- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD A10, A8, A6, A4 7xx0 "Kaveri" & "Godavari" APU
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Nyomtató topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz Pandakobra #3847 üzenetére
Na ez érdekes, tudsz menteni system img-t vagy teljes romot?
Box's don't touch!
-
Teote
csendes tag
Sziasztok! Egy teljes mentést szeretnék csinálni, de elakadtam benne. A bekapcsoló gomb és le hangerő megnyomásával gyönyörű kínai írásjelek jelentek meg. Hogyan lehet átállítani, hogy angol legyen a rendszernyelv. A másik, hogy milyen programot használjak a teljes rendszermentésre? MtkDroidTools2.4.8 az jó hozzá vagy más programmal próbálkozzak. A másik kérdésem, hogy nekem minden tökéletesen működik a telefonon (850/2100 1.0.8-as gyári Rom van rajta), kivéve a GPS. Érdemes új ROM-t feltenni, vagy inkább várjak az új kiadásra. Előre is köszönöm a válaszotokat.
-
RVR400
veterán
válasz rokarudi #3855 üzenetére
Legrosszabb esetben az uboot.bin vagy lk.bin fájl cserés lesz flashelésnél. De amúgy érdekes, mert ez nálam csak a GPS Test progi miatt jelentkezett, de az gyári visszaállítás után is. Ha nem volt fent a GPS Test, akkor nem csinált ilyen hülyeséget.
(#3856) Teote: teljes mentést az SPFlashTools-szal tudsz csinálni, az lementi az összes scatter által nem letöltednő részt is a telóról. Aztán a DroidTools-szal át tudod alakítani flashelhetővé.
A GPS sajnos ilyen, talán új szofttal használhatóbb lesz. Viszont biciklivel teljesen szabad ég alatt tökéletes.[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Valaki smart tv-vel, vezeték nélküli kijelzőt próbálta már? NFC címkék olvasása?
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
junkpod
veterán
ezt mire írtad (a GPS Test progi gondot), a képernyő kifehéredésre?
Rókarudi: minek is próbáltam volna a 108 német akármilyen gpsfixes romot, mikor mint már írtam a GPS teljesen rendbejött nálam, legalábbis a waze jól navigál 95%-ban. És a német rom az 108-hoz képest nem tartalmaz más irányú "fejlesztést". Az 101 talán jó lenne nekem, ha nem fehéredne, mert ott végre van telenor 3G.
Atomgeszi: NFC-re próbáld ki az útleveleden jó móka
[ Szerkesztve ]
Box's don't touch!
-
Atomgeszi
veterán
válasz junkpod #3861 üzenetére
Másik telefont látja, de valamiért az útlevelemre meg sem nyikkan... Pedig a bordó/barna színű. Simán becsukva csak a külső borítójára téve kéne már működnie, nem?
1.0.4 gyárilag ezzel jött januári. És otg is megy szóval nem értem.
De a tv-s funkciókra kíváncsi lennék, mert tervezek egy olyan TV vásárlását, aztán hátha van valakinek tapasztalata itt, hogy miként muzsikálEladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
rokarudi
aktív tag
válasz junkpod #3861 üzenetére
Akkor bocsánat, csak úgy emlékeztem, hogy te akartad kipróbálni, de akkor rosszul
RVR400: A fehéredés nálam az volt, hogy a 900-as 1.0.1 rom flash-elése után a kijelző elhalványodott ("kifehéredett") és vibrált.
Az a baj, hogy én még mindig gyötrődök a gps-szel. Seperc alatt megtalál egy rakás műholdat, de menet közben nem használható, pedig most szükségem lett volna rá. Ugrál, össze-vissza tervez, ilyesmi. Gondoltam az alatt a pár hónap alatt, amíg kijön az 1.1.4. bepróbálkozok a német rommal (most a cseh gps fixes van fenn)
-
rokarudi
aktív tag
Viszont úgy látom, hogy a Concorde már az új 1.1.4-gyel (vagy a needromossal ) küldi vissza a telefonokat a szervízből
673. hozzászólás a linken
..."Romvr, nem akarom védeni a Concorde-ot, de az én telefonom az általad felsoroltak közül egyiket sem produkálja a frissített rom-al. Lehet, hogy mégis hardware baja van a tiédnek ?
Az enyémnek már csak az akkumulátor problémája van. 100%-ra feltöltöm, kikapcsolom, kiveszem az akkumulátort, visszateszem, bekapcsolom, és 5x %-ot mutat. Tölti is sokáig.
Illetve van még egy furcsaság, hogy időnként magától bekapcsol a kijelző. És nem a térerőtől függően, csak úgy.
Nézzük meg, hogy ugyanazt kaptuk-e.
Kernel verzió:
Kernel 3.4.5, builder19@ubuntu-desktop #1
Tur Mar 25 19:04:13 CST 2014
Build-szám:
cxq_v3_v1.1.4"[ Szerkesztve ]
-
Teote
csendes tag
Köszönöm a segítséget
-
janek69
senior tag
válasz junkpod #3872 üzenetére
Na ezzel én is találkoztam,ugyan még mindig nincs v3-am mert el sem indult kínából,de a karórámon sokat próbálgattam a gps-t. Azt tapasztaltam,hogy ez a dolog programfüggő. A Navitelnél ha be van kapcsolva a gsm tornyok és wifi alapú pozicionálás,akkor használja annak az adatait,ami ugye több 100m-eket is tévedhet.Azt vettem észre,hogy olyankor hiába van a gps bekapcsolva,belekavar a google location mintha annak nagyobb prioritása lenne, ezzel ellentétben a Sygic nem foglalkozik ezzel,csak a gps-ről érkező pozíciót használja,annak mindegy,hogy be van-e mind a 2 kapcsolva és az tökéletesen navigál. A Navitel olyankor gyakorlatilag mozgás közben néha még az irányt sem tudja.
A googlemaps-al és a 3 betűssel nem próbáltam. -
rendorsrac
tag
Sziasztok!
Nekem is egy ilyen vasam van 1.0.8 verziójó rom-al és sajna én is a GPS problémával kűzdök. Ha talál is műholdat, eldobja. Nincs adatforgalmam, tehát nem hiszem, hogy a gugli helymeghatározás, vagy ilyen zavarna be. A több ezer hozzászólást végigolvasni nincs energiám, ezért ha tud valaki megoldást a problémára, esetleg Budapesten rátolna egy olyan rom-ot, amiben jólműködik a GPS vétel, az jelezzen. :-) Nekem a GPS életbevágó, Telenoros kártyát nem használok. Előre is köszönöm a segítségeteket!
Üdv, András
-
Laza...
addikt
válasz rendorsrac #3875 üzenetére
Needromról leszeded ezt, és kb. 3 perc alatt kész is vagy.
Minden info oda van írva, SP flash tool is linkelve van
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz rendorsrac #3877 üzenetére
Teljesen - eltekintve a Telenor problémától ami Téged nem érint
Never give up!
-
junkpod
veterán
válasz rendorsrac #3875 üzenetére
Attol hogy nincs mobilnet a mobil tornyok alapjan pozicionalhat.
Rom csere nelkül próbáld ki:
Epo letoltes
Agps ki
Mobil pozicio ki
Modem fajlt csereld ki 101esre
Mut ygps cold
Vársz...
Nekem ez muxikBox's don't touch!
-
Laza...
addikt
válasz junkpod #3882 üzenetére
Ne terjessz hülyeségeket légyszíves. Ha lövésed nincs a műholdak keringéséről, módjáról, akkor először olvass utána. Különösen ne állíts olyat, amiben egyedül Te hiszel, és közzéteteszed mint valami tuti módot. - köszi!
A legújabb rom az 1.0.8, ami alapból nem használja az A-GPS-t (elszúrták) ez a német rom ezt a hibát javítja, egyébként az 1.0.8-al megegyezik
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz rendorsrac #3883 üzenetére
Nem. Az az idő szerint mutatja, hogy éppen hol van nappal (vagy a sötét helyeken éjjel, ahogyan tetszik...). Semmi mást nem. Csak "infó"
[ Szerkesztve ]
Never give up!
-
Laza...
addikt
válasz rendorsrac #3886 üzenetére
Az az RVR400 által készített (?) rom, és 1.0.1, de abban sokaknak nem jó a GPS (én magam nem próbáltam)
Never give up!
-
Laza...
addikt
-
junkpod
veterán
válasz Laza... #3884 üzenetére
Nyugodj meg, nem kell felkapni a vizet. Official 108 van a telomon és 8-10 holdat is fog egyszerre jó helyen többet akár 40 feletti snr értékkel. Csak nem hazudok... Amugy raktam már be képeket. Nem hitből terjesztem az infot hanem elmondtam hogy működik nálam, jobban mint a hires gps fixesek, amik alapból semmivel nem hoztak többet az officialoknál.
Kioktatást nem kértem.Box's don't touch!
-
Laza...
addikt
válasz junkpod #3894 üzenetére
Olyan vagy, mint az egyszeri ember: Csak nyomod a monológodat. A műholdak nem tőled függnek, a pályájuk görbéjétől.
Az hogy mennyi műholdat fog a telód, megint nem a jó helytől, hanem a műholdak pályájától függ
Az hogy szerinted hogy van, felejtsd már el, mert félre tájékoztatsz embereket.
A gps fix ahhoz kell, hogy a teló alapból tudja az előre odakészített adatokból hogy hol találja meg a műholdakat, ezzel a pozícionálás ideje lerövidül. Miután már fixet fogott a teló, az A-GPS-nek mint olyannak, ez után már semmi köze nincs a navigációhoz. (konkrétan: 0)
Ebből következik, hogy A-GPS nélkül is működik a telefon, csak a fix sokkal tovább tart, mert amit megkap fájlból adatokat, A-GPS nélkül ezt is a telónak kell kiszámolnia.
Ha lenne minden telóban normális GPS antenna, akkor nem kellene ehhez 5-15-30 perc, de mivel elég gyenge jelet fog (30SNR alatt), ezért nehezebb a pozícionálás is. (40+ értéknél kezdődik a "jó" minőségű vétel) Az A-GPS pont ezért született meg, hogy ne kelljen fél órát várnod.
Kioktatást nem is akarok, de jó lenne ha tisztába kerülnél a működéssel, mert ez csak fröcsögés (ha úgy tetszik, okoskodás) részedről.
Szívesen
Never give up!
-
Secretknight
aktív tag
Így múlik el a világ dicsősége:
http://www.everbuying.com/product555065.html?utm_source=mail_api&utm_medium=mail&utm_campaign=special.0519&email=b2t8dGFtYXMuaGlub3JhQGdtYWlsLmNvbXw3OTQ= -
janek69
senior tag
válasz Secretknight #3898 üzenetére
Ez valami butított verzió lehet,vagy egyszerűen hamisítvány?. 8Mpx kamera,nincs szó a sony kameráról a képeknél sem,4GB ROM, az inewphone.com-on szó sincs egy ONE nevű modellről.
-
RVR400
veterán
válasz Secretknight #3898 üzenetére
Ez a maximum 130 dolláros kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest