Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Pano

    addikt

    válasz Maxximus #213699 üzenetére

    Próbáltam úgy is, aztán végül mégis inkább reset és nem használtam az icloud mentést.
    A problémák egy része megoldódott, de helyette jött más. A teljesítménnyel nincs különösebb gondom (bár pár microlagg előfordul, de belefér), már amennyi elvárható egy i8-tól.

    Most más probléma ütött fel a fejét: Ha estére, vagy napközben kikapcsolom az internetelérést (Wifi vagy mobilnet), majd egy X idő után visszakapcsolom, a kikapcsolt idő alatt érkezett leveleket/üzeneteket utólag nem szinkronizálja le. Ergo, nem kapok értesítést róluk, csak ha belépek az appba megjelennek. Miután ezt a kört lefutom és nem kapcsolom ki hosszabb időre a netelérést, onnantól szinkronizál rendesen. S nem, nincs akkukímélő mód (vagy alacsony akku módnak hívják itt, nem tudom) bekapcsolva. :)

    Lassan egy hónapja van meg az i8-am, de szerintem búcsút intek neki. Ezt még mai nap eldöntöm.
    Én ennyit még telefonnal nem szívtam ilyen rövid idő alatt, pedig azért vannak droidos történeteim nem kevés. A support nagyon kedves és segítőkész, de nem igen tudták megoldani a problémát.
    Ha másik telefon mellett döntök is, akkor is azért odadobom a szervizeseknek, nézzék meg.
    A bugokat leszámítva, összképet tekintve nekem "nem áll rá az agyam" erre a rendszerre és nem tűnik számomra kényelmesnek. Mindig is alkalmazkodó voltam, de ez most valahogy nem... lehet öregszem. :U :DDD

    Nagyon csalódott vagyok, mert az iOS-től vártam egy kis nyugalmat, hogy lehet korlátolt, de legalább megbízhatóan fog végre működni. Be kell látni, hogy mindegyik telefonnal szívni kell valamilyen szinten -pedig szerintem sokat nem várok el, de lehet mégis- , így már csak el kell dönteni melyikkel akarok együtt élni.
    Tapasztalatszerzésnek jó volt ez az időszak, amíg végigmentem a telefonokon. Most már legalább a személyemre levetítve tisztábban látok. :)

Új hozzászólás Aktív témák