- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
-
addikt
Akkor köszönöm mindenkinek a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
bododani
senior tag
Az 5-öt vagy 5C-t érdemes lesz frissíteni ios 10-re sebesség szempontjából?
" Mint a vasat a rozsda, úgy emészti az irigyet saját lelke. "
-
-
agabe
addikt
válasz hwtvennek #141757 üzenetére
szerintem nem lassú.
2 hete kb egy órát nyomogattam egy sima I5-ot, mert nem gondoltam, de teljesen használható sebességű 9.3.3-al, és 10-es béta (5C-n van felrakva) hozza azt a szintet.(#141756) bododani:
Ha 9-es van rajta, akkor nem lesz rosszabb. Korábbi verziókat nem tudtam mostanában összevetni 5-ös sorozaton.[ Szerkesztve ]
-
Lapaj1974
csendes újonc
sziasztok!
nekem egy iphone 5 s van!
kérdésem az lenne hogy amikor facebook értesítés jön akkor nem kellene hangot adnia?! -
Diokhan
addikt
válasz Lapaj1974 #141762 üzenetére
Elméletileg lennie kellene hangnak.
Az értesítések menüben nézd meg, hogy milyen értesítés típus van beállítva a Facebook-nak!Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
lacy86
addikt
ios10 beta5
Kinel,mhogy muzsikal?
-
hwtvennek
tag
válasz -secret- #141600 üzenetére
tegnap mielőtt leadtam néztem meg, hogy amúgy 22x ciklus volt az aksimban, és úgy volt 15% elhasználódás. most van nálam egy kölcsön i5, ez 1200 ciklus és 25% elhasználódás. szóval ezek alapján úgy gondolom, hogy valószínűleg tényleg nem volt ott rendben valami. csutkára szerintem 8 hónap alatt ameddig nálam volt (a 6s amit leadtam) 1x merült összesen az is véletlen volt. amúgy odafigyeltem rá, és betartottam az Apple előírásait a használatra nézve.
már csak azt remélem, hogy nem fog az egész 1-2 hétnél tovább tartani. az üzletben maximum 2 hetet mondtak, de remélem meg lesz a "megszokott" 1 hét alatt.
-
agabe
addikt
válasz lacy86 #141764 üzenetére
kb pár óra tényleges használat után sokat nem tudok mondani.
béta 4-ben volt pár hiba, bár mindegyik csak egyszer jött elő nálam ami jött, de azokkal is használható volt a teló, akksi gyengébben bírta mint 9.3.3-al.
pár nap és jobban fogjuk tudni.
I6S
Megnézem majd a napokban 5C-n is.Barinőm 5S-ére nem teszem fel tuti ami tuti
-
Frozzy
őstag
Ti észre vettétek, hogy "késik" a home gomb ios10 beta alatt ?
tehát lenyomod a gombot és nem egyből lép ki az alkalmazásból hanem kicsivel később..
Régen a galaxy s3-am volt ilyen hót fos... ott még a belépés is delay-el kezdődött
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
majestic
őstag
Szeretném felrakni a legújabb publikus bétát, hogy kipróbálgathassam az újdonságokat. Ezzel kapcsolatban kérdezném a következőket?
1. Honnan tőlthetem le azt a file-t, ami utánna engedélyezi az Apple beta szoftverének letőltését?
2. Mennyire stabil a szoftver (nem akarok se előtte se utánna restorólni!)
3. A végleges szoftver megjelenésekor kell-e restorólni vagy nem?Előre is köszi
Macbook Pro 15', iPhone 16 Pro Max 256GB, Apple Watch Ultra 2 Black, iPad Pro M4 LTE 256GB, G30
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy miként tudok .mp3, vagy .m4r kiterjesztésű csengőhangot felrakni az iPhone 6-ra az iTunes-al (12.4.2.4).
Akár priviben is jöhet a segítség.
Köszi
-
Lapaj1974
csendes újonc
helló iphone 4s en be van állítva hogy hívás fogadáskor világítson a led de hiába! nem világít! miért lehet ez?!
[ Szerkesztve ]
-
FlashLed
senior tag
Sziasztok
Adott egy iPhone 5S . Azott volt kapott ultrahangos tisztitast, uj akkut, uj dock csatit, kijelzot, kamerat, rezgomotort szoval szonte mindent. Minden jo de nagyon gyorsan merul. Nem melegszik nem fagy. De akkuhasznalatnal van egy ilyen:Telefon alacsony jelszint : ez mindig 88 vagy több százalék es ezert merul gyorsan
Az alaplap hatuljan van egy antenna ami lehet szerintem meg hibás. Ennek van köze ehhez egyaltalan mire van ott az az antenna?Ez lenne a merülést okozo tetel:
Ez pedig az antenna amire gondolok:
Mit gondoltok?The Mechanic
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest