerakod és egy pillanat alatt az előzményekben vagy. És érdekelne, hogy ez 16-ban változik-e?
MasterMark: Köszönöm a tippet, megpróbálom akkor így.
SharpSA: Én is szoktam várni, de van, hogy pont mikor kinyomnám már akkor nyomja le a másik fél is -
atiska007
senior tag
Van valamilyen bevállt app vagy módszer, hogy a telefonon lévő képeket TV-re tegyem ki és ott böngésszem?
Van egy Amazon Fire stick-em, azzal össze lehet hozni?Mittudomain!
-
WhiteAngel89
aktív tag
ios 16 béta,
időjárás app, mindig mást mutat mint a másik keszülékeken amik még ios15 el vannak,
most pl nalunk esik és 22 fok van, az ios 16 időjárás szerint nem esik és 24 fok, másnál is van hasonló pontatlanság?iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
Tewe013
őstag
válasz WhiteAngel89 #268432 üzenetére
És melyik a helyes?
-
PsycHo88
senior tag
Sziasztok !
Egy iPhone 12 Pro Max-ot használok Vlc-n nézek filmet , arra lettem figyelmes hogy pár perc után forró a telefon . Legfrissebb op van rajta . Szerintetek mi az oka ?
válaszokat előre köszönöm .( ͡° ͜ʖ ͡°)"ne félj különc lenni és akkor viszed valamire" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy gyári 5W-os hálózati töltőadaptert, de szerintem rossz. Az egy dolog, hogy melegszik, mikor a telefonom töltöm vele, és nekem már a kellemetlen meleg kategóriát éri el, de szaga is van. Kábelem egy régebbi Lidl féle Tronic van, kétféle is, az egyik csak lightningban végződik, a másik 3 végű (lightning, USB-C, micro USB), de azzal is melegszik. Rádugtam a Garmin órám is, ami enyhén melegszik, azonban nem tölt, sőt mintha veszítene is a százalékból. Kipróbáltam egy régi gyári Meizu töltőadapterem, nem tudom mi számít ilyenkor, az van ráírva, 2 Amperen tud 5V/9V/12V, szóval nem tudom, hogy ez most 10 Wattosnak számít e, vagy ha a készülék engedi, akár 24 is lehet, azzal nincs ilyen bajom, enyhén érzem, hogy melegebb, ha a telefont tölti, valamint a Garmin órám ezzel eddig töltöttem, sose melegedett az óra, nem bolondult meg. Azért vagyok tanácstalan, mert van még egy Doogee 5W-os töltőadapterem is, ami szintén melegszik (ezért vettem inkább a gyárit), ha a telefonokat tölöm, de az órának azzal se volt baja.
A bolt, ahol vettem, doboz nélkül adta az adaptert, de gyárinak és persze nem 2000 forint volt.
Szerintetek vissza tudom ezt vinni? Vagy csak én látok bele valamit? Esetleg be lehet ezt vizsgáltatni valahol? A 20 wattos gyorstöltőt direkt nem akartam megvenni, általában laptopról, PC-ről, esetleg vezetéknélkül szoktam tölteni az eszközeimet.
Köszönöm ! -
-Skylake-
addikt
válasz HoldfenyLuna #268436 üzenetére
"A 20 wattos gyorstöltőt direkt nem akartam megvenni,"
de miert ?
A threesome ? No thanks. If i wanted to dissapoint 2 people at once I'd gank my bot lane.
-
balinlin
senior tag
válasz HoldfenyLuna #268436 üzenetére
Nekem van több gyártó apple 5W-os töltőm, de szaga egyiknek sem volt.
Biztos eredeti az a töltő? -
v_zoli343
csendes tag
Sziasztok,
Adott egy régi 2016os 16Gb SE, 5 évig volt a fiókban, de most használnunk kellene, a baj az, hogy látja a 15.6 frissítést, de ugye az nem való rá, hogy lehet régebbit (pl 15.5) tenni rá?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
v_zoli343
csendes tag
válasz szabonagyur #268442 üzenetére
valahol ezt olvastam
Akkor viszont más a baj, mert elindítja a frissítést aztán úgy is marad akár egy napig[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
v_zoli343
csendes tag
válasz szabonagyur #268444 üzenetére
Eddig mindig úgy frissítettem, hogy menüben feldobta, én meg le OKéztam
dolgozott pár percig, majd újraindult és kész. Ezen most 10.3 ios van, és amikor rábökök a frissítésre, elkezd dolgozni, és megáll ott, hogy a szükséges idő kalkulálása, vagy valami ilyesmi. Most megpróbálom itunes-ról, mert eddig csak 15.5-re próbáltam restore-olni, ami viszont 3194-es hibával. -
félisten
-
v_zoli343
csendes tag
válasz szabonagyur #268446 üzenetére
kell még kis idő, épp most töltődik le. remélem menni fog. Nem értem, hogy miért fagyott bele a telefonon, eddig előbb vagy utóbb mindig megcsinálta, de ez most egy egész éjjszaka alatt sem fejezte be.
Arra gondoltam, kevés a hely, ezért kapott egy full visszaállítást. Esetleg az okozhat gondot, hogy usa telefon? -
félisten
-
v_zoli343
csendes tag
válasz szabonagyur #268448 üzenetére
ÉÉÉs igazad volt, már fut is a frissítés rajta. Köszi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- XPEnology
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest