Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fumirossi

    csendes tag

    Sziasztok!
    Az iCloud fotókönyvtárral kapcsolatban lenne kérdésem. Vagy teló vásárlás? Hirtelen nem is tudom. Eddig mindig mentem a nagyobb tárhelyű készülékek irányába, de most elkezdtem gondolkodni, hogy vajon jó-e így. Beleültették a bogarat a fülembe, hogy elég a kisebb is, pl. 64GB, ha használom a fotókönyvtárat tárhely optimalizálással.
    Mennyire korlátos ez, pl. a nagy méretű képek/videók megnyitása, ha ahol rendszeresen megfordulok, mindenhol van szélessávú internet hozzáférés és korlátlan adatforgalom van az előfizetésben is. Illetve mi van akkor, ha a mobilnet nem korlátlan?
    Érdemes tényleg ebben az irányban gondolkodnom most, hogy a feleségemnek akarok új telót venni, vagy maradjak a régi bevált módszernél? Tehát 128-256GB teló + iCloud biztonsági mentés/iCloud fotókönyvtár tárhely optimalizálás nélkül (tudom, mi a különbség a biztonsági mentés és a fotókönyvtár között, tehát "vagy" kapcsolat van, nem pedig "és")

    A teló árában nagyon nem mindegy, de ha elkezdesz 4K-ban videózni, csak peregnek a GB-ok. És talán azt is érdemes figyelembe venni, hogy én elbíbelődök ilyenekkel (sok videó a nyaralásról, ezeket összevágom és a nyerseket törlöm, a nagy videót meg mentem), de a feleségem nem. Ő csak használni akarja minden plusz macera nélkül és ne jöjjön tárhely figyelmeztetés. :) Kell-e mondanom, hogy arra sem akar várni, hogy a tárhely optimalizálás miatt letöltse a kis képek helyett a nagyokat, amikor szüksége van rá. :)

    Szívesen veszek tippeket, ötleteket, gyakorlati tanácsokat.

Új hozzászólás Aktív témák