- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@te
senior tag
Sziasztok!
Budapesten melyik iphone szervizt javasoljátok a hivataloson kívül? Egy kijelzőcserére lenne szükségem, de a 60k most kicsit húzós és már alig látok valamit a képernyőn
Köszi!
[ Szerkesztve ]
így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
sajog159
aktív tag
Sziasztok!
Naptárral kapcsán van kérdésem: nem tudom beállítani az esemény 4-hetes ismétlődését. Csak heti és havi ismétlődési lehetőséget látom...
Tud erre valaki megoldást?[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
Nekem az AppSolute szervíz bevált, iPhonet és Mac-et is vittem már oda. (Igaz utóbbit csak takarítás-pasztázásra) Tény, hogy nem olcsók, viszont szerintem minőségi munkát végeznek. Érdeklődd meg telefonon, hogy mennyi lenne a csere, vagy lehet a többieknek van más bolttal is tapasztalata.
[ Szerkesztve ]
-
Sipka81
tag
atees és Tibee86! Köszönöm!!!
[ Szerkesztve ]
-
Peetey91
senior tag
Úgy emlékszem, hogy én se találtam. Telefonon érdeklődtem ott mondtak árat. (Azt hiszem 10-11k volt a takarítás, tehát nem sokkal olcsóbb, mint egy Apple partnernél. Cserébe aznap megcsinálták, ez nálam akkor szempont volt, iStylenál bent kellett volna hagynom a gépet.)
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
M@te
senior tag
válasz sethi #179066 üzenetére
6s
Róluk olvastam facebookon egykét nem olyan jó véleményt. Tavaly előtt ilyen "sufni" szervizesnél cseréltettem és nekem is elromlott utána a mikrofon és kiállt a kijelző a házból, ahogy azt mások is írják.így van berendezve a Világ..Minden energia a Nagy Mágnes szeszélyei szerint működik. | Regisztrált 2004-06-23 13:35 :)
-
sajog159
aktív tag
válasz FollowTheORI #178992 üzenetére
Még kicsit ragoznám a témát.
Hogy lehetne „kényelmesen” kisütni az aksit? Most kikapcsoltam az automatikus kijelző kikapcsolást, de így is elég lassan meg le.
Másik kérdés: 6S-nél várhatóan mennyi a 0-100% feltöltési idő (gyári töltő)
Az lenne a praktikus, hogy estére legyen 0%-on, hogy éjszakára ott hagyhassam a töltőn.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Arra is jó volt ez a teljesítménycsökkentős mizéria, hogy most majd még többen akarnak úgy vigyázni az akkura, mintha a gyerekük lenne. Egek...
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
leslieke
Jómunkásember
válasz szabogabor10 #179080 üzenetére
Ezután se fogom másképp tölteni.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
hemaka
nagyúr
válasz szabogabor10 #179080 üzenetére
A telefoert vannak es nem forditva, sick world man.
-
lugosi
MODERÁTOR
Hogyan tudom megoldani, hogy munkaidőn kívül ne kapjak értesítést a céges emailekről? Az sem baj ha nem is látszanak. Külön postafiókban vannak. Fizetős app is jó.
-
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
Kellene valami mágneses kocsi tartó a telefonhoz. Sose foglalkoztam a témával, de nem félő hogy árt a telefonnak?
Egy ilyenen gondolkodom, adnak hozzá egy vékony fém lapot, amit tok alá be kell rakni, csak kérdés vajon egy gyári bőr tok alatt rátapad e még...
-
Csabroncka
addikt
válasz B-L-A-C-K #179085 üzenetére
Van ilyen tapadós "takony" azt nem próbáltad? Igaz a kocsiban a nyári meleg kinyírja, de addig elég jó!
[ Szerkesztve ]
"in medias res"
-
szekra
addikt
válasz Csabroncka #179086 üzenetére
Ezek egy kalap sz..t sem érnek.
-
szekra
addikt
válasz Csabroncka #179088 üzenetére
Igen, 2x is volt, nem tart semmit se olyan stabilan ahogyan kene. Persze nem tudom te milyet es hol vettel..
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Csabroncka #179086 üzenetére
Nekem ennek a helyére kell.
-
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #179084 üzenetére
2 napja még 40-80 volt, dontsetek már el, nem bírom ezt a bizonytalanságot
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Arellig
tag
Sziasztok,
En meg a 10.3 as szoftvert hasznalom es ahogy wifire csatlakozom elkezdi letolteni az uj szoftvert, ezaltal a wifi is belassul illetve a tarhelyembol is lefogy 1.3gb.
Esetleg ezt az automatikus letoltest kilehet kapcsolni?
Koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- Battlefield 2042
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- BMW topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest