- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz misiizsai #141506 üzenetére
Minden szériában vannak hibás darabok, családba nemrég került egy 6S, 1 hét után megadta magát a kijelző, de cserélték, úgyhogy annyira nem hatott meg. El kell fogadni, hogy bármilyen drága valami, ugyanúgy meghibásodhat, max kisebb eséllyel, mint az olcsóbb dolgok (bár ez sem minden esetben igaz), de amíg garanciaidőben belül történik a meghibásodás és belátható időn belül cseréli a gyártó, addig szerintem senkinek sem lehet komolyabb oka panaszra.
Persze ha valakinek többször egymás után meghibásodik a cserélt készülék is, az már kellemetlen tud lenni.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
misiizsai
tag
válasz Ragnar95 #141507 üzenetére
Ami nálam van 5C az kb a 7-8 db.Nagyon féltem hogy 6S ből is hibásat fogok ki.Viszont igazad van minden szériában akad 1-2 hibás.Mert szerintem minimum már van 80 millió 6S.Ami baromi sok.
[ Szerkesztve ]
Steam:misiizsai1993 Battlenet:misiizsai93 Origin:misiizsai uPlay:misiizsai1993
-
-Ben-
veterán
Te annyira okos ember vagy Ha egy szerviz is elismerte, hogy gond van a telefonnal és a gyártó is rábólintott, akkor szerinted kitaláltam a hibát? Szép gondolat, pedig van jobb dolgom is, mint szervizekbe járni hetek óta.
obalix: rettenetesen idegesítő hangot ad a home gomb, csattanó, éles, néha még nyikorog is kicsit. Illetve a kijelző kicsit elszíneződik, középen, ha lenyomom a gombot. Majd megpróbálom felvenni, de max a hang hallható majd, a színeződés többnyire "csak" szabad szemmel látható.
-
törölt tag
Üdv!
Hol érdemes iphone-ra elol-hatul fóliát rakatni?
Voltam istyle-ban, icentre-ben, de röhejes módon egyikben sem volt iphone6-ra folia... De meg fekete apple bor/gumi tok sem.. (Ebayrol nem akarok rendelni mert sok idő mig ideer). Westendben van egy stand, ahol 9000-ért foliaznak, de nem tűnt valami extra minőségnek, amiket mutogattak telefonokat, mar csupa karc volt rajtuk a sima folia. Szóval valakinek ötlete, tapasztalata, hogy hol árulnak jo minőségű (uveg)fóliát, es szepen precízen fel is helyezik? Bp-en.
Meg egy kérdés: A kameralencse nem karcolodik könnyen? Mert ugye pont az er hoza az asztallaphoz, de csak emiatt nem csúfítanám el egy tokkal, stb. -
Ragnar95
félisten
válasz #41635072 #141513 üzenetére
Mindenhol le fognak húzni, ha boltban akarsz fóliát venni. Rendelj Európán belülről ebayről, 1héten belül megérkezik és jóval olcsóbban megkapod ugyanazt, mint amiért a többszörösét elkérnék ha boltban vennéd.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
nord_
veterán
válasz #41635072 #141513 üzenetére
A fóliázástól nem kell félni! Az üvegfólia annyira simán feltehető, hogy szó szerint nehezebb elrontani, mint jól megcsinálni! (Ne az évekkel ezelőtti gagyi, százforintos szarokból indulj ki - a Trabant is autó, de azért mégse Mercedes, mert neki is ugyanúgy négy kereke van.)
A kilencezres ár meg simán lehúzás. ikiegeszitok.hu -n szoktam üvegfóliát venni, feleennyiért, és bevált, kiváló minőség.
Tudom, sokaknak ez is drága... nekem simán belefér: ugye azt szokták mondani, aki majmot vesz, az ne sírjon, ha banánra is költeni kell. Ezért is olvasom elképedve az olyan hsz-eket, amikor valaki azon vacillál, vajon azért nem tud az AppStore-ból letölteni, mert nincs ezer forint a számláján; vagy pedig azon rágódik, vajon elő merjen-e fizetni havi egy korsó sör áráért a 20 gigás icloud csomagra, hogy biztonsági mentést tudjon csinálni a telefonja...) -
DJosef
őstag
Foliabol en Xpro Tempered Glass-t hasznaltam eddig. A felrakas tenyleg nagyon egyszeru.
Barati korben viszont ezt is dicserik: http://wowfixit.hu/
[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
B-L-A-C-K
titán
válasz DJosef #141519 üzenetére
Akkor a baráti köröd elég megvezethető, mert az egy hatalmas átverés. Én direkt vettem rá hogy teszteljem...
-
madle
őstag
Az új 9-es frissítést érdemes feltenni 6s-re?
-
törölt tag
Köszönöm a válaszokat, átgondolom még ezt a fólia kérdést. Ebben a westendes mobile outfitters fóliaban az a jó, hogy teljesen korbeoleli a készüléket, míg egy uvegfolia nem túl esztétikus.
Esetleg tudnátok ajanlani utolag köthető biztosítást? Telekomot elég drága, icentre konstrukciója pl tetszik, de elvileg csak náluk vásárolt készülékre lehet kotni.
-
Ragnar95
félisten
válasz #41635072 #141522 üzenetére
ebayen is lehet kapni teljes keretfóliát, ami takarja az egész előlapot, nekem is olyan van. Semmi pénzért nem vennék már sima fóliát, mert sokkal kisebb védelmet nyújt, mint az üvegfólia és használni se olyan jó érzés.
Full cover tempered glass címszóra keresve kidobja őket az ebay.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
takacs tamas
csendes tag
Sziasztok!
4s jobb felső sarka sárgulni kezdett. A telefon 1,5 éves, de T-mobilos vásárlás. Szerintetek van esély garanciában javíttatni még? Valaki esetleg tudja konkrétan, ilyen esetben mit jelent, hogy a szavatossági időn belül a vásárló köteles bizonyítani a hiba vásárláskori fennállását, esetleg tapasztalat, hogy a T-sek hogy állnak ehhez a kérdéshez? Köszönöma mai világban bármi megtörténhet
-
California1
őstag
válasz California1 #141509 üzenetére
Urak erre esetleg info??
-
Tibee86
nagyúr
válasz California1 #141526 üzenetére
Szerintem sehogy nem fog menni.
-
törölt tag
válasz Ragnar95 #141523 üzenetére
És ezek normálisan fel is tapadnak, buborék és szöszmentesen otthoni felszerelés esetén is? Mert ugye az üvegfólia azért viszonylag merev, és többen mondták, hogy könnyen bele lehet kapni a szélébe, és időnként fel-fel tépődik. Amit a westendben csinálnak, az meg teljesen körbeéri az egész telefont.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ragnar95
félisten
válasz #41635072 #141530 üzenetére
Volt már legalább 4-5 üvegfóliám, egyszer nem jött fel a széle. A nem teljes keretesbe nem is leht belekapni, a teljes keretes meg felveszi rendesen a telefon szélének görbületét, emiatt gyakorlatilag észrevehetetlen a hézag az üvegfólia és a telefon széle között, így belekapni se tudsz ebbe se.
Elég jó ragasztó van ezeken, nem jön az csak úgy fel, mint a sima fólia.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
univerzita
addikt
válasz California1 #141526 üzenetére
Talán a MobileGo-val ( Trial verzió 5 napig) ( softinic.com-ról) meglehet oldani.
-
California1
őstag
válasz univerzita #141533 üzenetére
Thxx, megnézem
-
TechN7ne
nagyúr
Használja már vlki a 9.3.4 -et?
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Sajnos a telefonomban beszédmikrofont kell cserélni. Tudtok egy megbízható helyet, ahol korrekt áron dolgoznak? Köszönöm előre is!
Sic Parvis Magna
-
oba
addikt
válasz TechN7ne #141535 üzenetére
6 pluson én is használom, semmi változatást nem észlelek. Állítólag a bluetoothal lehetnek gondok de én nem használok bt eszközöket szóval nem tudom. De valaki írta, hogy volt neki valami gondja nem olyan rég, talán tegnap.
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
agabe
addikt
válasz csizi90 #141544 üzenetére
idegesito igazan nincs, legalabbis nekem eddig csak olyan jott elo ami mind csak egyszer fordult elo, nem volt sok.
Volt, hogy kilepett egy appbol de aztan ment siman. Volt, hogy fura volt az animacio appok valtasa kozben, de mukodott, nem fagyott, hivasok rendben, ebresztes meg nem hagyott cserben.
A legnagyobb az volt amikor kamera app percekig sotet kepet mutatott, de ezt azota sem tette.
3-4 nap alatt azt erzem siman tudom napi szinten hasznalni, es nem hajt a vagy, hogy mindenkeppen menjek vissza 9-esre..hacsak jailbreakelni nem akarnek es 9.3.3 meg alairhato (reggel az volt), de szeptembertol ugyis 10-esen lennek es reg volt amikor jailbreakeltem egyaltalan.
Ja ez 6S.Feltettem egy 5C-re is (A6 proci) es melglepoen hasznalhatonak tunik.
sokkal jobb mint I4S 9-es ios-el, pedig ugyanannyi ev kulonbseg van a hardver es a szoftver kozott mindket esetben.
Nem csak a prociero, hanem a ram is nagyon sokat szamit szerintem es ugye 4S 512 MB, I5-tol meg 1 giga.
1 gigan jol elvan meg a 9-es meg a 10-es is. sztem 11-tol lehet mar keves, de akkor I6 eleg rosszul fog allniUpsz..10-es betarol irtam az elozoket
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ford topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Óra topik
- DIGI internet
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest