Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Imi1981

    veterán

    Sziasztok! Tudnátok ajánlani egy remote desktop alkalmazást ios-on? Teamviewer egyszerűen mindig megszakítja a kapcsolatot mert üzleti felhasználást érzékel. Hiába írtam a teamviewernek és elvileg megoldották de nem oldották meg! Már kétszer próbálkoztam és elegem van. Természetesen csak iPhone-on csinálja ezt androidon semmi probléma.

    Anydesk jó lenne de az a háttérben kb 5 másodpercig tud megmaradni és kilép.

    Rustdesk tovább fut a háttérben de valamiért nem működik mától fogva. Offline látja a gépet pedig nem az és egyezik az Id.

    Van egyáltalán még valami? Saját gépemhez a Windows beépített távoli asztal szolgáltatást használom ami a legjobb de ismerősök és családtagok gépéhez nem jó megoldás.

    Anyviewert próbáltam még de az meg ahogy az egeret mozgatom mozog az egész megjelenített kép és nagyon idegesítő. Teamviewer jó volt mert tudott sokáig futni háttérben és funkcionálisan is jó volt de mióta ezt az üzleti felhasználás hülyeségét csinálja használhatatlan lett.

    Van ezeken kívül még jó remote desktop alkalmazás? Windows PC-t vezérelnék iPhone 13 pro -ról. 4 ember gépét kéne néha ránézni amikor nem megy nekik valami. Az sem lenne hátrány ha úgy tudnák belépni hogy nem kell jóváhagyni és nem változtatná a belépési adatokat a PC-n futó verzió. Kösz előre is a segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák