Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Clemi

    veterán

    válasz Noxy #188139 üzenetére

    Na mégegyszer mert ezek szerint nem egyértelmű.
    Ha csinálok egy képet, Wi-Fi hálózaton azonnal feltöltődik az iCloud.com-on lévő fiókomba. Ha elindítom a OneDrive vagy a Google fotók klienst a telefonon, akkor azokra a helyekre is feltöltődik azonnal.

    A OneDrive PC-n lévő szinkronizáló kliense azonnal leszedi a szerverről a PC-re ahogy a Google fotók is. Az iCloud for Windows kliens viszont nem hajlandó letölteni semmit bárhogy állítom be. Az utolsó kép amit letöltött, csaknem egy hónappal ezelőtt készült, azóta semmit nem szinkronizált.

    Most, kiléptem a klienssel az iCloud-ból, uninstalláltam a klienst. Ami furcsa, hogy az újra telepítéshez a a hu-hu oldalon nem található a telepítő, csak az eng-US oldalon. Az újra telepítést megcsináltam, beállítottam és továbbra sem tölt le semmit.

    Már az egyetlen amire gondolni tudok, hogy a Windows frissítés kavart be valamit, vagy pedig az a gond, hogy az iTunes-t nem engedtem frissíteni már egy ideje. A jelenlegi verzióm a 12.6.3.6 amire most azt mondja a rendszer, hogy ez a legfrissebb, viszont a frissítési szerver nem elérhető, bár nem is akarom frissíteni, mert ebből még elérhető az Appstore, ha keresnék valamilyen alkalmazást és innen leküldhető a telefonra.

Új hozzászólás Aktív témák