- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hisense LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Havi limitet kap a GeForce Now
- AMD FX
- Itt a Cooler Master legkomolyabb készre szerelt vízhűtésének világos verziója
-
PROHARDVER!
Amit a Haswell-ről tudni érdemes!
Új hozzászólás Aktív témák
-
baritz1995
tag
válasz troll81 #32140 üzenetére
Úgy fest megoldódott a dolog,az intel smart connect kikapcsolása óta nem kapcsol be a gép,ne kérdezzétek mi köze van hozza(fogalmam sincs) de minden jel arra mutat hogy megoldotta,win7 alatt is indult sajna
de mióta azt kilőttem semmi Nagyon remélem hogy így is marad
Köszönöm a segítségeket[ Szerkesztve ]
-
troll81
addikt
válasz baritz1995 #32153 üzenetére
Szia! intel smart connect ez miért is kapcsolhatná be a masinát?nekem az amd lapokon nem volt de reméljük megált a problémád erre nem gondoltam volna
-
kriszbon
őstag
válasz baritz1995 #32153 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
baritz1995
tag
válasz baritz1995 #32156 üzenetére
Nálam annyira smart hogy kikapcsolt állapotban is működött ezek szerint
[ Szerkesztve ]
-
laychi
veterán
Ebben a táblázatban a beállításaid közt nem látható különbség.
Azóta váltottál win10-re?
A képen látható,hogy nem azonos aida verzióval mértél,a program méréseknél figyelmeztet,hogy különböző verziók különböző eredményeket hozhatnak.
Ha mégsem ez ál a háttérben,akkor meg lehet tudni,hogy mit állítottál,mert arra kíváncsi lennék? -
blu79
addikt
válasz laychi #32158 üzenetére
Szia. Igen váltottam 10 re de a mem sebességek kb azonosak voltak hiába az újabb aida meg win 10. A másod meg a harmad időzítésekkel szórakoztam
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
qad
senior tag
Hali, tanácsot kérek szépen alaplap ügyében. Árban 40 körül, max 45 e legyen, a lényeg hogy optikai S/PDIF kimenet megléte a lefontosabb és nvidia videokártyám van, tehát ha tudja az sli-t is az jó lenne.
-
-
MK VII
veterán
Asrockot hanyagolnám..
Esetleg még egy Gigabyte Z97-Gaming 5...Nem tudom miért nem ajánlják MSI meg Asus lapokhoz a G.Skill ramokat..
Az én tapasztalatom, hogy talán az összes memória közül a G.Skillek a legtámogatottabbak.. Én eddig akármilyen gépbe tettem G.Skill ramot az minden gond nélkül szépen elindult. Legyen az AMD vagy Intel konfig, 775-ös vagy Haswell, esetleg FM2 vagy FX.. Minden megette... -
AtHoS
nagyúr
Z97-Pro Gamer + 2x8GB 2400MHz TridentX probléma nélkül üzemel jelenleg hsz. írása közben is.
Ezelőtti alaplapjaim is Asus-ok voltak (Asus P8P67, Asus P8Z68-V Pro, Asus Sabertooth P67). Ezekben 2db 2x4GB 1600MHz G.Skill RipjawsX kit is gond nélkül üzemelt. A Z68-asban használtam a TridentX memókat is, igaz alacsony időzítéssel 1600MHz-en, szóval nem vágom miért írtak ilyet Asus lapokkal kapcsolatban.
read-only mode on the forum
-
qad
senior tag
Köszönöm az infókat, bepróbálok egy asus z97 pro gamer-t. Most nézem a 4690k-t, de eddig erősen alja procit vettem(igaz csak tesztre). Eddig bírja a G.skill ripjaws -okat.
Asusnál melyik a vcore? Ezen a hwinfo adatlapon nem egyértelmű és mi lehet ez a vcorerefin, nem sok az egy kicsit?
[ Szerkesztve ]
-
blu79
addikt
-
qad
senior tag
Holnap majd igénybe veszem az idegrendszeretek, ma már nincs kedvem ezzel a procival is kísérletezni, de lassan kezdem megfejteni milyen hwinfo adatok minek felelhetnek meg. Nem értem egyébként mert ez nem egy új alaplap, már rég normálisan kellene kiírni a nevüket.
Kicsit megijedtem hogy a vccin-nek adtam 1.95-ös feszt de ezek szerint valami mást jelent a nyavalyás. Vcore3 meg úgy néz ki mintha memória fesz lenne 1.65 v-al, persze az nem lehet mert azt meg nem lenne szabad változtatnia dinamikusan.
-
blu79
addikt
A vccin 1.840v kapott max , ez ok. De a vcore3 1.664v max . Máshol is kell legyen vcore(0,1,2,3) szerintem ha feljebb görgeted a hwinfot ott írja majd helyesen a vcore-t
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
-
NFree
addikt
Tök mind1 most hajigálom ki az egész gépet az ablakon nem igaz , hogy nekem nincs szerencsém jó procihoz.
Gratt nektek ,.vga
-
-
blu79
addikt
Ezek igazán szép eredmények. Nem tartasz hogy esetleg ennek a procinak az 1.4v közeli fesz árthat? Mivel gondolom nagyon alacsony a vid. De gondolom jól lehűtötted
-
Alpi.
addikt
Egy ismerosome volt. Onnan kerult hozzam. Mar leggel is latni lehetett, hogy ugyes proci.
Az elozo 4790k-val az volt a bajom, hogy nem ment jobban hidegre. Leghutesre nagyon jo lett volna. Sima 4800 24/7, raadasul huvos darab volt nagyon. Gyari malacka hutovel 4400-on siman ment. Sajnos nem tudtam megkedvelni. Olyan haswellrol almodtam, ami imadja a hideget. Igy jott ez a cpu. Az elso tesztek soran jott az "aztaq" erzes mar. Valami hasonlora vagytam, de nem is mertem ennyire jora gondolni.
Megy hidegre, gyonyoru eles fesz hatarok vannak, mar most kedvelem nagyon !https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
Alpi.
addikt
válasz cyberkind #32188 üzenetére
Naja. En is kulfoldrol vettem procit, nemreg meg lapot. Nem veletlenul. Proci nincs elado szinte. A lap arakat meg hagyjuk. Ertem en, hogy az ujkori aran szeretne mindenki eladni a hasznalt lapjat, de en nem szeretnem megvenni annyiert. Nem beszelve arrol, hogy nincs olyan lap a piacon, amit en kerestem volna. Persze most felbukkant par Soc, miutan vettem Spanyolbol egyet, de ez van. Eddig nem bantam meg.
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
-
TeeJay
félisten
alulfeszelést nem tesztelsz vele néha?
4,4GHz összes magos turbó esetén meddig tudod csökkenteni a feszültséget ahol még stabil?
nálam most 1,155V ami stabil 1,150V-on volt kékhalálom win7 alatt
enyém made in Vietnam és delideltem magamnak viszont lehet a lapom karcsú hozzá hogy stabilabb legyen alacsony feszültségen... Giga B85M-D3H lapom van abban csinálok minimális tuningot (4,4GHz allcore és feszültség csökkentés mellé)Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest