- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecccccccca
őstag
-
addikt
válasz Valkűr #214650 üzenetére
Persze maga a teló
elkezded nyomkodni ki ír mindent a beálltásoknál, hogy mire való
vagy a könyvek alkalmazáson belül letöltöd az ios 13 kezelési utasítását és abból mindent ki tudsz deríteni
3 hónapja van nekem is iphone-om lehet, hogy nem lesz több droidom, ha megtudom fizetniiPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
ricshard444
veterán
Mi a tapasztalat az Apple Arcade -del? Vannak benne jó játékok?
Csatlakoztam egy fehér XS -sel, fél év S10+ után.
Még mindig azt tudom csak mondani, hogy összerakási és használati minőségben is az egyik prémium, a másik nem.Örülök, hogy újra itt lehetek.
Vannak dolgok...
-
burgatshow
veterán
válasz pecccccccca #214651 üzenetére
Sőt, FaceTime hívás esetén a részletes nézetnél azt is megmondja, hogy mennyi adatot forgalmaztál a hívásnál.
-
Gomi_Wilde
csendes tag
Sziasztok! Friss 13.3-as rendszeren gépeléskor csak az írásjelek fejjel lefelé jelennek meg. Van erre valami megoldás?
-
tboldi
nagyúr
válasz ricshard444 #214654 üzenetére
Vannak, igen. És hetente bővül legalább eggyel.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz burgatshow #214648 üzenetére
Nekem nem mutatja.
Ezzel a kontakttal az elmúlt kb 3 hétben 15-20 alkalommal beszéltem.
Ráadásul, most is egy fél órája, és az sincs itt.Idős édesanyámat pl. minden nap, napi 2-4 alkalommal hívom.
Ezzel szemben ennyi látható:[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Valkűr
addikt
válasz ricshard444 #214654 üzenetére
Igen, de a hasznalata az oprendszernek nincs benne.. persze nyomkodom idővel rajövök, csak gondoltam van valami ami segitséget nyujt. 😁
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz burgatshow #214662 üzenetére
Én egy összeszedett, (összesített) listázott, egy adott kontakthoz tartozó hivaslistat keresek.
Naponta annyi hívást bonyolítok, hogy a hivaslistamban csak 2-3 nap található és pl. egy hét eleji hívást már nem tudok sehogy visszakeresni igy nem tudom már visszanézni, hogy kivel mikor beszéltem.
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz burgatshow #214662 üzenetére
Most ismét megnéztem a te listádat.
Jol látom, hogy te csak és kizárólag egy kontakttal beszélsz?
Mert úgy nem nehéz megjeleníteni a hívásokat, hiszen nem is mész bele egy adott kapcsolat adataiba, csak a szó szerint vett hivaslistadat láthatjuk, ami egyben, az egy kontakthoz tartozó listával egyenlő...
[ Szerkesztve ]
-
burgatshow
veterán
válasz HUTCHDB #214663 üzenetére
Ilyen nincs. Meg kell nyitnod a szükséges csoportosított tételt. De akkor példa, apukámmal a mai és a 16-i beszélgetésekről. Kombinált lista nincs.
Nem tudom máshogy leírni. Az amit keresel, azt nem nyújtja a rendszer ha jól értem.Nem csak egy kontakttal beszélek, de az nem tartozik rátok.
[ Szerkesztve ]
-
Giovan!
addikt
válasz Gomi_Wilde #214656 üzenetére
Próbálj meg hozzáadni a billentyűzetekhez egy újat a beállításokban, majd törölni a jelenleg használtat, és aztán újra letölteni, talán ez segít.
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz burgatshow #214665 üzenetére
Akkor a lényeg az, hogy amit felvetettem az helyes, tehát nincs összesített lista.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz tothjozsi96 #214190 üzenetére
Én is 128 GB-s Jet Black 7-est vettem 2 éve. Nem tudom megtölteni. De félek a 64 GB kevés lenne. Most agyalok, hogy lehet veszek egy XS-t újonnan [INNEN]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz FollowTheORI #214669 üzenetére
Na ez érdekes...a mentes egyik rendszeresen sem történhet eszközre, (üzenetek) az androidon a Google drive-ba, iPhone-on pedig iCloud -ba történik, ami nem átjárható!
[ Szerkesztve ]
-
pana0017
senior tag
válasz FollowTheORI #214669 üzenetére
Köszi, de beletörődtünk. A lényeg a megosztott képek voltak, azokat átmásoltam a Fotókba neki.
-
nagyúr
-
pana0017
senior tag
válasz FollowTheORI #214673 üzenetére
Igen a képeket, azt meg is csináltam. De itt arra gondoltam elsődlegesen hogy a beszélgetések ne üresen jelenjenek meg, hanem az előzmények is kerüljenek át valahogy egyik telefonról a másikra.
-
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz FollowTheORI #214673 üzenetére
Az üzeneteket?
A képek azok menthetőek természetesen, mint bármilyen más alkalmazásból.
-
cech19960320
tag
Sziasztok srácok!
Iphone SE 20k-ért jó vétel?
tip-top állapot, végig tokban tartva, üvegfóliával.
Mennyiért mennek ezek most? -
nagyúr
válasz cech19960320 #214677 üzenetére
Bőven... főleg hogy nincs alternatíva...
30-40k körül szoktak menni...Ha tényleg nincs baja...
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
cech19960320
tag
válasz FollowTheORI #214678 üzenetére
jah igen, a 32GB-os verzió, az akkuja a telefon szerint 83 százalékos. tartozékok közül csak a töltő van hozzá.
de maga a telefon teljesen rendben van.
A céges telót lehetne ennyiért elhozni -
Giovan!
addikt
válasz cech19960320 #214679 üzenetére
83%-os aksit lehet hogy cseréltetni kell majd, ezt is kalkuláld bele az árba szerintem.
-
Arcképgyáros
válasz cech19960320 #214681 üzenetére
Parezret kereshetsz rajta de tobbet nem nagyon.
-
Giovan!
addikt
válasz cech19960320 #214681 üzenetére
83%-os aksival szerintem nem lesz nagy kereslet rá, de nem vagyok szakértő, lehet így is kereshetsz rajta pár ezret. Majd valami tapasztaltabb kolléga helyreigazít
Szerk.: ez gyors volt.
[ Szerkesztve ]
-
Nescafé
őstag
Lehet nem újdonság, de a képeket most néztem 11 pro max, eddig valami heic-be mentette, most átálítottam jpg-re azt több minden ismeri.
Nektek mire van állítva?
Vagy akkor melyik a jó... iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
Nescafé
őstag
Köszi mindenkinek akkor heic- lesz nekem is
iPhone 15 Pro , IOS 18 , Fénix 7 Pro Solar
-
MasterMark
titán
-
Bagira01
veterán
Sziasztok! Tudtok olyan megbízható alkalmazást SE-re amivel koordináta bèlyeget lehet tenni a fotóra, esetleg gyári alkalmazás tud ilyet?
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
galaxys80
veterán
válasz MasterMark #214693 üzenetére
Tisztában vagyok vele.
De mondok egy példát:
Anyuéknál vagyunk. Egy régebbi Samsung okos tv-jük van. Kéri, hogy nyomjam ki rá az unokáról a képeket. Szóljak neki, hogy várjál előbb konvertálok? Na neeeem.
Nekem tökéletesen megfelel a JPEG. Az tuti mindehol megy. Méret nem érdekel. Amíg elfér a telefonon van. Ha meg betelik majd, akkor törlök róla. OneDrive-ban ott van minden. -
-
access_denied
senior tag
válasz herdsman12 #214632 üzenetére
Köszönöm, elindulok ebbe az irányba!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz MasterMark #214693 üzenetére
A heif is veszteséges tömörítés mint a jpg. Veszteségesből veszteségesre konvertálni további képi információ elvesztésével jár azért, szóval szerintem nem a legjobb ötlet.
-
oszy
veterán
válasz burgatshow #214637 üzenetére
Nem tudom miért olyan az url ahogy írtad... (https://checkcoverage.apple.com/hu/hu/;jsessionid=node01gqzv887sro1a14qef3zebviwa3434641.node0)
Szinte ÚJ Seagway Ninebot F2 PLUS eladó ! !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest