- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
moya#no1
aktív tag
válasz szabogabor10 #179650 üzenetére
Köszi
Megcsináltam a családi megosztást. Engedély kérést kipipáltam. Az ő telefonján megvettem az 50GB.t de csak a kártya ellenörzô kosot kérte, tőlem nem kert semmi engedélyt. Plus mikor kapja meg a tárhelyet kb ?Modosítva: már jött az engedély kérés
[ Szerkesztve ]
Just Ride KTM
-
leslieke
Jómunkásember
válasz hmatthew19 #179647 üzenetére
Frissítsd a rendszert nyugodtan.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
^Boss
őstag
Nek egyelore kicsit csalodas a X oledje. Nem homogen a feher szembol..
-
sajog159
aktív tag
válasz sajog159 #179626 üzenetére
A Nillkin Englon bőrtokkal kapcsán valaki…
-
-
nederlanden
senior tag
válasz nederlanden #179656 üzenetére
Tenyleg?!,igaz,h "full" samsung kijelzo van az ix-ben?
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
Gsx-rr
veterán
válasz nederlanden #179656 üzenetére
Egyaltalan nem kovettek a Samsung tulszaturalt kijelzojet. Es nem ez az elso,hogy a Samsung gyartja a kijelzot az Apple-nak.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz nederlanden #179657 üzenetére
Az van benne.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
TriX2010
tag
6s-hez tud valaki ajánlani üveg 3D kijelzővédőt? Xpro 3D 6000Ft Ennél olcsóbban lenne jó...
\"Életem legnagyobb üzlete lenne, ha embereket vennék, annyiért amennyit érnek és eladnám őket annyiért, amennyire tartják magukat\" NE használj AdBlock-ot a prohardver oldalain!
-
sajog159
aktív tag
Én a Nillkin Super T+ Pro Clear típusra szavazok 0,15mm vastagsága miatt.
Nillkintől rendelve 15USD, eBayen 10USD alatt van -
moya#no1
aktív tag
üdv
ma voltunk az iCenterbe, mert marha hangosan rezeg a 6S Plus. a Következő apró sérülés van elvileg a kijelzőn.Persze a ház alján van 1 benyomódás de azt mondta inkább a kijelző sérülés a kizáró ok. Jött a válasz hogy így már nem garis a készülék.
Itt egy kis szösszenet (iPhone 5 ami szét van zúzva és semmi baja). Én iphone 6s Plusom amit eladtam szinte karc nem volt a telefonon 1 éves és ugyan úgy hangosan rezgett mintha zörgött volna benne valami.
Akkor most tényleg elveszítette a 4 hónapos 6S plus a garit vagy csak egy szőrös szivű volt a kolléga.[ Szerkesztve ]
Just Ride KTM
-
kentucky
őstag
Valaki megtudná mondani, hogy most otp smartbank működik-e ios 6 alatt? Csak ez miatt tartozkodom, hogy visszarakjam ios 6ra. Tudom hogy ios 8-at ir minimumnak, de egy forumozo linkelt egy kepet ahol lehet feissiteni a smartbankot
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz moya#no1 #179666 üzenetére
Ha kereten van sérülés még gariba is beveszik, viszont ha a kijelzőn egy apró is akár, akkor már garinak lőttek. Látom van rajta neked üvegfólia, de ezért érdemes teljes keretest venni, mert akkor azon a részen is védi ahol sérült neked.
A garanciádnak meg igen lőttek, bár meg lehet próbálni pár helyen, hátha beveszik így is, de kevés az esély rá.
Az meg hogy zörög a telefonba valami az természetes -> link
-
Noxy
veterán
válasz kentucky #179667 üzenetére
Azóta se jött vissza azzal a képpel, amin az iOS 6-n megy is az OTP Smart bank.
Magyarul, nem megy.
A FaceTime sem fog menni, ha esetleg használni szeretnéd.''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
moya#no1
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #179668 üzenetére
köszi
a " leesés óta van csak ez a jelenség" és csak ennél a telónál is mint az én régebbi s plus nál, bár itt pld állított modban irtó hangos a rezgés fektetett helyzetben nem. Hétfőn megpróbálom még 2 helyhen hátha"" Önmagában egy telefon leejtése nem jelenthet garanciavesztést, még akkor sem, ha a gyártók ezt a szerződési feltételeikben leírják, mondta Siklósi Máté fogyasztóvédelmi szakértő. A leejtés bizonyítása ugyanis nem jelenti azt, hogy a termék hibáját is ez okozta. Egy kijelző amiatt is eltörhet, hogy már az összeszereléskor túl nagy volt rajta a feszültség, ami nem a felhasználó hibája. ""
[ Szerkesztve ]
Just Ride KTM
-
Stirbi
addikt
Üdv!
Iphone 5S 16gb-os verzióval rendelkezem, melyen a legutóbbi frissítést (11.2.2) követően gyorsult a rendszer!
-
bnorci71
addikt
válasz VoidXs #179676 üzenetére
itt valami nagyon össze van kavarodva
Itunsra dugva nem is látja a telepített programokat bár azt írja 26 alkalmazás van telepítvekb 15-20 videót próbáltam és semmit nem lehet átrakni
VLC-t töröltem újra letöltöttem akkor se Itunsba telepítetem így megjelenik az alkalmazások között de akkor se lehet videót átrakni
na most feladom
ELADÓ Nissan Note 1,5b 2008 "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"
-
hemaka
nagyúr
válasz nederlanden #179657 üzenetére
Semmit nem jelent, hogy a Samsung gyartja, ha normalisan van kalibralva.
-
dmad
aktív tag
Jó Reggelt!!
Erre valaki??
Visszatenném használatba az öreget..Élj úgy, hogy.......
-
kentucky
őstag
Tényleg jó lenne a smartbank, de nálam kilép ha wifin vagyok. Gyanítom, hogy a vásárlási kedvezmények rublika omlasztja össze az appot, mert ha kikapcsolom a wifit akkor nem crashel az app. Zsákutca.
-
kentucky
őstag
Update:smartbank valóban nem megy
-
shaggy
aktív tag
sziasztok!
Autós tartót keresek 6s plushoz tudnátok egy nagyon jót ajánlani?
Spigen tokban van ami kicsit megvastagította a készüléket és nem volna hátrány ha így beleférne. -
gyarmatinic
tag
Üdv! Jelenleg 5S-em van de cserélném most SE-re, amit a Telekomnál vennék, de most csak rosegold van
Valaki nem tudja véletlenül, lesz-e mostanság ott belőle más szín?Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
B-L-A-C-K
titán
válasz gyarmatinic #179686 üzenetére
Talán innen valaki megtudja mondani.
-
univerzita
addikt
válasz bnorci71 #179677 üzenetére
Ha iTunes -ban a Alkalmazásokban között kiválasztod a VLC -t, ( legalulra kell görgetni) és it van a lehetőség a Dokuments résbe bemásolni). Vagy telefonon megnyitod a VLC -t majd a lehetőségek közül a WiFi megoszlása ( it a számítógépen a böngészőbe be kell írni a megadott ipt majd gépen kiválasztod a videót amit wifin át másolsz.
-
drnico28
újonc
Szereztem egy Matt fekete 32 gigás 7-et használtan. A telefon úgy merül, hogy az valami hitetetlen. Az akkumulátor állapota 88%. A merülés csak hab a tortén, a telefon körülbeül 3-4 óra alatt megy fel 100%-ra. Illetve csak menne, mert 98-nál kampó. Ezt kicserélik garanciában? Még január végéig garis ahogy láttam. Továbbá, nem az én nevemen van a telefon és a garancia jegy sem. Ha bemegyek, mint hakapeszi maki,akkor mennyi az esélye, hogy elhajtanak a búsba?
[ Szerkesztve ]
-
atees
őstag
Sziasztok! Emagnal lehet 24ho gari iphonera ipadre?? Mukodik ott a masodik ev szavatossag?
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Nemo1001
aktív tag
válasz kentucky #179697 üzenetére
nem firtattam a dolgot,senkire sem akarok ráerőltetni semmit mindenkinek saját magának kell eldönteni mire használja a telefonját.
aki szeretné jailbreakelni a telóját 11.0-11.1.2 ig [szifon.com]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest