- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
hmm előző quadom gyári hűtőjén 0,4A venti volt (nidec), az újnak 0,6A ventije van (delta)
a réginek nagyobbak voltak a lapátai is.Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
DewiL
senior tag
ezek a kis mérések jól jöttek
köszi mindenkineknekem most 3200-on (400*8) teljesen stabil idle 1.28V load 1.24V a hőfokok pedig 45-48(net) és 58-60(pl crysis után) gyárihűtővel, tudom nem nagy szám a 3200 de nekem pont megfelel
"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."
-
-
WiZARD
addikt
1.225 a VID-je az új quadomnak jejeje
remélem tényleg jót jelent...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
viszont qrva meleg. vagy szarul tettem rá a hűtést vagy nagyon homorú az IHS (pedig nem tűnt annak)
12 fokos víz mellett 1.312V fesszel (cpuz) P95 small fft 9*400 mhz > 40-43 fokosak a magok.
régi procival 1,42V mellett volt 30 fok a víz és proci között... régivel idle annyi volt a proci mint a víz.
ez meg 10 fokkal több idle mint a víz...na mind1, ez legyen a legnagyobb baj, hogy meleg, ha cserébe jól fog menni
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
RockHaRD
addikt
mér van az, hogy mindenki más választ kap, én meg nem
-
Soak
veterán
válasz RockHaRD #8311 üzenetére
Mert másokéra lehet válaszolni.... ki kell tapasztalnod mit tud a lap, én (és sokan( nem szeretik az NF680i-t , ezért nem sok tapasztalat van vele quaddal , az FSB állitása meg ugyan az csak ott már lama-ready , tehát nem 333 ,hanem 1333 , ha állitod akkor 4-el elosztod és megkapod amire szükséged van
-
WiZARD
addikt
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
na lement 1 óra Prime95. most mennem kell dolgozni.
természetesen éjjelre marad a prime...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
westlake
félisten
nem hiszem el, hogy kepesek vagytok tap utan meregetni cpu fogyasztasokat.. eddig prmcsk meresei voltak a leg informativabbak, bar elegge sokat ront a dolgon, hogy nem merte ki a valodi felvett voltot.. oszinten szolva azt sem ertem, hogy szorzot miert valtoztatott.. esetleg szamit az is fogyasztas szempontjabol?
Play nice!
-
Anthony28
őstag
Na kiderült már kinek a faxa a legnagyobb "alapfeszen"?
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
WiZARD
addikt
-
bim
veterán
-
DewiL
senior tag
Jó reggelt mindenkinek!
szerintetek ha a mostani gyári hűtőt amivel idle 48-50fokos p95 alatt felmegy 73fokra (tovább nem) a proci (3200mhz 400*8 idle 1,28V load 1,24V) lecserélném egy AC Freezer 7-re mennyit nyernék hőfokaban?
"I am the beginning... the end. The one who is many. I am the Borg."
-
Sárpac
nagyúr
De bírom 2-3hónapja mikor a qudaomat vettem mindenki fikázott Sárpac a vid nem számít értsd meg, semmit sem az csak a conroe-nál volt jelentős tuningban ma már meg mindenki az alacsony vides procikat hajtja quadban is.. LOL!
Nekem L719B-m van nem cserélem mert nem nyernék túl sokat 3200 1.2V-hoz képest.
Nincs lepolírozva és garis is jó sokáig!Yorkfieldemet várom azt az egy szemet havertól csak jönne már haza Amiból!Jah és egyébként ezek a hú de nagyon alacsony vides procik ahogy itt elnéztem egymás után mind kibaxottul melegszik +15-20C ver plusszba egy átlag quadra ez miért van?
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
prmcsk
addikt
válasz westlake #8333 üzenetére
Egy digitális multival mértem a dugaljnál. Feláldoztam egy kábelemet, elvágtam az egyik erét és közé kötöttem (sorba), a müszert. Század ampres a pontosság....
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
prmcsk
addikt
Ja és mégegy......
Valaki határozza már meg egy "táblázat" kritériumait is, hogy miről is és milyen feltételekkel is zajlik, bármi ? Ha alapfeszen a legjobbra megyünk, akkor mi az
alapfesz ? Bizonyos szorzó minél kisebb fesszel történő elérésére ? A max. prime stabilitásra ? A prime-ban ugye Small FFT futtatunk ?És a legfontosabb: Ki hol és milyen körülmények között éri el az eredményeit ?
Az életszerű az, amit én teszek. Ülök a lakásban, a 22 fokban és egy vízhűtéses géppel érem el dolgaim. Ha holnap egy kompresszorral le, vagy felmegyek bármilyen eredményre az mennyire mérvadó, a nagy átlagkörülményt tekintve ? Mert ha ez arról szól, hogy
"terasztuningra" kell kijárnom egy jobb eredményért, én nem teszem.....[ Szerkesztve ]
"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
helkis
veterán
egyetértek, szerintem is az életszerü megoldásokra kellene ráfeküdni (24/7, úgyis mindenki úgy állítja be, hogy menjen is, de ne fogyasszon túl sokat..), ill egy max mennyit megy primestabilan (1h small-fft legalább) mindegyhányvolton.. további adatok lehetnek: szobahő, maghő, feszek: bios-idle-full, alaplap (rev-el együtt, esetleg fázisok száma, ne kelljen keresgetni..), táp, hűtés, fpo, vid, polír/nempolír, aki teheti felvett teljesítményt is írhat..
"Egyedi vagy és megismételhetetlen! Csakúgy, mint bárki más!!!'" - 3Dmarkillers - hwbot.org
-
prmcsk
addikt
HaRdCoRe, helkis..... Nem véletlen, amit írtam, a proci hőfokra utaltam, én is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- További aktív témák...
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- AMD Ryzen 5 1600 6-Core 3.2GHz (up to 3.6GHz) AM4 OEM Processzor
- AMD FX-8320 8-Core 3.5GHz AM3+ Processzor
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs