- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
-
Daemon09
őstag
válasz Armando_19 #8145 üzenetére
Értem. Neked a giga nem jött be, másnak az asus... én meg még mindig nem tudom, hogy mire cseréljem a lapomat. P5K premiumban gondolkozok, és ha nem lesz jó, akkor csere ds4-re vagy dq6-ra. Ma haver DS3-asában fel tudtam húzni 4ghz-re, 20percig prime stabil volt, tovább nem néztem, mert nem volt rá idő.
X38-at még nem próbáltam, de az nForce 680i SLI is felejtős wolf tuningnál. -
Szatesz
őstag
Nah végre már megvehetö a Q9450 es ITT
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
Szatesz
őstag
Ahha értem ...Mar pedig csak az hianyzik kineztem magamnak egy jo kis konfigot
Giga..x48 dq6
q9450
bfg 98gx2
corsair 2gb 1333 ddr3
És már csak a proc meg a lap hianyzik és veszem meg mindet...
Megy le az ára azárt a ramoknak is....[link][ Szerkesztve ]
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
XaraX
addikt
válasz Szatesz #8223 üzenetére
Te még hiszel a depós áraknak?
A 67k-s ramok boltja a depo szerint. -
Nyugdíjas
nagyúr
De ha megen rábeszéltek a Gigára...
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
subaruwrc
félisten
kiakaszt ez a cucc komolyan ma legalább 45ször restartolt fagyott stb stb. többször láttam a win logot mint a ph kezdőlapját...eljutottam odáig hogy 41percet tudtam primeolni régebbi 0902-es biossal 4gigán. Over segített a beállításokban és jónak is tűnt. igaz 41perc után az egyik mag hibázott de 1.336v volt a vcore.mondom emelek egy egységet úgy majd jó lesz. 1.344v a következő lépés. ha már a biosba voltam kicsit szórakoztam az fsb vel. 580ig eljutottam de bebootolni persze nem volt hajlandó. set fsb vel 560ig jutottam mind 6 mind 8 szoros szorzóval 1.44v mellett.az csak egy dolog h a valid nincs meg de hogy 1.344v mellett wcg közben ami csak 50% körül terhelte egy kibaszott net alatt újraindul azzal k....vára a f@szom televan nem tudok mit kezdeni vele ha bele gebedek se. amúgy mi a halál f@sz@ az a MOM.exe? valami atis szarság de startnál az lassítja a winfosom. valami ötlet hogy tudnám kilőni jólenne.
-
Zé_Mester
őstag
válasz subaruwrc #8229 üzenetére
nyugi barátom, nem vagy egyedül
én is szívok mint állat ezerrel.
mondjuk nekem a Vista megy tökéletesen, 4 csík és minden be is tölt.
de ami viszont nem megy : 8x500FSB.próbáltam több bios-t, pl amit Achi is ajánlott Wolf-hoz a lap topicjába, de DEL gombra csak a kurzor villog bal felső sarokba és ennyi. am minden megy tökéletesen, vista betölt meg minden, de bios-ba nem tok belépni.
erre visszatettem egy másik bios-t, ezzel megy minden normálisan, be is tok lépni, tudok mindent állítani.
azokat a beállításokat használom amit M3kk leírt elejétől a végéig hogy mit hova. eddig mind szép és jó.
DE : 8x500-nál beállítom hogy 1,325V (mivel a DQ6-ban ennyivel több órás prime után is stabil volt) mondom ok, többit mindent úgy ahogy M3kk megmondta.
erre F10+Enter --->>> lap lekapcs. pár sec után lap bekapcs, moncsi bekapcs, post....vista 4 csík után betölt(ene), de nem tölt be mert az Üdvözöljükkép előtt szép fekete képernyőt ad ki, és a büdös életbe többet nem tér magához.
na mondom ok, akkor emelek egy kis feszt. adtam neki direkt 1,375V-ot, mondom biztos ami biztos, majd így menni fog.
szépen megint restart, post, vista tölt, és lám be is tölt. erre nézem hogy mit meg hogy alkot, CPU-Z szerint 1,42V-ot adott a procinak !!!!!! Everest 4,50 szintén ennyit mért.
na mondom remek, +0,5V-ot ad a kicsike.csak azt nem értem hogy hogy lehet az hogy másnál semmit nem változik a fesz a bios értékhez képest, ezen a lapon meg túlfeszeli.
itt egy kép, jelenleg itt tartok.
beállítottam neki 1,3V-ot biosban, erre tesség.
No Comment ez az egész
Keldor papa : ezt most nem neked szántam, nem téged hibáztatlak hogy most itt szívok a lappal ,csak úgy mittom én : egy ilyen kategóriás laptól nem vártam volna hogy ilyen hibákkal b@sszam el az időmet. -
Zé_Mester
őstag
nem hinném hogy a CPU-Z és az Everest hibája lenne, mivel a BIOS-ban is ennyit ír ki a fesz kiosztásoknál.
nem értem mivan, lehet hogy még bénázni kell egy kicsit, és akkor rendbejön, de majd kiderül.
mindenesetre nem adom fel, tom hogy nem 2 perc lesz mire belövöm a tuningot ezzel a lappal, de akkor is, az most így éjfél magasságába kicsit felb@szta az agyam.
de fel kell még nőni ehez a laphoz, mert az már világossá vált az első bios belépésnél hogy nem Gigabyte/ASUS egyszerűség jellemzi.AirBooms : nem kezdődik, vagyis de. DE NEM ÚGY.
nem megyek át Laragirl szindrómába, és nem fogok minden egyes restart után ideirkálni hogy úristen most mivan ilyenkor, csak mittom én, ez úgy most kikívánkozott belőlem. de megyek, próbálkozok még.[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz Zé_Mester #8236 üzenetére
Én mondtam, hogy kemény dió a DFi... Én 4 napig szenvedtem vele, amig stabilra tudtam beállítani mindent! 4 nap!!! Szóval hajrá, kitartás!
Nem akarlak elkeseríteni, de a ramokkal fogsz még nagyobbat szívni, de ha kellek vagy privi, vagy a topicja. Sőt többen is írnak a ramokról ha nem menne.AirBooms:
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Zé_Mester
őstag
tudom hogy nem 2 perc ,ezt írtam is az előbb.
nem tom hogy most ezt miért csinálja hogy több feszt ad. lehet hogy csak a Wolf procikra reagál így vagy nem tom, de mindegy, elfogadom így is.
Quad-dal nem néztem meg hogy mit művel a feszekkel, és ezért nem is rakom be vissza, mert lusta is vagyok, meg nem is idegesítem magam tovább ezez.többi megy a topicjába
-
Zé_Mester
őstag
-
AirBooms
addikt
válasz Zé_Mester #8240 üzenetére
Nem Larára gondoltam - hanem a DFI-s szívásra... Ez a lap nem az a "beszerelem, bekapcsolom, aszt megy és kész" kategória... Mint írtam volt, Achin és M3kk-ken kívül másról nem tudok akiknek sikerült Wolffal stabillá tenni a memkezelést
A CPU túlfeszelést nem értem, nálam és asszem másoknális nagyon korrekt volt a CPU fesz, vagyis minimális volt a droop. Nekem a ramkokat feszelte egy kissé alul, ennyi.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest