- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz kiiso #140580 üzenetére
Az írtad neten rendelted T-től. Volt fólia a dobozon? Ha ennyire nem vagy megelégedve, miért nem állsz el a vásárlástól?!
Persze, hogy volt, minden teljesen olyan volt, akár egy teljesen új készüléknél - pedig 99,9%, hogy nem az.
(#140581) Tibee86 / (#140580) kiiso
Egyszerű a válaszom arra, hogy miért nem küldtem azonnal vissza: bementem a T-hez, megkérdeztem, hogy ilyenkor mi a helyzet. Azt a választ kaptam, hogy amennyiben elállok, akkor az előfizetéssel együtt állok el az egész szerződéstől, telefonnal együtt. Én pedig már 7 éve ügyfelük vagyok és rendszeresen használom az előfizetésem, nem lenne jó, ha az egésztől meg kellene válnom. Ezért próbálkoztam az iStyle -ban, hogy csak a készüléket érintse a dolog, de azt nem gondoltam volna, hogy az Apple így lepattint.... Talán egy másik APR-ben érdemes lenne még próbát tenni, hátha máshol kicsit komolyabban veszik ezt a dolgot, mert az iStyle eléggé „lazán” (lesz.rom stílusban) kezelte a helyzetet és tulajdonképpen a panaszomra se voltak különösebben kíváncsiak. Viszont az is igaz, hogy nem sok esélyt látok rá, hogy máshol sikerrel járjak és időm sincs rá túl sok, ugyanis szerda este lejár a 14 nap.** Köszi a fejfájást Apple **
Más: van valami telefonszám, ahol lehet kommunikálni közvetlenül a gyártóval (Apple)? Ahol esetleg magyarul is kommunikálnak, vagy esetleg németül.. Hátha valamire jutnék velük, de már ezt is kétlem..
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz -Ben- #140602 üzenetére
Szerintem mihamarabb hívd az ügyfélszolgálatot (rögzített vonal, ugye), mert nálunk -másik T- ha az ügyfél elállna a vásárlástól, de az előfizetését megtartaná, akkor arra van lehetősége.
Szerintem a Telekomnál is van ilyen opció...Ezt szerintem NE az Apple-lel akard megbeszélni, lévén, a T-től kapott készülékkel van gond -ha van gond.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
zsolesz06
tag
Hali!
Valaki talalkozott olyannal hogy folyamatosan ujraindul vagy lefagy vagy kikékül a telo es ujraindul? i5s. SW reset plusz update sem segitett!
-
-Ben-
veterán
válasz icecave #140604 üzenetére
Igen, de szerződés hosszabbítás történt és azzal együtt érkezett a telefon, így a számomat - ha külön kérem - megtarthatom, az előfizetést viszont nem, amire szükségem lenne....
Viktor0610: Tehetek egy próbát, végül is ennyi vergődés után már gyakorlatilag majd' mindegy.
De mindkét ügyintéző bőszen bólogatott, hogy az egész cucc úszik, ha elállok, mert úgy komplett a szerződés. Aztán persze köthetek újat, de már baromira unom ezt a macerát....[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz -Ben- #140559 üzenetére
Ez a valos [link] nekem független 16 -os SE-m van Londonban vettem hivatalos APR-ben én aktiváltam a fenti alkalmazások nem voltak rajta de bármikor letölthetem ingyen .Igaz nekem anno volt IOS 7-tel futó készülékem is amit én aktivűltam ujként.
Nekem kopp kopp semmi zörgés lötyögés ferdülés nincs a készüléken.
Olyat kéne megkéredzni akinek ez az elsö Iphone készüléke és nem volt neki Apple ID-je hogy vele mi a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kinnt van a Jailbreak IOS 9.2-9.3.3-ra
[link][ Szerkesztve ]
-
20ár
tag
-
anderledani
őstag
válasz Tibee86 #140613 üzenetére
Semi tethered. Nem kell hozzá gép, telón lévő alkalmazással újrajailbreakelhető.
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Noxy
veterán
válasz Tibee86 #140610 üzenetére
Ennél Pangu-b nem is lehetne. [link]
Mondjuk nem a YT-n kellene a JB-t mutogatni.
Oda azt raknak amit nem szégyellenek, főleg még ha pénzt is kérnek érte. (Volt, van rá példa.)''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
veterán
Van olyan program AppStore-ba amivel Wifin keresztül tudok zenét másolni a telefonra JB nélkül? Vagy valami ehhez hasonló megoldás érdekelne iTunes-on kívül.
Vagy olyan zene app is érdekelne amibe alapból ez bele van építve, és mondjuk kiír egy weblapcímet amit ha PC-n megnyitok, akkor oda tudom húzni a zenéket, a telón a zene appba pedig megjelenik.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max
-
dreizwanzig
tag
sziasztok!
adott egy 2 hónapos iphone 5c (Sw: 9.3.2.). Az a gond, hogy néha nagyon gyorsan merül. Háttérben futó appok kilőve, este még 70%-on az akksi, reggelre pedig 0-ra lemerül.
sajna nem vagyok otthon iphone témában, így lövésem sincs, hogy mitől lehet ez. van valakinek valami tippje?[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz Barcode_Rec #140617 üzenetére
unthetered-et nem latom, csak semi-t, de hamarosan akkor az is varhato
-
zuioch
aktív tag
-
buci30
addikt
Akkor van rendes JB most akkor?
S van aki próbálta jó minden?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
anderledani
őstag
válasz buci30 #140624 üzenetére
Igen jó minden működik. Csak repót nem tudok hozzáadni...
iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
adise
őstag
válasz univerzita #140626 üzenetére
de amivel betudja rakni a "zene" appba azt csak pcről tudja külső appal vagy itunes.
-
polonic
félisten
Ebben a fosban elkezdett recsegni a hangszóró.
Mennyiért cserélik ezt? -
buci30
addikt
Melyik JB a jó? Dobjon valaki linket! Köszi
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-Ben-
veterán
Melyik szerviz dolgozik gyorsabban? Almárium-pro vagy iCentre? Illetve melyiket ajánlanátok inkább?
(iStyle felejtve)polonic: attól függ, csengőhangszóró 10k, beszéd pedig 7 körüli.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
Köszönöm a válaszokat.
Eléggé felidegelt már alapból a telefon lassúsága és az akadozások. Erre még ez is.
Ennyi pénzért nekem ne akadozzon plána ne szarjon be rajta semmi. -
cstomee
tag
Tudnátok segíteni abban hogy 2 iPhone 6s között hogy lehet megosztani SLO-MO videót úgy, hogy a lassítási szerkeszthetőség megmaradjon?
E-mail nem, iMessage nem, iCloud Photo Sharing nem ....
Most akkor tényleg nem lehet így megosztani hogy lehessen szerkeszteni vagy én rontottam el valamit?
Köszönöm.
-
brekes
tag
Már van Jailbreak iOS 9.3.3-ra is! KATT
A jailbreak nem warezolás!
A warezolásra való lehetőség nem része a jailbreaknek, tehát tört alkalmazások telepítése a jailbreaktől önmagában nem lesz lehetséges – ráadásul a legújabb módszerek esetén a warezolásnak már nem is feltétele a jailbreak, mert különféle enterprise tanúsítványokkal aláírt appok még jailbreak nélküli rendszerre is telepíthetőek.[ Szerkesztve ]
-
anderledani
őstag
Hogy a lóba kell cydia source-ot hozzáadni? Bármit adok hozzá nem működik, nem jelenik meg bennük semmi.
[ Szerkesztve ]
-
ny.erno
tag
válasz anderledani #140646 üzenetére
Írták is, h ez a funkció még egyenlőre nem tökéletes. 1-2 hét és megoldódik..
-
Werkly
őstag
Hol lehet visszaállítani, hogy töltéskor hangot adjon a teló ne pedig rezegjen? Eddig hang volt most pedig töltöre helyezéskor hang nélkül kettőt rezeg. Kösz a segítséget? Regés be sincs kapcsolva beáálításokban!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest