Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Antonio

    senior tag

    válasz lugosi #215869 üzenetére

    köszönöm a válaszokat. És jogos a a felvetés hogy használjam a keresőt, (én is mérges vagyok ha valaki ugyanazt a kérdést teszi fel min 10 sorral alább)

    Épp ezért nem akarom itt tovább rabolni a topic "helyet" de amit írtál ez most még jobban összezavart,

    Ha kiválasztok x képet majd létrehozok egy szeparált filet a fotókban és odamásolom azzal csak duplikálom a képet és ha törlöm photokból akkor Icloudból is törlődik ...

    Felejtsük el a telefon kapacitását (lényegtelen a kérdésemben) vegyük 1 GB osnak a telefon elméleti kapacitását és mondjuk elméletben hogy naponta törlöm a fotókat helyhiány miatt, tehát magyarul úgy akarom a fotókat menteni Icloudba hogy azok ott is maradjanak (telefonon való törlés után) és elérhetőek legyen strukturált szerkesztethető módon a hálózaton belül tehát pl otthon apple TV-n.

    Ha a file/Icloud drive ra mentett képet nem tudom elővarázsolni apple TV-n (ahol az ember mondjuk megnézné 10 év múlva) akkor marad bármilyen más Icloudon belüli megoldás? Vagy ahogy tom írta ICloud nem alkalmas klasszikus back up szolgáltatásra?

    Akkor marad a NAS (Vagy google/Amazon) ... viszont akkor az egész Icloud dolog egy félkezű óriás mert szép hasznos a dolog hogy hálózatomon belül bármelyik gépen látom/elérem a képeket videókat, de csak addig míg a telefonomon is őrizgetem. Tehát magyarul 20 év múlva is az összes képnek ott kell lennie a telefonomon ha látni akarom őket az Icloudban ?

    Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800

Új hozzászólás Aktív témák