-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz monroe8609 #142549 üzenetére
Tipp: Andrássy útra vidd, ott van a szerviz, ott okosabbak lesznek..
-
bigdady
nagyúr
Az mitől függ hogy a teló beteszi-e a notification centerbe az értesítést vagy sem? Mert néha megjelenik ott néha nem az fb értesítés. Badge mindig jó
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Nyaralás alatt i6-tal fotóztam, bekapcsoltam a GPS koordináták hozzárendelését a képekhez, így a Fotók-Pillanatok résznél kiírja felül h hol készült és ha rányomok akkor megmutatja az aznapi képeket a Térkép app-ban, a kérdésem annyi lenne h ezeket összesítve meg tudom nézni egy térképen? Mert eddig csak úgy találtam meg h naponként lebontva dobálta fel a képeket.
Köszi a helpet!Matthew 24:42
-
anderledani
őstag
válasz VoidXs #142554 üzenetére
De azt kérdezte hol lehet az összeset megnézni egy térképen. Ez engem is érdekelne.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
nofi
addikt
válasz anderledani #142555 üzenetére
Arra válaszoltak. A kollekcióknál a dátum, vagy időintervallum mellett megjelenik a hely is (pl. Magyarország, vagy megyék, stb.), erre a sorra kattints és a térképen találod magad.
Xbox GT: nozsolt
-
Stonerice
őstag
válasz szabieable #142202 üzenetére
Iphone 5 percenkénti újraindulással találkoztatok már? Töltőn is csinálja.
[ Szerkesztve ]
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
Xeon7
aktív tag
Sziasztok,
Véleményetekre lennék kíváncsi.
Érdemes e most még beruházni egy iPhone 6S+-ra vagy inkább várjam meg a 7-s megjelenést?
Jövőre mindenképpen a 10. évfordulóra megjelenő készüléket szeretném majd megvenni, de addig is szeretnék egy iPhonet. -
nagyúr
Sziasztok!
Megmondom őszintén fogalmam sincs melyik topikba kellene írnom, iTunessal kapcsolatban van kérdésem, de a topikja halott. Gondoltam talán ti hozzá tudtok szólni a témához.
Szóval a kérdés adott. Ha veszek iTuneson zenét, akkor hogy tudom letölteni lossless formátumban? ALAC, flac, wav mindegy. Sofia Karlbergtől vettem pár számot és csak 256kbit m4a-ban szedi le nekem ez a vacak, hót ideg vagyok
-
nofi
addikt
válasz Xeon7 #142558 üzenetére
Ezt a kis időt már érdemes megvárni a keynote-ig, bár már 95%-ban tudni mindent a 7-esről. Ha jövőre mindenképp váltanál akkor nyugodtan megágyazhatsz a 6S+nak, mert az új és használt ára is valamivel kedvezőbb lesz a 7-es megjelenésétől fogva.
Szabad tudni miért váltasz S7 Edgeről?tboy93
iTuneson nem tudsz venni Lossless zenét, csak a saját formátumában tudod letölteni.[ Szerkesztve ]
-
lugosi
MODERÁTOR
-
Imy
veterán
Hétvégén a rossz lightning kábelemet cseréltetni akartam az Alle-ban...
Elvittem, nézik, tényleg cserés. Majd asrác mondja ez nem eredeti, nincsen rajta szériaszám (gondoltam hátha, mert használtan vettem a telefont). Hazajöttem, és a tuti gyári kábelen sincs. -
nofi
addikt
-
30z.Samu
félisten
Röhögni fogsz, amikor megvolt az iPad-em (Mini), sokkal jobban muzsikáltak rajta a játékok, mint a 4 magos "hiper szuper" Androidos tableten. Pislogtam elsőre, mint hal a szatyorban. Gondoltam nyüstölöm kicsit a gépet, erre meg tök simán fut a játék.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
tepenzed
őstag
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz #03372544 #142572 üzenetére
Minden más sokkal lassabb volt. Talán a játékban volt legkevésbé lemaradva, nem?
De akkor a mérleg képzeletbeli serpenyőibe tegyük bele hogy egy 1 évvel ezelőtti szifonról van szó, aminek kb 3 hét múlva bejelentik az utódját, tehát valójában nem is egymás direkt ellenfelei. Mondhatjuk, hogy egy generációval régebbi mint a Note. -
nofi
addikt
válasz #03372544 #142572 üzenetére
Mennyivel jobban csinálták a One+3-ban, ahol "csak" ~2 millió pixelt jelenít meg (emiatt ugyan kaptak hideget és meleget is) és közelebb, szinte párban van hasonló sebességteszteken a 6S-el.
Vicces ez a két véglet, hogy a Samu ész nélkül dobálja bele a hardvert, míg az Apple meg garasoskodik szinte minden elemen.
-
Phobion
őstag
nálatok előszokott fordulni olyan jelenség, hogy imessage-ben írtok valamit, majd rányomtok az emoji ikonra, és van, hogy többször is visszaugrik a betűkre?
rendkívül frusztráló, nálam egy nap rengetegszer előfordul -
törölt tag
Egyébként a Note7-en van olyan energiatakarékossági beállítás, hogy a felbontást le lehet húzni 720p-re is akár.
Szerintem érdemes lenne úgy összehasonlítani.Amúgy meg alapvetően tök másra való a két eszköz, nem is értem minek kell hasonlítgatni.
Akinek a toll kell, meg az Amoled kijelző és az egyéb beépített jóságok, azt nem fogja meghatni, hogy bezzeg a 6s-en gyorsabban töltődik be a játék. -
nofi
addikt
A jótállás ellenőrzésénél ilyet kapok:
Javítási és csereszolgáltatás: a fogyasztóvédelmi törvények hatálya alá tartozhatEz azt jelenti, hogy az egy év jótállás/garancia már lejár, de itthon még érvényes a szavatosság?
-
ferrari1
őstag
Szeretném megoldani azt, hogy bekapcsolt ne zavarj funkció mellett a viber üzenetek értesítései hanggal is jelezzenek. Van bármilyen lehetőség erre?
-
-
ferrari1
őstag
Köszönöm mindenkinek!
-
-
törölt tag
válasz lacy86 #142593 üzenetére
Amíg az android Java kódot futtat az ios meg nativ kódot addig mindig lesz különbség.
Esetleg egy cél processzor ami közvetlen java kódot tud futtatni, na az érdekes lenne, de nem lesz ilyen.
A Google már irt magának saját java virtuális gépet (értelmezőt), gondolom amennyire lehet reszelik azt is. -
buvartacsko
addikt
válasz tepenzed #142578 üzenetére
Milyen 340 ezer forint? 230ért vettem a 6s-t újonnan, számlával a Telekomból, kibír 1 napot simán, és odaver sebességben a Note7-nek.
A 6s Plus meg aksiban is valszeg.
Minek jössz ide trollkodni?
Remélem jövőre a Galaxy Note 8-ban 732 ezer forintért raknak majd a kamera lencsére meg az ujjlenyomatolvasóra zafír üveget, hogy ne karcolódjon össze.
[ Szerkesztve ]
-
tepenzed
őstag
válasz buvartacsko #142599 üzenetére
ki trollkodik ember? azért mert leírtam, hogy a note 7/s7 edge hardvere egyértelműen jobb, de az iphone ereje a szoftveren alapszik? (remélem azt azért tudod, hogy a processzor mellett jópár dologról beszélünk még HW alatt..)
230ért te nem vettél 64gb 6s-t előfizetés nélkül megjelenéskor
Ennyire elfogult nem lehet valaki...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest