- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
dud998
őstag
válasz Rage47 #267148 üzenetére
Nekem 7-es van, de nem tapasztaltam még ezt a hibát. Legfrissebb OS.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
veterán
válasz szabonagyur #267116 üzenetére
Köszi közben volt időm jobban átnézni, be volt kapcsolva a dnd neki mindig....
-
tuzpenge
őstag
Engem az érdekelne hogy aki bétázik és használ watch-ot is, esetleg airpods-ot, hogy a zárképernyőn az akku widget nála is totál hektikusan mutatja a %-ot? Egyszer a telefonét, egyszer az óráét, egyszer az airpodsét.....Én konstans a telefon akksi %-ot szeretném ott látni, azt hogy kell megoldani ( úgy hogy közben használom az órát, ne adj isten még az airpods-ot is). Ezt hogy gondolták az apple mérnökök, mi alapján teszi ki a %-ot a widgetre?
Köszi!ˣ
-
félisten
-
tuzpenge
őstag
válasz szabonagyur #267154 üzenetére
Uhhh ezt leírnád hogy hol keressem? Eskü nem találok ilyet de lehet én vagyok csak láma....
Nem tudok váltani hogy mit szeretnék látni, még az "automatikus"-t se látom hol lehetne állítani. Az akksi résznél most csak a watch-ot mutatja, ott lehet "egyes" widget vagy a szélesebb "dupla" widget.
Köszi![ Szerkesztve ]
ˣ
-
félisten
válasz tuzpenge #267155 üzenetére
Beállítások/Háttérkép/Testreszabás
Kiválasztod, hogy melyik akku widgetet akarod kirakni, azt berakja.Rányomsz a widgetre, de ne a minuszra.
Ott feljön, hogy automatikus, kiveszed a jelölést mellőle, majd ott lesz eszközök.
Rámész az eszközre amit felhoz majd ott lesz minden eszközöd ami csatlakoztatva van.
Kiválasztod ami kell és mentés. -
tuzpenge
őstag
válasz szabonagyur #267157 üzenetére
Meg is van. Köszönöm szépen....eskü próbáltam a wdgetre nyomni hátha de eddig nem történt semmi. Most a Beállítások/Háttérkép/Testreszabás-ban már sikerült!
Köszi mégegyszer!ˣ
-
juve600
nagyúr
Ezt ios 15.5 -ben hogy lehet beállítani ?
-
dud998
őstag
válasz juve600 #267159 üzenetére
Ott szerintem nem lehet, csak a 16-nál.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
félisten
-
bigdady
nagyúr
Ford CarPlayt nem lehet beállítani hogy legalább az üzeneteket el lehessen olvasni és ne siri-vel akarjon mindent az autó?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
dud998
őstag
Publikus 16 tölthető.
-
WhiteAngel89
aktív tag
elvileg elérhető a public beta, de ha rá megyek az apple oldalán még mindig coming soon-t ir
[link]iPhone 15 pro, Macbook Pro 13 m1 2020
-
Ubi
tag
válasz DGery #267141 üzenetére
Osztom a véleményt! Mindig Androidos voltam, de 3 hónapja váltottam, gondoltam kriplóbálom az IOS világot. Bejött. Annyira, hogy tegnap vettem egy Watch SE-t, de már meg is bántam, hogy nem egy Series 7-es órát választottam. Féltem, hogy nem fog tetszeni, de nagyon bejött. Lehet hamar eladom és cserélek 7-re. Szóval ez a beszippantás valóban létező dolog. (Sajnos )
[ Szerkesztve ]
HTC Desire - HTC Sensation - HTC One S - HTC One (M7) - HTC One (M8) - HTC One M9 - OnePlus 3 - OnePlus 5 - Huawei P10 Plus - OnePlus 6T - OnePlus 8 Pro - iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 7
-
veterán
Ipad-em volt,de nem használtam ki,eladtam.
Watchom is csak volt (S4,S5,SE,S7),”órásabb” órát vettem helyette.
Xiaomi Watch S1 Active.Értesítések szépen megjönnek rá,időt mutat,fizetni is tudok vele (Mi Pay,K&H Mastercard),az üzemideje sokszorosa az AW-nak.Arra amire kell nekem elég (igaz erre egy Mi Band is elég lenne).Fitness funkciók nem érdekelnek.
Pont ugyanarra van használva mint a több mint 2x ennyibe kerülő S7.
Én Macbook Air-rel szemezek már egy ideje,de nem tudok megbékélni az árával,főleg hogy jobbára multimédiára lenne használva,ahhoz meg overkill mind a teljesítménye,mind az ára.[ Szerkesztve ]
-
dud998
őstag
válasz juve600 #267172 üzenetére
Igen a béta lemaradt.
Én nem bétázom, most nincs kedvem.“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
mtomi95
senior tag
Na induljon akkor a szokásos nyári móka!
iOS 16 béta 3 a 2020-as iPhone SE-n (főtelefon)!Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
dud998
őstag
válasz mtomi95 #267174 üzenetére
Amikor még bétáztam (csak a publikus), nem voltak komoly gondjaim. De most csütörtökön megyek KISS koncertre, így nem akarok kockáztatni.
-
félisten
Dev beta 3 is kint
-
oszy
veterán
CIB bank applikációja megy a 16 bétán? Fő telefonra kellene, de én eddig lebeszéltem az illetőt, viszont neki az fontos, hogy működjön.
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
-
tuzpenge
őstag
válasz szabonagyur #267176 üzenetére
Nem a múlt héten adták ki a dev béta 3-at? Akkor ez mi? Nekem most a 20A5312g build van, de valóban van egy 1,12 GB-os friss beta 3 a szoftverfrissítés menüben. Ez mi lenne???
ˣ
-
félisten
-
tag
Felraktam az iOS és iPad OS public betat. Egyelőre minden banki app fut rajta (OTP, CIB, Revolut, Wise, kh).
-
félisten
válasz szabonagyur #267182 üzenetére
20A5312j lett belőle.
-
Mátésum
aktív tag
Sziasztok. Tudtok ajánlani olyan töltő állomást, ami megbízható, de nem kerül egy vagyonba? Iphone 13 és watch van. Köszönöm.
-
mtomi95
senior tag
Első nekifutásra a YouTube Safari alatt újra tökéletesen működik! Értsd: Minden amit tudnia kell! Kép a kép mód, lezárt lejátszás mindezt elsőre.
15 alatt buggolt kicsit…Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...
-
Hawk02
aktív tag
válasz szabonagyur #267176 üzenetére
Nekem a Dev3-ban kettő alkalmazásban volt hiba.Az egyik a Yettel TV alkalmazásban nem fordult el a kép,másik ,ami számomra fontosabb volt,az időjárás alkalmazásban nem tudta betölteni a radarképet.15.5-n nem voltak hibák.Kíváncsi leszek a Public Beta-ban előjönnek -e a hibák.
Minden más tökéletesen működött.[ Szerkesztve ]
-
tuzpenge
őstag
válasz szabonagyur #267184 üzenetére
És az hogy??? Elvileg a "g" frissebb mint a "j"....ugye az "a" -hoz közeledünk visszafelé ahogy közeledünk az RC-hez.....
ˣ
-
félisten
-
DGery
aktív tag
Kár, hogy ez iPad esetén nem elérhető funkció
by DGery® c.o. ///// MacBook Air M1 / iPhone 12 128GB / iPhone SE 2020 / iPad 9 WiFi only 64GB / Apple Watch Series 5 / Xiaomi Mi Scooter 3 / HP EliteBook 850 G7 / Xbox Series S / Dreame D10s Pro / iKier K1 12W
-
félisten
-
pethYeti
addikt
BudapestGO és MOL Bubi appra még valaki rátudna nézni, hogy mennek-e?
-
akosxyz
senior tag
Autosleep trackert használ valaki? Már másodszor játsza el, hogy watchon beállítok ébresztőt az autosleep appban és reggel nem jelez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest