- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz Vasinger! #6999 üzenetére
Itt is van pl Zippo Lighter app, esetleg ilyesmi még az iShaver Pro, Milk Cow, Lightsaber, Songify, Action Movie, Fatify, Autodance.
Nekem pedig egy olyan appra/tweakre lenne szükségem, amivel tudok java-ban programozni iPaden. Tudom,h az nem erre való, de 2 hétig csak az lesz nálam, asztali gép nem és elég fontos lenne,h meg tudjam oldani a dolgot. Jó Cydiás tweak is vagy AppStore-os progi is, akár fizetős is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
index31
tag
Ingyen Horn !! Recept : 1. Végy egy kis Amcsi VPN-t. 2. Kattints rá a Get my Code feliratra az IPhone-on . 3. Kattintás a kódra és jön a Thank You felirat és már tölti is. Jó étvágyat. A játék amúgy drága szóval megéri !!
-
Ragnar95
félisten
-
index31
tag
válasz Ragnar95 #7003 üzenetére
Azért nem értek veled egyet, mert az Infinity Blade egy kötött játékmenetet ad, illetve 50-szer kell ugyanazon a pályán végigmenni ergo unalmas,addig ahhoz képest a Horn egy felszabadult, mehetsz amerre akarsz játékot. Én végigvittem és nagyon izgalmas volt ajánlom mindenkinek, mert engem hetekre lekötött. Ingyen meg kihagyhatatlan. IPhone 4S-en vagy felfelé mutatja meg igazán a grafika mit is tud. Go download !
-
Enjoy
addikt
Morgen!
Nálatok FMA megadta a pontokat a Slots Wheel Deal-ért?
Mert nekem sehogyan sem akarja, pedig futott már kb 3-4x 10 percet a telón.
Ma kb. 4-edszer dobta fel ezt a nyomiságot, először pedig úgy fél éve, de se akkor, se most nem adja meg a pontokat.Nálatok okésan megadta azt a nyomi 80 pontot?
► més que un club ◄
-
Ragnar95
félisten
válasz DanielK #7006 üzenetére
Köszi, este kipróbálom
index31: ízlések és pofonok, én kb fél óra után töröltem, mert nem jött be... iPad3-mon játszottam, így még jobb volt a grafika, mint iPhone-on, de nekem a játékmenet nem jött be...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mandin
senior tag
Néztem mi mennyit foglal helyet, az Instagram 400 megát. Ez mi? Mi van ha törlöm az adatokat?
-
r3dsnake
nagyúr
A Camera+ tud panorámát? ENNÉL a fotónál a tagek közt ott van a camera+.
Köszi!
-
Zozzer888
addikt
Lassan már ott tartunk, hogy csoda ha egy FP-s vagy FMA-s app megadja a kreditet...
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
R a y
senior tag
Igen én is úgy emlékszem hogy régebben lehetett a programok cache-ét. És valószínűleg 4.0val jött ez be, de nem tudom hogy ezt miért szüntették meg...
Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |
-
legiaap
félisten
1. Van olyan app, amivel a Lock screen-re ki lehet tenni mondjuk időjárást?
2. Van olyan app, amivel lehet változtatni a telefon menüjét (téma)?
Nem jailbreak-os progikra gondolok.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Zozzer888
addikt
válasz legiaap #7019 üzenetére
A múltkor találtam ilyen időjárásost, de a free nem működött, a fizetős része lehet jobbAmúgy "to-do" listet ki lehet rakni, progival, keress rá appstore-ba a lock screen-re sok mindent kidob.Persze 99%ban használhatatlan.Amúgy van olyan cucc is ,ami WP-os kinézetet csinál ,csempékkel meg minden, de a full verzió abból is fizetős, és egy app ami fut lényegében szóóóval...
-
legiaap
félisten
Még nem vagyok apple tulaj szóval még nem értek a dolgokhoz, csak láttam fent van a store-ban.
Ezért gondoltam ez működik.
Egy hülye kérdés, de a ha jailbreak kell hozzá, akkor miért ven fent a store-ban?
Eddig az volt az elképzelésem (nagyon kezdő révén) ha feltörés kell hozzá, akkor ilyen nem lehet a store-ban.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
A Videó után kerestem rá és Theme Sky HD a néven találtam egyet, szerintem ez lehet az, bár a képernyőfotók róla nem sokat árulnak el.
És ott írja, hogy tudja ezeket.
Lock Screen Maker
Home Screen Maker
Alul van Facebook elérhetősége is, de nem található...[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Ragnar95
félisten
válasz DanielK #7006 üzenetére
Kipróbáltam az appot, valóban jó, bár még kivsit ismerkednem kell az vele Viszont jól látom, hogy futtatni ezzel nem tudom a kész appot Csak mert az is fontos lenne,h lássam is mit csinálok, illetve debugolni is tudjam esetlegesen ha kell, ezekre balóban nem képes a Texteditor?
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Mela Kehes
Topikgazda
"Ha lehet menni akkor menjünk, ha meg tökölni kell akkor meg tököljünk."
-
Zozzer888
addikt
válasz Mela Kehes #7035 üzenetére
Az nálam is olyan, jó ideje.Most úgyis jön majd a Cobalt SS meg a Camaro, lehet megcsinálják
-
addikt
RR3-ba kezdek kicsit belefáradni. Élvezem továbbra is a versenyeket, de az vhogy frusztráló, hogy 1-1 csoportban, nem elég felhúzni egy autót, hanem a spec márkához kötött versenyek miatt, gyak veheted meg mindet..
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Teszla_
senior tag
válasz Tyler Durden #7039 üzenetére
Én inkább a játékot kezdtem el megunni. Igaz, mostanában több a meló, meg más dolgok is lekötnek, de valahogy, ha van egy kis szabadidőm, nem a RR3-ra ugrok rá rögtön De lehet, hogy később megint ugyanúgy rá fogok kattanni, csak kell egy kicsit hagyni.
-
veterán
Valakinek van tapasztalata igo vagy sygic navival kapcsolatban? Valamelyiket meg venném, csak még nem tudom, melyiket lenne érdemes...
3njoy the Lif3
-
addikt
válasz Zozzer888 #7043 üzenetére
Az még hagyján, de az upgrade ára meg emelkedik.. Mostanság kezdem kicsit farmolásnak érezni amit csinálok
Viszont elkezdtem a walking dead gamet és nagyon tetszik,így beszereztem az összes epizódot. Aki szereti a sorozatot annak szerintem ez is be fog jönni."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
addikt
Mindkettőt használtam, de szerintem ízlések és pofonok. Nekem speciel a sygic a kedvencem, ha jól tévedek talán még le van árazva a full EU pack.
"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
veterán
válasz Tyler Durden #7046 üzenetére
oké, én is arra gondoltam első körben... wazzet próbáltad?
3njoy the Lif3
-
addikt
-
Mela Kehes
Topikgazda
válasz Teszla_ #7042 üzenetére
Most van egy Ford akciósan a bal oldalon fönt egy csíkban. Ez meddig lesz ott? Csak mert 40%-os árengedmény van és ez kb. 60 ropit jelent. Mondjuk jelenleg csak 35-öm van, de holnapra összeszedem.
Szerk.: Na ez megoldódott, mert mire visszamentem eltűnt.
[ Szerkesztve ]
-
Mela Kehes
Topikgazda
Hát ezt nem vágom. Futottam egy versenyt és visszajött. Legfelül van egy verseny ami a hétre vonatkozik és ezzel az autóval kell menni. Akkor az akció is egy hetes?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest