- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci laci
addikt
köszönöm.Most olvasgatok vissza,mi az ami kell,vagy szükséges a telonak,vagy nekem.Ha esetleg valakinek van javaslata,mit és honnan akkor előre is köszönöm.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
junkpod
veterán
Játszottam a modem fájlokkal. Beraktam egy zopo700 modem fájlt és ugyanúgy 900-as de telenor képtelen maradt. Viszont a gps általánosan gyengébb lett és a waze nem is kapta meg a gps adatokat. Visszaraktam az 101-es modem-et és gps egyből jobb lett és waze is szépen navigált.
Tehát a modem fájlnak nem sok köze van a telenor hibához, de sok a gpshez.Box's don't touch!
-
zola-
őstag
Basszus...pedig de Jo lenne ha valakinek sikerulne megcsinalni a telenoros problemat...
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
kb 4 ROM közül választhatsz:
- 1.0.1-es ROM (nekem LCD hibás)
- 1.0.8-as ROM RVR400 módosítása 900Mhz változatra (ez hozta magával a teleonor megoldást is) (ez is LCD hibás)
- legújabb miui ROM (állítólag jó, de még nem teszteltem, de szeretném)
- Color OS ROM (vjankovics teszteli és szerinte jó a ROM és telenor hiba mentes)+1 remélem ma felrakják az ígért 1.1.1-est valahova (user által "kiflashelt"), talán jó, de nem tudható
Box's don't touch!
-
zola-
őstag
válasz junkpod #3956 üzenetére
En a miui romot most tesztelem. Elegge merul vele a telefonom. Hiaba a magyar nyelv..nem lesz magyar. Amugy a xiaomi oldalara visz ha tema vagy hatterkep kell. Ez viszont Nagyon tetszik. Leddel kinlodom jelenleg, a light flow alkalmazassal probalom mukodesre birni. Kulon kellett rootolni, es Feltettem ala a lenovo kamera appjat.
[ Szerkesztve ]
-
-
andrasxx
tag
én is azt a romot használom már több, mint 1,5 hónapja és egy másik, telenor problémás telefonon is hibamentesen dolgozik...működik a hívás és 3g is telenoron, sőt a gps is kifogástalan, sok hosszabb úton, városban szűk utcákban is bizonyított
Mi 9T Pro + PIPO M9 Pro... előtte: Xiaomi Mi5s + Redmi 3 Pro, Elephone P7000, THL 5000, INEW V3, JIAYU G3S, JIAYU G3, ZOPO ZP500, ZTE Blade
-
junkpod
veterán
válasz balaaa88 #3967 üzenetére
f@sz@ ma este se kell aludni
hálistennek v4.0 van az aksi alá írva, úgyhogy amint hazaértem, töltés ezerrel aztán flasht neki! majd beszámolok.Addig is ha bárki letölti és belenéz, beszámolhatna róla: fájlok dátuma, baseband stb... Ha fel is rakja valaki, ne kíméljetek!
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
diego65
csendes tag
Ez a 4.0 verziószám kicsit félrevezető lehet, én még márciusban rendeltem az alin, és már nekem is 4.0-ás cimkével jött (1.08) pedig az enyém sima fehér.
RVR400: Irtad nekem pü-t, nem néznél rá? -
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Tudom,hogy láma kérdés,de nem vagyok vele tisztába milyen és melyik rom jó a telomra,vagyis mi határozza meg?Az akkunál 4.0 van írva és 1.0.8-as a kártyám vodás. Nagyon köszönöm.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
laci laci
addikt
válasz Laza... #3990 üzenetére
Mert ami most van abban nem jó a gps(még nem használtam)?Amit linkeltél az tudd magyarul is?Az akkum már kezd jó lenni...Ja és nem akar elindulni a 6044-es cwm...
[ Szerkesztve ]
-
junkpod
veterán
Feltettem 111-et. Telenor nem jó, de talán a képernyőzár gond elmúlt... Tesztelem.
Amúgy meg mut 900-asnak írja.
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Xbox One
- Tőzsde és gazdaság
- Interactive Brokers társalgó
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- OTP Bank topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs