- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
noresz01
csendes tag
Sziasztok,
Próbálta már valaki a Lenovo Super Camera v3.6.6 programot? Vélemény, tapasztalat?
Köszönöm!
-
szucs7
újonc
mikor jön új frissités a v3 ra?
-
noresz01
csendes tag
válasz junkpod #4058 üzenetére
magyar szótár AOSP billentyűzetre:
Ami kell hozzá:
* root-olt telefon, szerintem kell, de nem biztos, mert az enyém root-olva van, azon megy
* AOSP billentyűzet
* Root explorer vagy hasonló
* egy User Dictionary Manager 4.0 nevű program Play-en elérhető
* magyar wordlist.txt file, innen letölthető, ahol az angol részletes leírás is megtalálható képekkel: [link]Hogyan:
* UDM program telepítés
* magyar wordlist.txt file másolása SD kártyára
* UDM indítás -> Import -> external - file location from / sdcard kiválaszt -> next, majd csinálja a másolástHa jól emlékszem ennyi.
-
hazidokika
újonc
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek.
Ma egy új INEW V3-as készülék tulajdonosa lettem és lenne pár kérdésem.1. A fő képernyőről fent a Google sávot hogyan lehet eltüntetni?
2. A főmenüben a különböző alkalmazásokat hogyan tudom rendezni? (sorrendre gondolok)Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
noresz01
csendes tag
válasz hazidokika #4061 üzenetére
javaslom a Next Launcher-t, azzal ezek a dolgok megoldódnak. :-) De más Launcher is jó lehet, pl. Go, nekem a Next jött be.
-
-
karikusz
tag
válasz noresz01 #4046 üzenetére
Végre egy értelmes ember... ...nem fikáz, hanem segít másoknak...
Lehet, hogy egy full formatálás a flash tool-lal, megkímélt volna a vissza küldéstől...bár ki tudja. Én úgy tapasztaltam, hogy hardverileg nincs baj a v3-mal, csak nincs egy értelmes rom rá.Ahogy te is írtad a 8-as használható én is csak azt ajánlanám. Ott nincs sok bug, megy offline a GPS...stb.
[ Szerkesztve ]
Asus PRIME B250-PRO; Intel Core i5-7500 3.40GHz; SSD: WD 120GB Green, WD Blue 500GB HDD: WD Blue 1TB+1TB+1TB; GeIL 24GB Evo Forza Yellow DDR4 memória KIT ;Gainward RTX 3070 8GB; Chieftec 650W turbo Laptop: Acer Nitro 7 32GB (www.karikuszdesign.hu)
-
karikusz
tag
válasz noresz01 #4046 üzenetére
Az instrukciók alapján tökéletesen felment, a GPS max 2 perc után felállt (offline)
Remélem nem indulgat majd nekem újra...
[ Szerkesztve ]
Asus PRIME B250-PRO; Intel Core i5-7500 3.40GHz; SSD: WD 120GB Green, WD Blue 500GB HDD: WD Blue 1TB+1TB+1TB; GeIL 24GB Evo Forza Yellow DDR4 memória KIT ;Gainward RTX 3070 8GB; Chieftec 650W turbo Laptop: Acer Nitro 7 32GB (www.karikuszdesign.hu)
-
karikusz
tag
Arra van valakinek okossága, hogy mivel lehetne beállítani, hogy a hangerő gombbal lehessen fotót készíteni?
Találtam ilyet de használhatatlan.
VolShutter Camera
-
Emirabdul
tag
Sziasztok.
V3 racer air colors final romot feltette mar valaki ?(chinaphonearena)
Elvileg kesz a vegso verzio. 1.0.8 gps fixeses verziót kell felflesselni es arra mehet sd rol cwm el ez a rom.
Nalam viszont megall az android logonal.
Valaki kiprobalna ? En vagyok ennyire noob ?
Koszi[ Szerkesztve ]
-
hazidokika
újonc
Köszönöm a segítséget megpróbálom!
-
karikusz
tag
Köszi. Nem rossz ötlet. Az a baj, hogy a szilikon tokot nem tudom használni akkor.
-
eJeti
csendes tag
válasz karikusz #4067 üzenetére
Camera Zoom FX tudja ..
Az a vicces gomb :-) szerintem használható silicon tok mellett is (legfeljebb le kell vágni a "fület".)
eJeti
-
domesz
aktív tag
Sziasztok!
Hangerő fel + le gombok nélkül van esélyem másik romot telepíteni?
köszi
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
karikusz
tag
Nézem az app-et.
Az a baj, hogyha pont oda esik le akkor a nyákot darálja a gomb, mert gondolom kinttebb lesz a toknál.
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Valaki nem tudja,hogy a hívásnál a vibrátort hol lehet kikapcsolni?
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
junkpod
veterán
válasz laci laci #4082 üzenetére
ha jól emlékszem arra nincs egyszerű menuből elérhető beállítás, különböző tweak-ekkel ki lehet kapcsolni valahogy (ha arra gondolsz, hog yrezzen egyet amikor a kapcsolat létrejön).
Ha a rezgő csengésre gondolsz, azt a beállítások, audió profilok, az aktuális profil beállításai résznél tudod kapcsolni.Box's don't touch!
-
laci laci
addikt
válasz junkpod #4083 üzenetére
-ha arra gondolsz, hogy rezzen egyet amikor a kapcsolat létrejön...Igen erre gondoltam.Idegesít nagyon. Valamit,valahol ki kell törölni?Másik kérdés:próbáltam apk.fájlokat telepíteni,de a TELEPÍTÉS gomb nem használható.Ki mivel szokta telepíteni?
Ha valakinek kell a camera bravo apk.Nagyon jó ez isItt van:[link][ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
domesz
aktív tag
Gyors kérdés, stock 1.0.6 van a telefonom és nincs benne usb hibakeresés mód :S Ötlet?
Már meg is van, bocsi
[ Szerkesztve ]
domesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
noresz01
csendes tag
Lenovo Super Camera 3.6.6 első tapasztalatok
Letöltés: [link]
Én az LenovoSC_v3.6.6.zip-et szedtem le.
Telepítés.
* CWM-ből zip fájlként simán megyNa de milyen is:
* indításkor feldob egy hibaüzenetet, hogy nem kompatibilis az eszközzel, ezt csak simán le kell okézni, aztán fut a program
* eddig nem akadt, megy a fényképező és a kamera is
* sok effekt állítható
* kép minőségben szerintem ugyanazt hozza mint az alap program, de lehet, kicsivel rosszabb
* van itt minden, panoráma kép, HDR, hegyek völgyek...
* a használata is egyszerűnek tűnik
* első és hátsó kamera is működik
* nyelv nem állítható, vagy csak én nem találtam
* kamera érzékenység max 13Mp, a Rom-ban lévő 18-at mutat
Röviden ennyi, majd még nézegetem, de az biztos. hogy többet tud mint a gyári.XDA link: [link]
-
-
domesz
aktív tag
Üdv.
Ezt viszont tényleg nem tudom már.
Tettem egy 1.0.8-at + touch reco, majd rootoltam és quick boot-tal indítottam a recoveryt de az meg nem látja a belső memóriátdomesz felhasználónak 121 pozitív értékelése van a fórumon!
-
noresz01
csendes tag
-
Secretknight
aktív tag
Felraktam az 1.1.1 rom-ot ,az új 1.0.1 volt rajta. Most egyáltalán nincs gps...de semmi.Előtte teljesen jó volt.
850/2100-as lett ,előtte 900/2100 volt.
Hova tünt a gps?? -
noresz01
csendes tag
válasz Secretknight #4092 üzenetére
melyik rom-ot raktad fel?
A V3 official cxq 1.1.1 fajtáról azt írják, az csak a 850/2100-ashoz jó, a 900/2100-asnál vannak problémák.
A 900/2100-ashoz csak az 1.0.1-et ajánlják.[ Szerkesztve ]
-
noresz01
csendes tag
válasz Secretknight #4094 üzenetére
mi van a telefonod hátlapján? 850/2100 vagy 900/2100? jobb alsó sarokban van egy verzió szám az mi?
-
Laza...
addikt
Másnál is, ott a hozzászólásoknál:
"GPS still now working for me"
Ez a jó teló tellesen hulladék a szoftvernek "hála" Gyakorlatilag folyamatosan kijavítanak egyet, cserébe raknak bele kettőt. Pedig az összes bug javítva van már, csak egy romba még nem sikerült összegyúrni a (nem)fejlesztőknek.
Never give up!
-
karikusz
tag
1.0.8 a te embered GPS fix-szel A többi romnál csak online GPS működik....
-
karikusz
tag
válasz junkpod #4085 üzenetére
Te amúgy minden hozzászólásba beírod, hogy warez? Kiváncsi vagyok mennyi mp3 van a gépeden, meg a mobilodon...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest