- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
R a y
senior tag
válasz kagzer #267649 üzenetére
Kicsit gondolkodjuk. Most szabadban, árnyékban 36-38 fokok vannak. Tehát a telefon ezt a hőmérsékletet átveszi, akkor is ha kivan kapcsolva. És ekkor erre rájön még a használatból eredő melegedés. Az iPad Prom is forró, ha kint, árnyékban használom. Maxon van a fényerő, süt az egész iPad. Még úgy is melegek az eszközeim, ha árnyékban táskában vannak és nem használom őket. Nem várhatjuk el, hogy szabadban 20 fokos legyen a telefon, miközben a környezet hőmérséklete a 40et súrolja. Hidd el, engem is zavar és idegesít, hogy meleg a telefon, iPad stb.
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
giroud199
senior tag
válasz markknight #267654 üzenetére
Az hogy egy sima simet oda rakosgattam eddig ahova csak akartam… azt hittem ,legalább esimes készülékek között ,ha az egyiken kikapcsolom a másikon tudom regisztrálni…
>>iPhoneX&SamsungS21<<
-
markknight
veterán
válasz giroud199 #267655 üzenetére
Ja, értelek.. És ha letörlöd az egyiket és újra hozzáados a másikhoz? (nem csináltam még ilyet, laikus vagyok a témában, nem tudom van-e ezeknek a QR adattartalmaknak lejárati dátuma vagy csak azt nézi aktív-e a plan máshol)
Én ehhez úgy állok hozzá, hogy ki-be veszegetni macerás. Akkor már megéri azt a kis plusz költséget a multisim.
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Sziasztok!
Pár hét kihagyással váltotta a 12 maxot egy 13 pro. Üzemidőben kb. mire számíthatok 2 SIM-mel?
Kösz. -
veterán
válasz giroud199 #267659 üzenetére
Egy aktiváló QR kód 1x használható.
Minden újabb aktiváláshoz új QR kód kell,tehát egy ilyen A telóba be,onnan B telóba átrak és onnan vissza A telóba 3 QR kód.
Elég kényelmetlen és a QR-kódok is végesek,egy pár darab után a szolgáltatótól kérni kell újakat és nem hiszem hogy nagyon értékelnék ezt a tucatszám felhasznált kód dolgot.
Vagy kérsz fizikai simet és azt pakolgatod,vagy kérsz multisimet (akár az e-sim mellé) és ezt a fizikai simet pakolod bele a másik telóba (ezt is lehet e-sim formájában). -
Feltettem az iOS 16 beta1 -et, szeretnék visszatérni iOS 15.5-re.
A helyreállítási mód hogyan érhető el?
Az itt leírt módszerrel csak a kikapcsolás lehetősége jön fel.
[ Szerkesztve ]
-
-
kislaci
senior tag
Váltottam se ről minire, miért írja erre a telefonra is hogy se? [kép]
-
félisten
-
kbela365
tag
Be tudom valahogy azt állítani hogy egy bizonyos alkalmazásától vagy alkalmazásoktól érkező értesítések ne rezegjenek? Azaz minden értesítés rezegjen is és legyen hangja is, kivéve például a Vibert. A Vibertől jövő üzeneteknek csak hangja legyen.
-
bigdady
nagyúr
Valaki Kecskeméten tud ajánlott iphone szerelőt? Beszédhangszóró XR
-
giroud199
senior tag
-
bigrock
addikt
Üdv,
azt hogyan tudom megoldani, hogy a fotóim közül kiválasztok x darabot, azokat beteszem egy mappába és a mappát másokkal megosztom? Próbáltam weben, a telefonon is, de sehogy nem jött össze. -
kbela365
tag
válasz markknight #267672 üzenetére
Ez szomorú. Köszi!
-
sharp4
őstag
Sziasztok!
Messenger buborékot hogyan tudom elővarázsolni?
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
kislaci
senior tag
Mennyi ideig tölt 20 W-os adapter magsaffel egy 13 Minit? Nekem nagyon lassúnak tűnik.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz CharlieDrop #267499 üzenetére
Annyi változás lett a storyban, hogy vettem egy iPhone 13-at újonnan így Augusztus 1-én leadom itt Máltán a11-est és lesz 13 napjuk mahinálni vele. Így, hogy több sebből vérzik a telefon, remélek az egészet fogják cserélni. De ha csak akksit meg kijelzőt cserélnek, akkor már annak is örülnék. Bár azt nem tudom, hogy 3. alkalommal megy a szervízbe, hogy ilyenkor mi a protokol.. Ráadásul a kijelző volt már cserélve egyszer.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
sharp4
őstag
válasz mazsiii92 #267685 üzenetére
Szerintem ez neked nem releváns, így pörges tovább. Nekem az, bármelyik alkalmazás felett egyből be tudok lépni a beszélgetésbe. Nyilván meg lehet szokni, megszokás kérdése.
Magyarország legnagyobb Xiaomi közössége:https://www.facebook.com/groups/622368221279940/?ref=share Apple Iphone 13 Pro & Ipad Air 5 Tesla Model 3 LR
-
Buckey
őstag
-
Buckey
őstag
válasz kislaci #267690 üzenetére
A 13 nálam melegszik, jobban, mint ahogy én szeretném. És a hűtéssel a töltés is gyorsabb lett. Ha melegszik, a töltést visszaveszi egy bizonyos szintig, ami még nem káros az akkumulátorra és a készülékre.
Indukciós energiaátvitelnél nagyobb a veszteség, ami természetesen hővé alakul, ez egyszerű fizika. Csak annyira nem reklámozzák!
Meg amit én csináltam, az egy ["absztrakt"] műalkotás, de működik, és nekem ez a lényeg. -
bb.bocs
őstag
sziasztok. történt egy kis baleset, nem leesett ,más... viszont felmerült bennem a kérdés hogy a vizállósága megmaradt e . (igen az a szélés az a kijelző üveg.) Ahogy néztem 0.1% hiányzik az üvegből, nagyon pici darab. a fény átjön rajta ,de a kijelzőig nem ér be. Néztem videókat hogyan is van felépítve a kijelző és a körülötte lévő keret rész, és nem tudom eldönteni. (igaz a "baleset óta " már fürdött) köszönöm a segítséget.(a repedés az üvegfólián már régóta megvan.)
-
bb.bocs
őstag
válasz giroud199 #267694 üzenetére
köszi. vajon mennyit csökkent a későbiekben az értékéből ez a kis hiba? nem mintha elakarnám adni még pár évig (első iphoneom, kölcsönkaptam,mert tesztelni akartam.félnap alatt arra jutottam nekem ez kell ) csereberével szereztem, csak sajnos egy polirozási ötlet rosszul sült el és hozzáért ott a gép nem érte meg ... de használati cikk, az ember így tanul a hibákból. (ha még fizettem is volna a fejemet verném a falba ) akkor ez "csak" esztétika.
Amúgy nagyon tetszenek az apróbb segítségek, okosságok, az hogy milyen hangereje ,basszus van benne, a kamerája is rendben van ,főleg hogy egy régi modellről beszélünk. ,nagyot pislogok rajta,hiszen a legújabb iost is megkapta,mindenre is jó nekem. sosem akartam iphonet,azt hittem ez valami sznob cucc ,viszont kezdem megszokni, és kezd tetszeni. (kicsit hosszú lett) amúgy sziasztok -
Szabi®
addikt
válasz bb.bocs #267695 üzenetére
vajon mennyit csökkent a későbiekben az értékéből ez a kis hiba?
Rengeteget, ugyanis nem egy "gyűjtői" dologról van szó, ami csak neked van, hanem egy tucattermékről, ami sok embernek van, és telítve a piac szebb, jobb, újabb darabokkal.
Magyarán azonos áron, közel azonos áron sem tudod adni, csak jóval olcsóbban.
Max ha kifogsz egy olyan vevőt, akit nem érdekel az állapot (ilyenből van nagyon kevés) -
beci43
senior tag
Sziasztok. Tegnap böngészés közben feldobott egy üzit a honlap, hogy vírussal fertőződött a telóm. (i13 Pro Max) Ez csak egy fake, vagy van miért aggódnom? Esetleg megoldás?
-
kislaci
senior tag
Azt valahogy be lehet állítani, hogy lezárt képernyő után a faceid egyből a főoldalra dobjon és kelljen még egyet suhintani?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest