Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Speed®

    HARDVERAPRÓD

    válasz Brumi˘ #15302 üzenetére

    Igen, 4 magon el tud fogyni a 3 heatpipe és a kis bordázat..egy freezer xtreme vagy 212 illik rá minimum. Előbbiből van egy fölösleges példányom, ha gondolod, megoldhatjuk okosba, privizz ;p

    BIOSt megnézem majd, a verziószám eltérő, az enyém 18ra végződik, a tiéd 00ra. Dátumja nálad mikori? Az enyém 08/05/30. Lehet, hogy a tiéd frissebb és megoldja a CPU temperature mizériát..kipróbálom este. Flashmenuvel mehet szerinted? Official BIOSokat szoktam Win alól tolni, bétáknál rezeg a léc picit..

    Szerintem ha alapfeszen megvagy 3.2n, menni fog 3.6 körül simán, csak MCH/VTT kell neki. Előbbit amúgy nálam szépen fölélövi..alap 1.25 helyett 1.29et ír rá, ha 1.33mat állítok be hogy legyen 1.35VTTm a 480as FSBhez, már majdnem 1.4et ad MCHnak..mondjuk nem féltem, HR05SLI alatt hüsizik.

    szab.tam
    Különösebben nem szórakoztam sokat idáig IBTvel, hozzászoktam a P95höz..amit azzal Blendre kitesztelek, nem esik hanyatt használat közben.
    Főleg mióta rászoktam, hogy mellé tolok furmarkot is, hogy az esetleges vga miatti drop is bekerüljön a képletbe.
    Szűz rendszeren (XP SP3) toltam, semmi sem fut a háttérben..ha meg random eredményeket dobál kedvtől függően, már régen rossz..legalábbis viszonyítási alapnak, stabilitást nézni még jó lehet.

Új hozzászólás Aktív témák