- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 20 Gbps-os ház érkezett M.2-es SSD-khez az ASUS TUF divíziójából
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arrow Lake az asztalon: Core Ultra 9 285K
-
PROHARDVER!
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Egy pici segítség kellene. Most jár le az ipad air garanciája, és szeretném JB-kelni. Jelenleg 8.1.2 van rajt. Melyik JB a jó? JB alatt is van frissítés? Azaz feljebb lehet lépni 9-re, vagy ez nem így működik? Ha jól olvasom maga a JB nem tiltott itt. Nem warezre kell.
-
-
Chereiose
addikt
Ipad Airt eladtam 1 hónapja, gondolkodom egy mini vásárlásán, szeretném kipróbálni. Láttam most istyle-ban 99 ezer a mini 3 wifi+4G, de nem tudom megéri-e ennyiért is, telóm is tud 4G-t szóval ha megosztom akkor elég a sima wifi verzió. Na meg a 3 a touch id kivételével ugyanaz mint a kettő. Szóval jól sejtem szerintetek, hogy a mini 2 kéne nekem? Itt hardverapron bontatlanul 65K-ért már hozzá lehet jutni.
-
bbkk
csendes tag
Sziasztok!
iPad Mini 2 kezeli otg-n a pendrive -kat? Ha igen milyet, és mkkora méretig?
-
Ragnar95
félisten
Nem. JB-el a CameraConnectionKit valamilyen szinten használható OTG-ként, de csak FAT és HFS+ fájlrendszert támogat az iOS és a legtöbb pendrive áramfelvétele nagyobb, mint amekkora áramerősséget a Lightning csati le tud adni, így a legtöbb pendrive alkalmatlan erre.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
Wifis megoldások léteznek, illetve vannak direkt olyan pendrive-ok, amiknek az egyik vége lightnings csati, a másik pedig USB, de mindenképp kell egy extra eszköz, ami jóval drágább, mint egy sima OTG kábel és úgy sem lesz ugyanaz az eredmény, mint mondjuk androidon, mivel az iOS sandboxingját nem lehet kikerülni JB nélkül.
Tehát annyit tudsz elérni, hogy az adott eszközhöz tartozó appba be fogsz tudni másolni fájlokat, illetve az adott appból eléred a pendrive-on tárolt fájlokat, de mondjuk appokat nem fogsz tudni onnan telepíteni, zenéket nem fogsz tudni a Zene appba berakni, stb.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bbkk
csendes tag
válasz vadászcsiga #12467 üzenetére
Esetleg felhoben tarolni. Onnan nem törlik a sorozatokat ?
-
Ragnar95
félisten
Ha van 10+ gigányi helyed felhőben, ez működhet, bár a legtöbb szállodai wifi túl gyenge ahhoz, hogy streamelni tudj filmeket azon keresztül.
A legjobban azzal jársz, ha veszel egy wifis pendrive-ot/HDD-t, ami kompatibilis iOS-szel és azon tárolod a filmeket.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
A wifis pendrive-hoz nincs szükség wifire, pont ez a lényege, hogy a pendrive maga hoz létre egy helyi hálózatot és arra kell rácsatlakozni, tehát a helyi hálón keresztül megy az adatforgalom, nem interneten keresztül.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
bbkk
csendes tag
válasz vadászcsiga #12475 üzenetére
En is csak este lefekvés elott 1-1 részt néznek meg. Csak , ha kell legyen vmi
-
bbkk
csendes tag
válasz univerzita #12477 üzenetére
Köszönöm a segitsget mindenkinek!
-
sto1911
veterán
Mini 3-at szabad frissiteni 9.x valamennyire? Gondolom a legujabbat ajanlja fel. Chrome nem megy 9 alatti verzion.
-
kkdesign
senior tag
így a legújabb hozzászólásokra kontrázok rá kérdésekkel
a Mini2-n és mini3-on mennyire elég azaz 1GB ram? kívülről figyeltem csak eddig az ios rendszert, de úgy gondolom, hogy mivel csak most lépték meg a legújabb szériákban a duplázását, ezért a már nem csúcskategóriának számító előző évi modellekben elég lehet simán az 1GB is nem? max n em 32 böngésző lapot nyitok meg
-
kkdesign
senior tag
válasz jeromosi #12486 üzenetére
rád hivatkozom a választ de mindenkinek köszönöm max 2-t szoktam megnyitni. eléggé 2 bites felhasználó vagyok
Még ami érdekelne, az az, ha mondjuk veszek egy 16os mini 3at, Mert vonz az ujjlenyomat olvasó, akkor ha aszondom, hogy vennék egy lightningos pendrive-ot, akkor arról tudok majd beépített programokkal zenét hallgatni, videót nézni? Ergo engedélyezi az apple hogy a belső programok a pendiveról kiolvassák a használható médiaájlokat?
-
silmatauki
őstag
válasz kkdesign #12487 üzenetére
Beépített progokkal (Videos / Music ) biztos nem fox. Viszont pl. a SanDisk iXpand Flash Drive-jéhez adnak videolejátszó appot, ami közvetlen eléri a videókat a bedugott dongle-on, és lejátssza őket, anélkül, hogy azokat be kéne olvasni a memóriába VAGY külső akkutáplálású Wi-Fi hálózatot kelljen csinálni (Wi-Fi hotspot alapú megoldások).
-
bbkk
csendes tag
Újság olvasásra milyen appot használtok?
-
jeromosi
aktív tag
Sziasztok!
Lehet olyan billentyűzetes tokot venni itt budapesten aminél úgyvan a billentyűzet meg az ipad mintha egy notebók lenne és zsanéral tudnám állitani a kielzőt ipadmini 3-ra? -
bbkk
csendes tag
válasz univerzita #12494 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
T.ati
tag
Sziasztok!
Az Office Depot hivatalos Apple viszonteladónak számít? Az Apple oldalon nem szerepel a listában, de a Depot weboldala szerint közvetlenül a hazai kepviselettől szerzik be a termékeket.
Köszönöm -
zolikaDB
veterán
Valami csak lehet a 9.3.1-el, ha hamarosan jön a 9.3.2...
Annak idején mi miatt jutott el a 8-as egészen 8.4-ig?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6 – multiplayer és Zombies
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sorozatok