- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabormgp
senior tag
válasz Tibee86 #114652 üzenetére
Úgy érted a normálist,hogy cserélik?
Nem láttam pedig,hogy kaptam volna rá választ.De akkor sorry.r3dsnake: Értem. És az,hogy a kijelző jobb oldala szemmel alig láthatóan mozog,valamint kattogó hangot ad ki? De azt is csak akkor hallom,amikor a fülem mellett van.
[ Szerkesztve ]
-
zuioch
aktív tag
Help Srácok! Eddig azt hittem, ha egy oldalnál rámegyek hogy hozzáadás olv. listához, akkor azt majd később offline is meg tudom nézni. Namost vagy 10 oldallal ezt megcsináltam, kijöttem külföldre, mobil adatforgalom kikapcsolva, wifi nincs, rámegyek az egyikre, erre azt írja ki hogy "a safari nem képes az oldal megnyitására, mert az nem érhető el az offline olvasáshoz". Az összesnél ezt írja. Hámostezmiezmostmé?!
[ Szerkesztve ]
-
ryori
senior tag
Tundi mikor jön a 8.4.1? vagy valami update?
Más, sokan miért nem frissítenek (4,4s) 5ös 6ös ios-ről? rossz nézni, és nem gyorsabb mint frissítve, sőt -
Ragnar95
félisten
válasz ryori #114656 üzenetére
Az i4-re alapból iOS7 a legújabb és az iOS7 jelentősen belassítja, 4S-t meg az iOS8 lassítja be, emiatt nem frissítik őket a tulajok...
Illetve sokakat nem is érdekli a frissítés, mivel van 5-10-20 appjuk max, amit használnak, ha azok véletlenül nem kérnek egy frissítés után újabb szoftververziót, akkor ők elvannak tökéletesen a régebbi szoftverrel is, mert az alap funkciókra az is ugyanolyan jó és még gyorsabb is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
törölt tag
Hello!
Olvasni sokaknak,h az i5S-nel a felso kijelzo sargasabb egy minimalisan,mint az 5oknel savban es nem foltosan. Ez nem lehet,hogy a panel elhelyezkedese miatt van. Vagy a vilagitast szabalyozo miatt? Csak,mert 10-bol 8 ilyen legalabb.
-
-
ryori
senior tag
válasz Tibee86 #114662 üzenetére
nem gondolom csak egy iphone szervízes szokta mondogatni a hozzá nem értő embereknek mikor bemennek hogy zárja be az appokat, mikor már vagy 40 fel van nyitva. én a mozgás csökkentést gondoltam, hogy talán az gyorsíthatja kicsit. nem terheli a procit a mozgás effektus és animációk.
[ Szerkesztve ]
-
Aaron14
őstag
válasz #21715712 #114659 üzenetére
Nekem is ilyen és nagyon bassza a csőrömet. Eddig nekem 5-ből 5 ilyen volt de legtöbbször csak fektetett üzemmódban jön elő és akkor sem mindig. Érdekes. Kiváncsi lennék a valódi okára, mitől van ez.
Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
Ragnar95
félisten
válasz ryori #114661 üzenetére
Akkor gyorsan menj el orvoshoz, ha ilyen emlékeid vannak i4-et eszméletlenül belassította az iOS7, iOS5-ös sebességhez képest meg főleg.
"telo nem zárogatja be nekik"
Ilyet inkább ne írj le többször, mert ennél nagyobb hülyeséget ritkán hall az ember... Ha semmit nem zárna be a telefon, akkor egy idő után nem belassulna az, hanem konkrétan nem lehetne új appokat megnyitni, hiszen nem lenne nekik hely a RAM-ban.
Jelenleg a piacon az iOS memóriakezelése az egyik legfejlettebb, így általában csak ártasz azzal, ha kézzel berázogatsz appokat, használni nem sokat használsz. Régi készülékeken minimális gyorsulás felfedezhető, de akkor meg az akkuidőre lesz rossz hatással és cserébe az appok betöltődési ideje nő, hiszen nem a RAM-ból, hanem a flash tárolóról kell betölteni őket.
Ráadásul mint azt milliószor leírtuk, a multitasking barban lévő appok száma nem egyezik meg a valójában a RAM-ban lévő appok számával. i4-en 10 app is ritkán tud egyszerre futni, inkább a 3-4 jellemző.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
30z.Samu
félisten
Tudom, nem ideillő, de én az iPad-nél vettem észre, hogy ha nem zárogatom be az alkalmazásokat, akkor készenlétben is úgy le tudja szívni az akkut, hogy öröm nézni. Tegnap este is így jártam, aztán ránéztem, hogy mi zabálta le, a Facebook háttérben tevékenykedett úgy, hogy a Wifit kikapcsoltam. Gondolom próbálkozott frissíteni vagy nem tudom. Ha nem felejtem el, mindig bezárok mindent, mielőtt leteszem a kütyüt, mert így járok.
Sic Parvis Magna
-
Gsx-rr
veterán
Imessage átméretezi a képeket?
-
batai15
félisten
Na meg rendeltem a st online , mindössze 40k . Remélem lesz is készleten.
-
Pityke78
őstag
Sziasztok!
Tudom valahol állítani a iPhone 6-ban, hogy milyen felbontásban, vagy kiterjesztésben vegyen fel a kamera videót?
Köszi
-
-
oliwire
őstag
Az elvileg az apple push miatt van, ilyenkor egy másik csatornán kapsz értesítést az üzenetről, annak is az előnézeti képéről, de a tényleges üzenetet csak a megnyitás során, az alkalmazás használatával érheted el. Nekem is ki van kapcsolva, mert nincs szükségem, hogy akkor is pörögjön a telefon, mikor nem használom, ráér minden akkor betölteni, mikor ténylegesen azzal akarok foglalkozni
(#114676) MNorbi96
Nem is mindig merem feltenni a frissítést, mert nem mindig lesz jobb tőle.
(#114677) 30z.Samu
Lehetséges, majd megnézem alaposabban. Inkább én is Messengert használok, mint Facebook appot, de már rutinből kilövöm azt a kettőt, a többi alkalmazással nem foglalkozok.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Nem annyira érdekes az, pont ez a háttérfrissítés lényege. Ha ez nincs kikapcsolva, akkor valódi multitaskingra nem képes az app, csak hibernálódni tud a háttérben. A háttérfrissítés kell ahhoz,h az app tovább futhasson a háttérben, ami pont a GPS, illetve zene appokhoz életbevágó.
Az értesítés meg ahogy írták a push szerveren keresztül megy, nem kell, h fusson hozzá az app, mivel a szerverről érkező értesítés fölébreszti a telefont és az appot is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
tylerddd
veterán
Youtube fülessel történő használata közben lettem arra figyelmes i5S-en, h elindul a videó egy számomra megfelelően beállított hangerőn, ami csökken, ha beletekerek a videóba. Ezután ha kihúzom a fülest, ugye megáll a videó, visszadugom és folytatom a lejátszást, rendes hangerőn megy ismét. Ha újra beletekerek, megint halkul. Auto hangerőkorlát ki van kapcsolva, a telefon hangszórójánál nem tapasztalok hangerő ingadozást.
Zenelejátszó appban meg tök halkan indul, beletekerek és hangosodik. Persze ha visszahúzom az elején a halkabb részre, már az is hangos lesz. WTF?!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Ragnar95
félisten
válasz Pityke78 #114684 üzenetére
Csak JB-el van ilyen app.
Fotókat, videókat tudsz jelszóval védve tárolni, de azokat is 3rd party appon belül kell tárolni és magát az appot tudod lezárni.
r3dsnake: akkor a Dropbox pl miért áll le mégis 10 perc után, pedig GPS-t használ? Elég sok GPS alapú tracking app nem működik háttérfrissítés nélkül...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Ragnar95 #114687 üzenetére
A drobox idonkent feltolti a friss kepeket HA jelentos valtozas van a helyzetedben. Ha egy helyben ulsz, nem fogja. Idonkent meghivja az appot, ha elmozdulsz. Az alap iOS limit 10 perc, de ehhez location es background app refresh sem kell. Ahogy az utobbi fitness trackinghez SEM, mivel location ettol fuggetlenul korlatlanul mehet, ha "Always"-re van allitva.
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #114688 üzenetére
Valóban, iOS8 óta nem kell, iOS7-nél kellett a tracking appoknak a háttérfrissítés, mivel ott még nem lehetett ilyen szinten állítani a GPS hozzáférést.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
atees
őstag
Sziasztok! Fent volt a public beta , majd restore ios 8.4re, profil fent maradt és rámentem a szoftverfrissítésre és kidobta az ios 9et, ezután töröltem a profilt, frissítésnél már nem írja a 9et, de a beállításokban a piros 1es ott maradt, hogy tudnám törölni, megint restore?😱
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
atees
őstag
válasz Kicsirics77 #114692 üzenetére
Persze, hogy nem, dfu/recovery felesleges itunes shifttel veszi a fájlt, ha visszaállításra megyek.
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
Aksomatic
senior tag
Sziasztok! Mennyire lassul a telefon aziOS 7rol 8ra valo váltást követően? Mert az appstoreban böngészve veszem észre hogy egyre tobb alkalmazás igényli a frissitest
-
KOHO
senior tag
Sziasztok, fordult már elő nálatok az, hogy ha ki van kapcsolva az automatikus fényerő és maxra állítva a csúszkát egyszer csak visszavesz a fényerőből?
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
csibusz0314
aktív tag
Múlt héten sikerült visszakapnom egy "új" telefont a pixelhiba, és a kijelző leválás után.
Ennek annyi baja van, hogy reggel 98%os volt, most meg 37%os nyugalmi állapotban
Azt hiszem visszaviszem a mai napon, gondolom helyben bevizsgálják, hogy valóban rossz-e az akksi, ugye? -
Ragnar95
félisten
válasz csibusz0314 #114698 üzenetére
Először is home+poweres újraindítás, ha még nem volt meg, hátha csak beragadt egy app.
Újként állítottad be v biztonsági mentésből? Utóbbi esetben egy újként beállítást is kipróbálnék, hátha szoftveres a baj.
8.4 van rajta? Sajna az másoknál is okoz ilyet és egyelőre nincs rá gyógyír.
Igen, helyben bevizsgálják, ami pár napot igénybe vesz.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- EA Sports WRC '23
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest